Sivut

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Pitsileimaa vol. 2 - Valkoinen kukkapitsi

Innostuin Born Pretty Storen pitsileimalaatasta (BP-LO20) niin paljon, että olen tehnyt sillä jo useammat kynnet. Kaikki toteutukset eivät ole olleet yhtä mielekkäitä kuin edellisen postauksen ruusupitsiset kynnet tai nämä tänään esittelyvuoroon tulevat valkoiset kukkapitsi-kynnet, joten ne huonoimmat versiot jätän esittelemättä ja keskityn näihin, joihin olen tyytyväinen. Tarkennettakoon, että onnistumisiin tai epäonnistumisiin on vaikuttanut ainoastaan lakkaajan omat pieleen menneet visiot, ei laatan toimimattomuus :D

Viimeksi jo totesimme, että pitsileimoilla voi koristaa omia kynsiään monenlaisiin juhliin, esimerkiksi rippijuhliin tai kaverin häihin. Nämä esittelyvuorossa olevat kynnet taas kävisivät värinsä puolesta vaikka morsiamelle hääkynsiksi. Leimauksen lisäksi halusin lisätä juhlallisuutta kynsille ja otin samalla kokeiluun jo aikaisemmin BPS:lta testiin saadun strassinauhan.


Tämä lakkaus lähti rakentumaan hyvin samalla kaavalla kuin edellisetkin pitsikynnet. Poikkeuksena edellisiin leimasin kuvion vasta laitettuani ensin kerroksen Lumenen CC-lakkaa tasoittamaan kynnen sävyä. Leimasin kukkapitsin muihin paitsi pikkurilleihin, jotka kuorrutin kolmella kerroksella Gina Tricon Whiteä.


Kuvioiden kuivuttua lakkasin myös puolet nimettömien kynsistä valkoisella ja asettelin leiman ja lakan rajalle pätkän strassinauhaa. Tämä strassinauha tulee 20cm pituisena ja siitä saa itse leikata sopivan kokoisen pätkän kynnelle. Sivuhuomautus: kynsinauhaleikkurit eivät ole oikea valinta tämän tuotteen katkaisemiseen, vaan kannattaa hakea esiin ihan tarkoituksenmukaiset leikkurit..

Minun valitsemani tuote on 2mm leveää, mutta tätä saa myös kolmemillisenä.


Strassinauhan asetteleminen kynnelle oli kohtuullisen helppoa, eikä tämän kanssa tarvinnut kalastella pudonneita timangeja, kuten minulla yleensä irtostrassien kanssa käy. Kiinnitin strassit pikakuivattavan päällyslakan avulla ja kuvaamisen jälkeen lisäsin vielä pari ohutta kerrosta tukemaan niiden paikallaan pysymistä.

En tiedä lähestyinkö tätä tuotetta kiinnittämisen kannalta parhaimmalla mahdollisella tavalla, sillä ketju jämähti paikoilleen ennen kuin kerkesin suoristaa riviä kunnolla. Tein siis pikakuivattavalla lakalla suunniteltuun strassien kiinnityskohtaan "liimapinnan" ja länttäsin koko palasen siihen kerralla ja sitten vasta suoristelin riviä. Seuraavalla kerralla voisi kokeilla niin, että kiinnittää ensin vain tuolta tyvestä ja lisää sitten tarttumapintaa, ehkä sillä tavalla saisi lisää sommitteluaikaa nauhalle.


Henkilökohtaisesti minua ei kerennyt alkaa häiritsemään strassirivin lievä epätasaisuus, sillä koristeet eivät kestäneet ensimmäistä vaipanvaihtoa pidempään. Tämä koriste on aika korkea ja tykkäisin käyttää tällaisia enemmänkin, mutta valitettavasti ne eivät ole hirveän käytännöllisiä pienten lasten kanssa touhutessa. Kiva on kuitenkin välillä käyttää vähän suurempiakin kynsikoristeita ja tästä tuotteesta tykkäsin kovasti varsinkin juuri tämänkaltaisessa lakkauksessa.

Born Pretty Storelta löytyy valtava valikoima muitakin 3D-koristeita ja muistattehan, että koodilla TANG10 saa tilauksesta 10% alennusta :)

Käytetyt tuotteet ja tarvikkeet

Aluslakka: Gina Tricot - Base Coat
Värilakka: Gina Tricot - White ja Lumene - CC nail polish
Leimauslakka: MoYou Nails - Special Nail Polish White
Päällyslakka: Glisten & Glow - HK Girl Top Coat
Muut tarvikkeet: Leimauslaatta BP-LO20, XL- leimasin ja strassinauha (pattern 3)

15 kommenttia:

 1. Upeat pitsit! Hyvin sopii tuo strassinauha mukaan. Mulla oli sama ongelma tuon nauhan asettelemisen kanssa :). En ihan ehtinyt saada suoristettua nauhaa ennen pikakuivattajan jämähtämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Meillä oli selkeesti vähän väärä tekniikka kummallakin. Ilmoittele jos keksit paremman keinon noiden kiinnitykseen:)

   Poista
 2. Ihanat! Näitä ja edellisen postauksen kynsiäsi ihallessani tekisi ihan mieli nyt koittaa itsekin tuollaisia... :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lakkaus! Pitsi toimii aina (y). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Onneks toimiikin, sillä mulla on nyt hirvee pitsikausi päällä. Eikä ees pelkästään kynsissä:D

   Poista
 4. Aivan mielettömän upeat lakkaukset! ♥

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat pitsit ja muutenkin upean lakkauksen olet niiden ympärille rankentanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joskus vaan kaikki natsaa kerrasta:)

   Poista