Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

LivBox Toukokuu

Wuhuu, mikä ihana piristys odottikaan vapaapäivän kunniaksi postilaatikossa, nimittäin toukokuun ylläriboksi!:) Arvelinkin sen kotiutuvan tänään, sillä LivBox oli Facebookin puolella jo etukäteen vinkannut, että postia kannattaa tarkkailla.


Tämän kuun bokseissa on ollut todella paljon vaihtelua; kahdestatoista tuotteesta jokaiseen boksiin oli valikoitunut kuusi tuotetta. Meinasin aamulla jo lueskella innokkaimpien bloggaajien LivBox-esittelyjä, mutta en toisaalta halunnut spoilata itseltäni yllätystä. Oman laatikkoni avattua vilkaisin parin blogin esittelyt, enkä tosiaankaan olisi edes pilannut yllätystäni, sillä kyseiset bloginpitäjät olivat saaneet aivan erilaiset boksit, kuin minä! Aika hauska idea sinänsä laittaa paljon vaihtoehtoisia tuotteita näinkin paljon, mutta toisaalta taas harmittaa, kun itse ei saanutkaan jotain tiettyä tuotetta, jonka joku toinen onnekas sai.


Omasta boksistani kuoritui käsivoidetta, kynsinauhaöljyä, irtoripsitupsuja, ripsiväriä, balsamia sekä "ripsikortteja". En tiedä vielä äitini boksin sisältöä, sillä hän pääsee availemaan pakettinsa vasta viikonloppuna. Toivottavasti äiti ei saanut ihan identtistä sisältöä, niin voisimme käydä vaikka pientä vaihtokauppaa tuotteiden välillä;)

Tässäpä vähän tarkempaa tietoa boksin sisällöstä. Käyttökokemuksia tulee sitten taas kuun lopulla:)

Lavera Käsivoide
Basis- käsivoide on miedon tuoksuinen ja se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Manteliöljy ja sheavoi suojaavat ja ravitsevat ihoa ja kamomilla rauhoittaa ihoa. Käsivoide tuli matkakokoisena, 20 ml tuubissa.

Dadi´Oil Kynsinauhaöljy
Voiteen luonnolliset ainesosat vahvistavat ja kaunistavat kynsinauhoja. Öljymäinen koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Kynsinauhaöljy tuli 3,75 ml kokoisena.

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume –ripsiväri
Erittäin musta pigmentti luo näyttävät ripset. Tavallista suurempi harja värjää myös pienet ja harvat ripset luoden dramaattisen ja viuhkamaisen lopputuloksen. Koostumus on ripsiä hoitava, kaareuttava ja vahvistava. Ripsiväri tuli 2,8 ml koossa.

Eylure Irtoripsitupsut
Irtoripsitupsujen avulla saat luonnolliset mutta näyttävät ripset! Yksittäiset irtoripset on kätevä asettaa paikalleen mukana tulevan liiman avulla. Irtoripsitupsuja voi käyttää myös piilolinssien kanssa.

Lash Card
Lash Card on meikkitaiteilijoiden salaisuus, joka estää ripsiväriä paakkuuntumasta! Taivuta ripset ja paina Lash Card kevyesti ripsien taakse. Levitä ripsiväri normaaliin tapaan.

Móa The Green Balm -balsami
Móa on 100% luonnollinen hoitava ja korjaava balsami. Se sopii niin kuivan ja ärtyneen ihon, naarmujen ja arpien hoitoon kuin kasvojen puhdistukseenkin. Balsami on antibakteerinen, joten se myös ehkäisee tulehdusta esim. tatuointien hoidossa ja sheivauksen jälkeen.

Täytyy myöntää, että kuulun niiden boksin saajien joukkoon, jotka hieman kateellisina katselevat muiden pakettien sisältöjä. Omasta paketistani odotan innolla  Móa- balsamin sekä Laveran käsivoiteen kokeilua, mutta loput tuotteet ovat enemmän tai vähemmän pettymyksiä:/ Ripsivärin suuri harja ei vakuuttanut ensinäkemältä, mutta toivo elää, että käyttökokemukset olisivat positiivisemmat kuin ensivaikutelma. Kynsinauhaöljyjä kyllä käytän, mutta juuri nyt en olisi tarvinnut varastoille täytettä, sillä Lushin Lemony Flutter on luottotuotteeni kynsinauhoille. Irtoripsitupsuja omistan jo ennestään, enkä ole niitäkään saanut aikaiseksi käytettyä ja tuo "ripsikortti"... En näe sille kovin suurta tarvetta, mutta kokeilen.

Mitä sitten jäin kaipaamaan, niin olisin mielelläni ottanut testiin Dr. Hauschkan kiinteyttävän naamion ja huulipunan. Papier Pourdrén paperipuuterit olisivat myös olleet mielenkiintoinen tuote. Tällä kertaa arpaonni kävi kohdallani näin, viimeksihän olin onnettaren suosikki, kun sain boksin vaihtuvista tuotteista juuri sen, jonka halusinkin:)

Mitäs olette mieltä tämän kuun boksien sisältöjen vaihtelevuudesta? Olitko itse tyytyväinen boksiisi?

2 kommenttia:

  1. Mä sain saman boksin mitä säkin ja oon ihan supertyytyväinen! Mulla on aikaisemmin ollut Estee Lauderin ripsareita ja ne on ollut tosi hyviä!

    Tota en ole vielä kerennyt kokeilla, toivotaan, että se on hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olit tyytyväinen:) En mä itsekään nyt niiin pettynyt tän kuun boksiin ollut, vaikka pari tuotetta oisinkin voinut vaihtaa.
      Toivottavasti tuo ripsari olis hyvä! Oon vaan niin tottunut paljon pienempiin harjoihin, mut oikeestaan se on sille yks ja sama jos tuote on muuten hyvä:)

      Poista