Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Pueenin uusi buffetti ensimaistelussa

...Nokkelien otsikoiden aatelia...

Kerroinkin teille ystävänpäiväpostauksessani, että sain käsiini Pueenin uuden laattasetin, Stamping Buffetin, huomaavaisen Heidin ansiosta. Hän oli siis tilannut kolme settiä, joista kahdelle oli jo ottaja ja kysäisi, että haluaisinko minä lunastaa itselleni sen ylimääräisen. Tottahan toki halusin ja nyt olenkin pyöritellyt noita ihanaisia laattoja käsissäni useampana päivänä pohtien, että mistä aloittaisin!:)

Setistä löytyi toinen toistaan ihanampia laattoja ja valinnan vaikeus yllätti minut. Lopulta päädyin kokeilemaan sitä yhtä laattaa, joka aina tuntui pomppaavan eniten silmilleni. Kyseinen laatta on yksi niistä, joiden kuvio on aivan liian iso yhdelle kynnelle, mutta pienellä harjoittelulla sillä saattaa tehdä aivan mielettömän upeita kynsiä. Tämä laatta olisi varmasti paremmin edukseen harjaantuneemman leimailijan käsissä, mutta aika kivasti tällainen harvemminkin leimaava onnistui kuvion kanssa.


Kuvio toimi moitteettomasti ja nousi hyvin leimasimeen. Ainoastaan nuo kukkaliaanin pallerot jäivät leimauksissa vajavaisiksi, mutta haluaisin syyttää siitä mielummin leimaajaa kuin laattaa itseään. Leiman kohdistaminen ei onnistunut ihan täydellisesti, mutta tykkäilen lopputuloksesta silti aika paljon :)

Leimojen alle lakkasin kolme kerrosta Gina Tricon Nude Pinkiä, sillä halusin tehdä pitkästä aikaa värimaailmaltaan rauhallisemmat kynnet. Nude Pink toimii edelleen ihanasti ja pelastaa minut niiltä tilanteilta, kun olen saanut väriyliannostuksen. Leimaukseen käytin Konadin mustaa.. Ja sen kyllä huomaa kynsinauhoista! Keskittykää siis kuvioon, älkää jälkisiivoukseen :)


Onnistuttuani vasurin leimoissa omasta mielestäni niin kivasti, niin ajattelin kokeilla samaa kuviota myös oikeaan käteen leimankääntötekniikalla. Leimankääntötekniikka tarkoittaa siis sitä, että kuvio siirretään toiseen leimasimeen ja kun kuvio on siinä leimasimessa oikein päin, niin se leimataan kynnelle.

Kuulosti helpolta, mutta valitettavasti ei aivan ollut sitä. Sain aikaan jonkinlaiset, hieman vasemman käden kynsien näköiset leimat, mutta tulos jäi aika sotkuiseksi. Kohdistus meni pieleen, sillä en ole vielä sinut uuden suorakaiteen muotoisen leimasimeni kanssa. Loppujen lopuksi päädyin pitämään pienen välitauon ja naputtelemaan teille tämän postauksen tässä välissä, ennenkuin lähden kokeilemaan leimankääntötemppuja uudelleen. Toivottavasti paremmalla menestyksellä.

Ps. Mantelikynnet tekevät paluuta <3 <3 <3

torstai 20. helmikuuta 2014

Kierrätysskittlette

Edellisessä postauksessa mainitsin testanneeni Heidin UV- uunia sekä - päällyslakkaa. Kuudessa kymmenestä kynnestä lakkaukset ovat pysyneet tämän ansiosta moitteettomina, ainoastaan foliolla koristellut kynnet alkoivat rapistua melko pian lakkauksen jälkeen. Harkitsin vaihtoehtojani, eli poistaisinko kaikki lakat vai poistaisinko vain kuluneet ja jatkaisin muiden lakkojen pysyvyystestiä. Valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon ja näytin kynsilakanpoistoainetta vain kirsikkafoliokynsille.

Kierrätysskittlettessä halusin koittaa tehdä uudet lakkaukset vanhoja kunnioittaen, joten koitin valita värisävyt sointumaan jo olemassa olevaan palettiin. Alle lakkasin taas Ginan Whiteä ja koristeluihin käytin BYS Coral Seata, China Glazen Gaga For Greenia sekä Ginan Blackia. Pikkurillien ja peukaloinen hologrammikoristeita peilatakseni lisäsin vielä koristeluihin blingiä Coralin Just Marriedilla.



Kukkakuvioon otin mallia näistä Anutkan kynsistä. Löysin tuon mallin joskus aikoinani inspistä metsästäessä ja nyt halusin kokeilla miten kukkien taiteilu itseltäni onnistuu. Noh, ei ihan yhtä hyvin kuin mallikynsissä, mutta ihan tunnistettavaa jälkeä sain kuitenkin aikaan :)

Kukat on toteutettu niin, että ensiksi töpöttelin sienellä väriä suunnilleen kukkien muotoon ja vihreällä vielä muutamat lehdet. Rajasin kukat ohuellä siveltimellä, mutta kuten huomaamme niin sivellinkäsi ei ollut ihan vakaa :D Lopuksi lisäsin blingit keskustoihin Coralin omalla sudilla.


Mitäs piditte tästä kierrätysideasta? :) Kumpi iskee paremmin, alkuperäinen vai uusittu versio?

maanantai 17. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän kynsistudio

Sain jokunen viikko sitten kutsun osallistua Heidin kynsistudion tupareihin, joita vietettiin viime perjantaina eli ystävänpäivänä. Tuparit eivät olisi voineet sattua paremmalle päivälle, sillä mikäs sen hienompi tapa juhlistaa ystävänpäivää kuin kynsilakkahuuruissa kahden uuden kynsilakkaystävän kanssa! <3

Kynsistudiohommat ovat olleet Heidin ja Nannen yhteinen juttu, joten olin todella otettu, että tytöt ottivat minut mukaan kuvioihin:) Heidi ja Nanne ovat tunteneet toisensa jo vuosia ja minä taas olen tavannut heidät ensimmäisen kerran viime toukokuussa ensimmäisessä Pohjois-Pohjanmaan kynsimiitissä, mutta juttu luisti loistavasti koko illan ajan, eikä minulle tullut kertaakaan sellaista fiilistä, että olisin joukossa ulkopuolinen. Ilta kului nopeasti ja vaikka olin sanonut miehelleni tulevani varmasti hyvissä ajoin kotiin, niin lopulta kotiuduin vasta lauantain puolella :D

Saavuttuani Heidille keittelimme heti alkuun kahvit ja suunnittelimme illan kulkua. Jaoimme myös pieniä ystävänpäivän muistamisia ja minä sain Nannelta ihanan kortin sekä päivän teemaan ihanasti sopivia siirtokuvia. Heidin ystävänpäiväyllätys taas odotti meitä kynsistudiolla ja hän pisti meidät ensiksi raatamaan keittiössä ennenkuin pääsimme yllärin kimppuun. Ei vais, teimme ihan sulassa sovussa ja yhdessä tuumin valmisteluja iltapalaa, eli tortillakestejä varten :)


Sillä välin kun Heidi vielä valmisteli tarjoiluja minä tutustuin Nannen lakkapakkien sisältöihin. Olin velmu, enkä ottanut ollenkaan omia lakkojani mukaan studioon, sillä tiesin että tytöiltä varmasti löytyy sopivat lakat tarkoituksiini :) Nannen kokoelma oli kyllä ihastuttava ja pakit todella painavia kaikista niistä ihanista lakkarakkauksista!


Kun kaikki esivalmistelut olivat valmiit, niin siirryimme Heidin lakkausstudioon. Toden totta, Heidillä on ihan oma huone pelkästään lakkajuttuja varten! Studioon päästyämme Heidi kaivoi laatikosta oman ystävänpäiväyllätyksensä, nimittäin kolme kappaletta Pueenin uusia laattasettejä! Heidi oli joitain viikkoja sitten tilannut settejä kolmin kappalein ja kysäisi minulta haluaisinko lunastaa niistä yhden. Tottakai halusin! Heidi oli aikaisemmin päivällä harmitellut, että setit eivät kerenneet tulemaan ystävänpäiväksi, mutta hän yllättikin meidät sitten totaalisesti lyömällä ihanat setit pikku kansioissaan neniemme eteen :)



Minulla oli selkeä visio minkälaisia kynsiä alan väkertämään, mutta Nannella ja Heidillä meni suunnitteluun hieman kauemmin aikaa. Hieman omia suunnitelmiani meinasi häiritä tuo upea laattasetti, jota piti selailla useampaan otteeseen lakkakerroksia kuivatellessa :D

En ole ikinä ennen lakkaillut ystävien seurassa, joten oli todella ihana kokemus, kun jokainen kommentoi vuorollaan toisen valintoja ja auttoi etsimään oikean sävyisiä lakkoja<3 Illan edetessä aluksi tyhjänä ollut lakkauspöytä täyttyi purkeista, puteleista ja lakkapulloista ja hommat pääsivät kunnolla käyntiin!


Sovimme etukäteen, että minä toisin mukanani siirtofoliotarvikkeet, jotta Heidi ja Nannekin pääsisivät ensimmäistä kertaa kokeilemaan foliota. Minulla oli ennestään paria erilaista foliota jemmassa, mutta tilasin studiota varten vähän lisää vaihtoehtoja kokeiltavaksi. Olin tilannut itselleni kirsikkafoliota, jota ajattelin käyttää.. Yllätys yllätys, skittletteen :) Folion sävyihin sopivat lakat löytyivät lopulta Heidin varastoista ja Nannelta lainasin myös yhtä lakkaa. Oman THE valkoisen lakan otin kuitenkin mukaan, jottei minun tarvitsisi tätä aarretta kuluttaa tytöiltä ;)


Skittletteni rakentui Gina Tricon Whitestä, China Glazen This Is Tree-Mendouksesta sekä BK:n korallihtavan punaisesta lakasta, jonka sävynumero oli kai 8911. White toimi taas odotetulla tavalla, eli muuten loistavasti, mutta Ginan sudista en tykkää tämän lakan kanssa. Kolmella kerroksella sain tasaisen tuloksen. China Glazen vihreää glitteriä taas kului neljä kerrosta, kuten myös tuota BK:n lakkaa, joka muuten tuoksui tosi kivasti jollekin sitrushedelmälle :)


Folioiden laittaminen sujui melko vaivattomasti, vaikkakin sain joistakin kirsikoista vähän ruhjoutuneen näköisiä. Kirsikoita reunustavat hopea/hologrammiviivat taas innostivat minua onkimaan pikkurilleihin ja peukalonkynsiin yhdet glitterit somisteiksi OPIn I Snow You Love Me:stä.

Olen jo pitkään halunnut testata, että saisinko lakkauksille kestoa UV- kovetteisella päällyslakalla ja kun Heidiltä löytyivät tarvittavat välineet siihen niin vihdoinkin pääsin sitä testaamaan. Lainasin Heidiltä Cesarsin UV Top Coatia, joka oli yhtä vaivatonta levittää kuin tavallinen päällyslakkakin. Uunitin kynsiä muutamassa erässä noin kolmisen minuuttia kerrallaan. Tarkoitus oli seurailla lakkausten kestoa, mutta foliokynsistä on ainakin jo alkanut kuvio kulumaan jo sen verran, että en tiedä tuleeko tälle lakkaukselle tarpeeksi ikää kunnon havainnointia varten. Muissa kynsissä lakkaukset ovat kyllä pysyneet moitteettomina tähän päivään saakka, joten ehkä tuo uunitus tuo kuitenkin lisäkestoa lakoille :)

Siinä missä minä olin kerrankin jopa ihan ääneen tyytyväinen omiin kynsiini, niin Nanne taisteli omiensa kanssa siitäkin edestä. Leimaus ei onnistunut, folioittaminen ei onnistunut, mikään ei meinannut onnistua. Nanne on kertonut paremmin kaikista kokemistaan vastoinkäymisistä ja vääryyksistä omassa postauksessaan Oh My Nail God! Vastoinkäymisten jälkeen Nanne sai kuitenkin jotain aikaiseksi kynsilleen ja rauha palasi valtakuntaan :) Heidikin kerkesi tekemään tämän vuoden "viralliset" ystävänpäiväkynnet juuri ennen vuorokauden vaihtumista ;D

Minun ystävänpäiväni meni siis tällaisissa mukavissa tunnelmissa. Isot kiitokset ja halaukset Nannelle ja Heidille, että otitte minut mukaan studioimaan! <3 Ehkä saamme tälle tarinalle jatkoa vielä tulevaisuudessa :)

Missä ja kenen kanssa sinä vietit ystävänpäivää? :)

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Nysäkynsiskittlette

Parisen viikkoa sitten jouduin pakkoluopumaan ihanista mantelikynsistäni ja tilalle viilailin käytännölliset, mutta hyvin tylsät nysät. Neljän kynnen katkeaminen ja kahden elossa pysyminen paikkausaineilla pisti minut tämän tilanteen eteen ja totesin, että nyt on mentävä nämä kynsientappokuukaudet hieman lyhkäsemmillä kynsillä ja toivoa, että keväämmällä pääsen viilaamaan mantelit takaisin.

Nysät eivät ole juuri houkutelleet kokeilemaan mitään erikoisempia koristeluja, joten olen viihtynyt viime aikoina hyvin pitkälti yksivärisissä kynsissä. Onneksi omistan useamman eri värisen hiekkalakan, niin kynsillä on ollut edes jotain "tavallisesta" lakasta poikkeavaa. Yhden skittletten sain väkerrettyä melko väkipakolla viikonloppuna ja tämä kyseinen lakkaus on edelleen kynsilläni. Koitin valita väreiksi jotain mahdollisimman piristävää ja vaikka näistä kynsistä tulikin ajatukseltaan aika kivat, niin jotenkin en nyt vaan halua tuijotella näitä nysiä :/ Valivali, otetaan seuraavaksi pieni seliseli kyseisistä kynsistä.

Piristävimmäksi väriksi äänestin päässäni oranssin ja tietysti käännyin lempioranssini puoleen. Tehosteväriksi valitsin mustaa ja valkoista, sekä ylläri ylläri tekstuurilakkaa:) En ole tainnnut koskaan tehdä skittletteä ilman tekstuuria/glitteriä.. Se vain tuntuu kuuluvan niihin aivan oleellisena ainesosana.



Lempioranssini on Essien Orange I'ts Obvious ja se pääsi edustamaan kolmella kerroksella etu- ja keskisormiin. Ainoa miinus tässä lakassa on kehnohko peittävyys, sillä neljäs kerroskaan ei olisi ollut liioittelua. Sävy on itselleni kuitenkin niin rakas, että annan tämän miinuksen peittyä plussien alle:)

Peukaloihin ja pikkurilleihin sudin viime kesän ihastustani, IsaDoran Sugar Crushia sävyltään Coral Crush. Laitoin sitäkin kolme kerrosta, vaikka kaksikin olisi ehkä juuri ja juuri peittänyt tarpeeksi.

Nimettömiin kokeilin ensimmäistä kertaa varovaisin mielin "THE valkoiseksi" tituleerattua Gina Tricon Whiteä. Lakkasin myös sillä kolme kerrosta, sillä vaikka lakka käyttäytyi moitteettomasti, niin hiukan rähjääntynyt suti aiheutti lakkapintaan viiruja. Tämä lakka olisi varmasti maineensa veroinen kunnollisella sudilla varustettuna.


Koristelut hoidin pikaisesti niiteillä ja aksenttikynsien leimoilla. Leimauslaattavalinnassa käännyin taas DRK-A:n puoleen ja lakkana käytin Konadin mustaa. Kuvioiden kukkiin tein keskustat pilkkutikulla ja Coral Crushilla. Kokeilin leimojen päälle tällä kertaa Mereneidin pikakuivattavaa, jolla sain levitettyä leimoja hiukan, mutta en sentään kuplitettua koko kynttä, niin kuin viimeksi kävi Konadin omalla päällyslakalla.

Kaiken kaikkiaan olen ollut näihin kynsiin ihan tyytyväinen, sillä en ole kokenut vielä viiden päivän kynsillä olon jälkeen pakkoa vaihtaa lakkauksia. Yllättävän hyvässä kunnossa lakkaukset ovat pysyneetkin, joten ehkä ne saavat vielä päivän tai pari armonaikaa, sillä minulle iski viimeinkin tämä kova kevätflunssa, joka on tehnyt tuloaan jo viikkokaupalla. Toivottavasti paranen viikonlopuksi, sillä minulla olisi tiedossa mukavia juttuja ihanien ihmisten parissa jopa kahdelle päivälle!:) Taidankin tästä painua parantelemaan itseäni jäätelökulhollisella ja Rillit Huurussa- maratonilla.

torstai 6. helmikuuta 2014

Miittipussukan arvonta!

Pohjois-Pohjanmaalaisten kynsihörhöilijöiden miitistä jäi kolme sponssipussukkaa ylimääräisiksi sairastumistapausten vuoksi. Päätimme miitissä arpoa ylijääneet pussukat blogeissa, jotta myös teillä lukijoilla olisi mahdollisuus saada pieni pala miittiämme:) Teannanpaikan lisäksi arvonta oli käynnissä Smettiksen sekä Nannen blogissa, mutta arvonta-aika on nyt kaikissa umpeutunut. Kaksi pussukkaa ovat jo löytäneet omistajansa, sillä Smettis ja Nanne ovat arponeet jo voittajat. Onneksi olkoon siis Hepexx:lle sekä Milballe!

Kolmannen pussukan arvoimme tänään Termiitin kanssa. Keksipalkkio oli mieluinen apulaiselleni ja hän olisi mielellään arponut pussukoita enemmänkin:) Valitettavasti vain yksi voi voittaa, katsotaanpas kuvista kuka tämä onnekas henkilö onkaan!:)




Arpaonni suosi lukijaani nimimerkillä Rose86! Onnittelut voitosta!!:) Olenkin jo laittanut voittajalle sähköpostia ja palkinto on tarkoitus laittaa matkaan pikimmiten.


Rosen palkinto on siis täysin identtinen pussukalle, jonka me jokainen miittiin osallistunut saimme. Pussukka sisältää Mimaxin lahjoittamat Neon Mix-glitterit, CesarsShopin sponssaamat Konadin "matkaleimaussetin" sekä 10% alennuskoodin Adeninan verkkokauppaan. Aika muikea palkinto vai mitä?:)

En löytänyt Cesarsin sivuilta tuota matkaleimaussettiä myynnistä, mutta se oli tosiaan niin hauska tapaus että ajattelin tähän samaan syssyyn kertoa pikkuisen siitä:)



Paketti sisältää siis täydellisen minileimaussetin; leimasimen varsi on ontto putkilo, jonka sisältä löytyy valkoinen leimauslakka, lisäksi paketistä löytyy mini leimasinlaatta sekä metallinen skrapa. Itse leimasimen varressa on myös muovinen skrapa, joka toimii myös mainiosti, mutta käsien sotkeentumisen riski suurenee.

Omasta laatastani kaikki kuviot nousivat mallikkaasti leimasimeen. Leimasimen kumi ei ole yhtä pehmeä kuin "löllöleimasimissa", mutta se toimi kuitenkin samalla periaatteella, eli kuvio tarttui painamalla leimasimeen. En enää omista niitä vanhempia "kovia" leimasimia, joita piti pyöräyttää kuvion päältä, mutta sanoisin tämän olevan kuitenkin sitä pehmeämpi.


Matkaleimaussetistä lienee ehkä eniten iloa hyvin pienikyntisille käyttäjille, sillä kuviot ovat tosiaankin hyvin pikkuruisia:) Termiitti aina vänkää minua koristelemaan myös hänen kyntensä ja tällä kertaa hellyin kokeilemaan leimoja hänen pikkukynsilleen. Termiitin kynsille kokeilin tuosta laatasta pienintä perhoskuviota ja sehän sopi mainiosti tuollaisen kaks ja puoli veen tenavan kynsille!:) Testailin kuvioita myös omille kynsilleni ja hyvin ne toimivat niissäkin. Huomatkaa Termiitin pose ;D <3

Nyt meni kyllä arvontapostaus vähän OT:ksi mutta oli pakko hehkuttaa vähän tuota settiä, kun se kerran oli niin hauska:) Eniveis, onneksi olkoon vielä voittajalle, toivottavasti nautit palkinnosta!

Kiitos vielä miittimme sponsoreille Adeninalle, CesarsShopille sekä Mimaxille näistä ihanista tuotteista, joilla saimme ilostuttaa myös lukijoitamme!:)

Kynsihörhöjen tapaaminen vol. 3 - Osa 2

Palatkaamme vielä hetkeksi ajassa taaksepäin ja katsellaan minkälaisia kynsiä hörhöilijät saivat loihdittua itselleen miittiin, jonka teemana oli punaiset kynnet. Tämän koosteen piti ilmestyä jo huomattavasti aikaisemmin, mutta en ole saanut ajatuksistani kiinni niin paljoa, että olisin saanut postausta naputeltua. Nyt kun takana on kaksi vapaapäivää ja yksi vielä edessä, niin ajatuksetkin tuntuvat selkeämmiltä:)

Edellisen miittimme viidakko-teema aiheutti useille (kaikille?) osallistujille sen verran harmaita hiuksia, että nyt valitsimme enemmän vapauksia antavan teeman. Ihmisten heiteltyä ilmoille monenlaisia ehdotuksia päädyimme lopulta niinkin laajaan teemaan kuin punainen väri. Monenlaisia kynsiä miitissä näkyikin, eikä yhdetkään neljästätoista käsiparista olleet samanlaiset. Kynsikuvia selatessani huomasin, että miittiläiset olivat ennakkoluulottomasti kokeilleet miltei kaikkia kynsitaiteen muotoja, vaikka oma "pelkoni" oli, että joka toisen kynsiltä löytyisi skittlette :D

Kokosin miittiläisten kynnet pieniin ryhmiin sen mukaan, mikä yhdistävä tekijä kynsistä löytyi. En valitettavasti muista paljoa miitissä tapahtuneesta esittelystä, sillä olin niin keskittynyt taistelemaan kamerani, sekä Nannen kanssa kuvauspaikoista ;D Tämä kooste onkin ollut mukava tehdä ihan ajan kanssa, koska tätä varten tehty urkkimistyö on muistutellut myös itseäni minkälaisia taidonnäytteitä kanssamiittailijoiden kynsiltä löytyi!:)

Osa kuvista on lainattu Nannelta ja muutama onnistunut näpsäisy löytyi myös omasta kamerastani. Nanne on myöskin esitellyt kaikkien osallistujien kynnet omassa miittipostauksessaan kollaasin muodossa. Aloitetaankin esittely minun ja Nannen kynsistä, sillä kuvaajakaksikkomme oli päätynyt samaan koristelutyyliin:)


Nannelta ja minulta löytyi siis samanlaisten kameroiden lisäksi puolikuumanikyyrit kynsiltä. Nanne oli harrastanut glitterionkimista lakasta, jota en vieläkään kaikista himotuksista huolimatta omista. Nannen kynsiltä löytyi OPIn I Snow You Love Me sekä Nubarin Prize. Kuvani ei anna todellakaan oikeutta hänen kynsilleen, joten kannattaa vilkaista paremmat kuvat Nannen blogista!


Omille kynsilleni tein kukkaiset puolikuut käyttäen Essien Chinchillyä, China Glazen Scarletia sekä Cesarsin valkoista lakkaa. Olin muuten tyytyväinen tulokseen, mutta Konadin päällyslakka meni kuplittamaan lakat ikävästi :/ Nimettömien puolikuissa on tosiaankin samaa punaista kuin muissa kynsissä, mutta en ottanut huomioon, että Scarlet näyttää muissa kynsissä tummemmalta Chinchillyn päälle kerrostettuna.

Viihdyin miittikynsilläni melkein viikon verran, jonka jälkeen jouduin sanomaan hyvästit sekä lakkaukselle, että mantelinmuotoisille kynsilleni :'( Pakkoluopuminen johtui siitä, että neljä kynttä lohkesi miltei samanaikaisesti ja niiden lisäksi kaksi pysyi kasassa vain paikattuna.. Niinpä nyt odotellaan malttamattomasti kevättä ja pidempien kynsien paluuta.


Leimailuja löytyi kolmen osallistujan kynsiltä ja kaikki olivat mielestäni upeita ja erilaisia! Tämän miitin kauneimmiksi kynsiksi äänestettiin ekassa kuvassa näkyvät Eryan sirkus-kynnet, jotka olivat todellakin voittonsa ansainneet!:) Eryan lakkavalintoja en valitettavasti muista ollenkaan, mutta muistaakseni leimauskuviot löytyivät jostain Nailz Crazen laatoista. Minua saa korjata, mikäli menin aivan metsään!;)

Heliumia sekä Jenny olivat lähteneet punaisen värin innoittamina hieman romanttisemmalle linjalle ja kummankin kynsiltä löytyi sydämiä. Heliumian kynsiltä löytyy OPIn Danke-shiny Red sekä Darling Divan Little Red Corvette. Sopivat leimat löytyivät Nailz Crazen laatasta 04. Jennyn kynsiltä löytyi Perfect Sand Laquer S51 sekä leimoja Pueen 29-laatasta. Hän ei ollut oikein tyytyväinen lopputulokseen, mutta minusta Jennynkin kynnet olivat oikein kivat :3


Teippailulinjalle olivat lähteneet "puheenjohtajamme" Heidi ja ensimmäistä kertaa miittiimme osallistunut Nunnu:) Heidin kynsiltä löytyy Kikon Silver, OPIn Big Apple Red ja China Glazen Love Marilyn.

Nunnun käyttämiä lakkoja en millään muista, enkä saanut tarkistettuakaan niitä mistään:/ Pohjalta löytyi kuitenkin joku kauniisti kimalteleva glitteri, kuviot teipeillä ja päällimmäisenä joku kaunis punainen:) Nunnu voi käydä vaikka kommentoimassa tänne mitä lakkoja käytti, niin saadaan tarkempaa tietoa kehiin!;)


Skittletteiksi luokittelin nämä kolmet kaunokaiset. Ensimmäisessä kuvassa ovat Smettiksen, toisessa Meerin ja kolmannessa Riitan versiot skittetestä:)

Smettis oli paneutunut miittikynsiinsä ihan ajan kanssa ja leikkinyt sekä strasseilla, että microhelmillä. Omassa blogissaan hän oli vaatimattomasti kirjoittanut käyttäneensä "tuttuja ja turvallisia strasseja ja microhelmiä". Minusta noissa pienissä pyörivissä pirulaisissa ei ole kyllä mitään turvallista! :DD Lakoiksi olivat valikoituneet OPIn Big Apple Red sekä aksenttikynsiin saman merkin It's Frosty Outside. Näille kynsille annoin oman ääneni kauneimmiksi kynsiksi, sillä ne olivat todella kauniit ja nostan hattua kaikille, jotka jaksavat ähertää microhelmien kanssa!

Meeri ansaitsee myöskin erityismaininnan, sillä hän taas oli ottanut härkää sarvista ja vesimarmoroinut(!!) aksenttikynnet! Lakkoina hän oli käyttänyt China Glazen Ruby Pumpsia ja Magicalia sekä OPIn In My Santa Suitia.

Riitan kynsiltä löytyi "kiinalaistyylistä" leimailua China Glazen Passionilla. Lisäksi skittletteen on käytetty Zoyan Tomokoa, Essien Jamaica Me Crazya sekä Orlyn Miss Conductia.


Mirkan ja Jennyn kynsiä yhdistävä tekijä ei löydy koristeluista, vaan itse kynsistä. Kummallakin neitokaisella on ihanan pienet ja sirot kynnet, joihin he olivat saaneet silti tehtyä suloiset koristelut :)

Mirkan kynsiltä löytyi polka dot- ranskis ja Jenny oli ottanut omiin kynsiinsä mallia Chalkboard Nailsin tutoriaalista. Nimettömistä Jennyltä löytyi W7 Lava Flow, muissa kynsissä kokoelma punaisia lakkoja, joiden nimistä minulla ei ole tarkempaa tietoa.


Dimavarien oli hypännyt omalta mukavuusalueeltaan ja tehnyt aivan ylisöpöt, mutta ei jotenkin yhtään hänen näköisensä kynnet:D Hän itse kertoikin ihailleensa usein Bambin tyyliä ja ottaneensa vaikutteita niistä. Diman kynsiltä löytyy China Glazen Sweet Hook, Jordanan Fairy Dust sekä Gina Tricon Pink Party koristeltuna siirtokuvin.

Maami osallistui miittiin ensimmäistä kertaa ja ihanat galaksit kynsillään:) Täytyy myöntää, että myös hänen lakkavalintansa lipuivat ohi korvieni kameran kanssa taistellessani, mutta ehkä hän tulee kommenttiboksiin valaisemaan asiaa?:)

Sellaisia kynsiä saivat siis miittiläisemme aikaan, eikös olekin ihanan monipuolisesti lähestytty miittimme teemaa?:) Itse sain ainakin paljon inspiraatiota yllä näkyvistä kynsistä ja varmasti tulen apinoimaan joitakin näistä :D

Edellisen miittipostauksen arvonta-aika muuten loppui eilen klo 17.00. Osallistujiakin "salaiselle" arvonnalle ilmestyi, joten koitamme Termiitin kanssa arpoa voittajan vielä tämän päivän aikana ja ilmoitan voittajan pikimmiten arvonnan suoritettuamme!:)