Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014

31DC2013 - Päivä 21: Inspiraationa väri

Hmm.. Hieman piti päätä rapsutella kun mietin tämän päiväistä tehtävänantoa. Koska en parempaakaan keksinyt, niin päätin että väristä voi inspiroitua niin, että nostaa jonkun lakkapullon randomisti laatikosta ja inspiroituu siitä koristelemaan kynnet. Näin tehtiin ja näin se tapahtui.

Lakkalaatikosta käteeni osui Essien The Girls Are Out, joka oli sinällään hyvä sattuma, koska en olekaan lakkaa tätä ennen kerennyt testaamaan. En oikein tiedä luokitellaanko tämä pinkkeihin vai punaiseen taittavaksi lilaksi? Nätti lakka joka tapauksessa, vaikkakin kynsilläni tarvittiin peittävyyteen neljä kerrosta. Lakkauskokemuksena miellyttävästi käyttäytyvä ja tasaisesti levittyvä tämä on, eikä huonoa mainintaa tule siitäkään, että oma versioni on jenkkisudilla. Ai että, suomisudilla tämä lakka voisi olla jotain täydellisyyttä hipovaa!

Omiin silmiini The Girls Are Out mätsäsi parhaiten IsaDoran Pink Crushin kanssa, joten valitsin sen sekä Ginan Creamin sille kaveriksi skittletteen. Pink Crushilla lakkasin pikkurillit ja peukalot, The Girls Are Out:lla etu- sekä keskisormet ja nimettömälle jäi Cream. Tästä tekstuurilakan ja shimmerin yhtälöstä tuli omiin silmiini niin kiva ja tasapainoinen, että en halunnut vetää överiksi liialla koristeellisuudella. Päädyin laittamaan nimettömiin koristeiksi neliönmuotoiset strassit, jotka sointuivat suloisesti tuon Essien sävyyn:)Ai että, kylläpä tuntuikin mukavalta olla välissä ihan pinkeissä, kun jouluna sai jo ähkyn punaisista! Tämän lakkauksen värit ovat kyllä jo painottumassa kevääseen, mutta toisaalta kun ulkoakin lumet jo sulavat niin mikäs siinä. Saapa nähdä minkälainen kelkkailutalvi tästä tulee ja tarviiko toppavaatteita vasta kesäkuussa? Kynsien kannalta nämä leudommat ilmat ovat kyllä olleet suotuisampia, sillä kädet ja kynnet eivät ole niin rutikuivat kuin kovilla pakkasilla.

Seuraavaksi pitäisikin inspiroitua kai laulusta.. Miksi mulla soi päässä vain "no onkos tullut kesä".. Heittäkääpä jotain hyviä lauluja, joista vois inspiroitua? :)

16 kommenttia:

 1. *rakastuu* Nää on ihanan herkullisen väriset ja aah tota sun kynnen muotoa. :D Näin pitempänä ihan täydelliset, vaikka lyhyempinäkin olivat kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Tuo pituus oli kyllä aika mukava, mut nyt on taas hetken aikaa pakko pitää lyhempää mallia.. Onneks ne taas pian kasvaa:)

   Poista
 2. Voi miten kauniit! Taas kerran totean, että yksinkertainen vain on NIIN kaunista :o) Itselläni on soinut koko aamun se What the fox says? biisi päässä :oD Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:)
   Jaahas, pitääköhän mun nyt sitten piirrellä kettuja kynsille kun tartutit sen biisin nyt mullekin:D

   Poista
 3. Aivan ihanat! niin kaunis väri että aaaah:D ei mulla muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Siinähän se tärkein taisi tullakin:)

   Poista
 4. Aivan upean värinen tuo Essie! Pitää vissiin itsellekin hankkia:) Ja muutenkin kauniit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Se on kyllä kaunis ja hyväkäytöksinen lakka, joten suosittelen!:)

   Poista
 5. Todella kauniit kynnet, The Girls Are Out on omia suosikkilakkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Se nousi kyllä tämän hetken top kymppiin ihan heittämällä!

   Poista
 6. NIIN ihanat kynnet! <3 Mie oon ihan in lööv täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Ihana kun sua on niin helppo miellyttää;)

   Poista