Sivut

torstai 16. toukokuuta 2013

Lakkaushaaste: Vihreä.

Tällä viikolla facebookin lakkaushaasteryhmässä tehtävänä on toteuttaa vihreät kynnet. Menetelmä ja tyyli ovat vapaasti jokaisen osallistujan määriteltävissä. Itselläni on nyt joku ranu-villitys päällä, joten päätin kokeilla miltä ranskalainen manikyyri näyttäisi neon-vihreillä tipeillä.

Idea näiden vihreiden ranujen koristeluun tuli lakkakerrosten kuivuessa, kun selailin bloggerin lukulistaa samalla puhelimella. Sannu oli tehnyt aivan mielettömän kivat keltaiset ranut, jotka oikein huusivat ideavarasta paikalle ja minähän kuulin kutsuhuudon!;) Näistä omista tekeleistä ei tullut kyllä yhtään niin tyylikkäät, kuin esikuvansa, mutta ihan jees nämä oli kauempaa katsottuna.


Vihreä lakka on Seppälän myymää Nails-lakkasarjaa. Näissä on aivan mielettömän leveä suti, enkä tarkoita nyt silleen hyvällä tavalla, vaan minun makuuni suti on liian leveä. Lakkaa sutiin ottaessa harjakset sai aika helpolla harottamaan, sillä sudin koko pullon suuhun nähden on melkein millilleen mitoitettu ja sitä sai tähdätä pulloon tarkkuudella. Itse lakka oli kivan pirtsakan vihreää, täydellistä peittävyyttä en saavuttanut kahdella kerroksella, mutta en silti jaksanut sutia enää kolmatta. Lakka kuivui ihan kohtuu ajassa.


Liikaa vihreyttä hillitsin Sannua matkien L'orealin Confettiksella sekä Ginan Tricon Black-palluroilla. Pilkkutikulla sihtailua pitäisi työn jäljestä päätellen harjoitella useamminkin, sillä palleroiset eivät millään meinanneet haluta asettua nätteihin riveihin. Yllättäen sain vasurilla nätimpää jälkeä aikaiseksi, mutta tästä tapahtumasta ei tietenkään ole kuvatodisteita, sillä en saanut yhtään onnistunutta kuvaa oikeasta kädestä.

Mites iskee vihree ranskis sinne ruudun toiselle puolelle? Itse tykkäsin, että nämä olivat aika kesäiset viritelmät:)

2 kommenttia:

  1. Ihanan raikas ranskis. Confetit ja pallurat sopii tohon tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet! :)
    Pitäneeköhän sitä sittenkin ratketa ostamaan itelle kans toi Confetti... :D

    VastaaPoista