Sivut

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kynsihörhöjen tapaaminen vol. 3

Edellisestä Pohjois-Pohjanmaalaisten kynsimiitistä oli kerennyt hurahtaa jo useampi kuukausi aikaa, kun Nanne ja Heidi alkoivat miettimään, että meidän olisi aika kokoontua uudelleen. Heidi pisti ehdotusta miitistä tammikuulle yhteiseen Facebook-ryhmäämme ja sai melkein heti toistakymmentä innostunutta vastausta ehdotukselleen.

Aikaisemmin olemme järjestäneet miitit jonkun lakkahörhöilijän kotona (eka kerta Smettiksen luona ja toinen kerta Heidin kotona), jolloin yksityiskotien rajalliset tilat ovat aiheuttaneet sen, etteivät kaikki halukkaat ole välttämättä mahtuneet mukaan. Tämän vuoksi päätimme tällä kertaa varata niin suuren kabinetin jostain Oululaisesta ravintolasta, että kaikki innokkaat miittailijat mahtuisivat varmasti mukaan. Heidi hoiti edelliselläkin kerralla emännöinnin niin loistavasti, että luotimme hänen järjestelytaitoihin tälläkin kertaa ja jätimme tilan buukkauksen hänen vastuulleen. Miittipaikaksi valikoitui tällä kerralla Oskarin kellari, sillä sieltä löytyi tarpeisiimme sopiva kabinetti ja tietysti houkutteleva ruokalista;) Ajankohtana miitillämme oli edesmennyt lauantai 25.1. ja kabinetti oli meille varattuna kahdeksi ja puoleksi tunniksi.

Kahteen edelliseen miittiin olen osallistunut vain saapumalla paikalle muiden hoitaessa kaikki järjestelyt. Tällä kertaa päätin kantaa oman korteni kekoon ja lupasin alkaa "palkintovastaavaksi". Tarkoituksenamme oli pitää "sponssiton" miitti, joka tarkoitti käytännössä sitä, että päätimme yhdessä voivamme hommata yhteisrahoituksella jotain pientä palkinnoksi kauneimmat kynnet- sekä tietovisan palkinnoksi. Ehdotin, että voisin silti kysyä muutamalta yritykseltä kiinnostusta lahjoittaa jotain pientä palkintopotteihin ja ehdotukseni kelpasi muille. Päätin ottaa yhteyttä kolmeen omasta mielestäni parhaimpaan suomalaiseen kynsitarvikkeita myyvään nettikauppaan, Adeninaan, Cesarsshopiin sekä Mimaxiin. Olin positiivisesti yllättynyt siitä, että kaikista yrityksistä tuli vastaus kyselyyni heti seuraavana päivänä ja kolme yritystä lähtivät ilomielin mukaan sponsoroimaan miittiämme.
Adeninasta saimme arvottavaksi neljä siirtokuva-arkkia sekä Depend Rough Sparkle-lakan. Lisäksi he laittoivat jokaiselle osallistujalle käyntikortit -10% alennuksella varustettuna.
Cesarsshop osallistui miittiimme suurella määrällä Konadin tuotteita. Arvottavaksi saimme kolme eri väristä Nail art-kynää sekä kolme Konadin leimauslaattaa. Myös Cesars muisti jokaista osallistujaa erikseen lähettämällä meille testiin pienet leimauspaketit, jotka ristimme "matkaleimaus-setiksi".
Mimax lähetti jokaiselle osallistujalle kuuden kappaleen pakkauksen Neon Mix-glittereitä.

Miittiä edeltävänä iltana keittiönpöytäni muuttui lahjapakkaamoksi, kun kasasin osallistujille sponsoroiden lahjoittamat tuotteet "sponssittomaan" miittiimme :D


Miittipäivänä olin hyvissä ajoin liikkeellä ja saavuin paikalle Oskarin kellariin ennen muita. Kerkesin järjestellä lahjapussukat sivupöydälle juuri ennen kuin Heidi ja Nanne löysivät paikalle.


Kabinettimme oli tarpeisiimme sopivan kokoinen, mutta pöytäjärjestys ei miellyttänyt meitä, joten aloimme melkein heti uudelleensisustuspuuhiin. Järjestelimme pöydät niin, että jokainen osallistuja näkisi toisensa.

Oleellinen osa kynsimiitissä on tietysti ruoka ja syöminen!:P Vaihtoehtoja oli varmasti tarpeeksi, sillä ateriansa sai valita joko lounaspöydästä tai a'la carte-listalta. Saatuamme ruoat tilaukseen esittelimme itsemme ja kerroimme lyhyesti kynsiharrastuksemme historiasta. Osa tarinoista oli jo tuttuja, mutta paikalla oli myös muutama uusi naama, joten esittelyt olivat varmasti paikallaan. Seitsemästätoista ilmoittautuneesta paikalle pääsi lopulta 14 kynsilakkailun maailmaan hurahtanutta naista.

Allekirjoittanut oli ruoan saapuessa jo niin nälkäinen, että kerkesi aloittaa annoksen ennen kuin muisti kameran olemassaolon:D Ruoka oli maistuvaa ja jälkiruoka suussasulavaa.Ruokailun jälkeen alkoi miittimme ohjelma-osuus. Nanne oli kasannut tietovisaan "kymmenen helppoa kynsiaiheista kysymystä", joita jokainen pähkäili itsekseen ja kirjoitteli tietonsa tai arvauksensa paperille ylös. Oikeiden vastausten tarkistus hoidettiin kuten koulussa pistarit, eli vierustoveri merkkasi vastauksen viereen oikein- tai väärin merkit:) Itse pärjäsin visassa paremmin kuin luulinkaan ja sijoituin lopulta hopealle. Meeriltä löytyi eniten tietämystä ja hän sai viedä palkinnon kotiinsa.

Tietovisan lisäksi meillä oli "kauneimmat miittikynnet"-äänestys. Jokaisella miitillämme on ollut jokin teema, jonka mukaan kynnet toteutetaan ja tällä kertaa teemana oli punainen. Kaikki olivat onnistuneet mielestäni luomaan kauniit ja edustavat miittikynnet, tällä kertaa olin tyytyväinen jopa omiin kynsiini!:) Äänestyksen ja kauneimpien kynsien palkinnon voitti miittimme ensikertalainen Erya ihanilla leimatuilla sirkus-kynsillään.

Minulla ja Nannella oli oikeinkin ammattimainen (:D) kynsikuvausstudio pystyssä kynsien esittelyn aikana, mutta esittelen sen tuotoksia erillisessä postauksessa, jottei tämä kilometripostaus venyisi vielä entisestään:)

Kisailujen jälkeen pidimme vielä pienen arvonnan. Meillä oli kaksi palkintoa varattuna arvontaa varten ja onnekkaat voittajat olivat miittimme "puheenjohtaja" Heidi sekä ensimmäisen miittimme emäntä Smettis.Kabinetti- aikamme oli rajallinen ja tunnelma todella erilainen kuin aikaisemmissa miiteissä, mutta mukavaa meillä oli tälläkin kertaa. Aika käytettiin tehokkaasti hyödyksi, mutta myöskin vapaalle jutustelulle ja höpötykselle oli tilaa:) Minä opettelin pienen pokkarini käyttöä Nannen opastuksella ja otin muutamia harjoituskuvia vieruskavereistani, eli Smettiksestä ja Nannesta. Vaihdettiin myös kuulumisia jo tutummaksi tulleiden kynsihörhöilijöiden kesken ja kerkesin vaihtaa sanasen tai pari uudempien tuttavuuksien kanssa.Ohjattujen ohjelmanumeroiden jälkeen pistimme vielä kirpparipöydät pystyyn. Aikaisemmilla kerroilla olen saanut itseni hyvin hillittyä, mutta nyt ostin reippaasti enemmän kuin mitä sain myytyä. Kotiutin ison kasan ihania lakkoja sekä yhden leimauslaatan. Olin kirppistavaroita kiertäessäni kuin pikku lapsi, joka kerää aarteita taskuunsa:D Pyysin Nannea ottamaan itsestäni kuvankin, kun hameeni taskut pullottivat lakkahamstrauksen johdosta.


Varausajan lähentyessä loppuaan raivasimme yhdeltä pöydältä tilaa perinteistä kimppakuvaa varten. Kabinettimme ovet olivat jo auki ja touhumme näkyivät siis kaikille ravintolan asiakkaille, jotka vain sattuivat katsomaan suuntaamme. Saattaa olla, että ihmisiä jäi mietityttämään omituiseen asentoon vääntäytyneistä naisista ja salamavaloista koostuvan ryhmän tarkoitus. Kuvat saatiin kuitenkin otettua ja varmasti kaikille kynsiharrastajille oudot katseet ovat jo niin tuttu tunne, ettei tilanne saattanut ketään edes hämilleen:D


Ryhmäkuvauksen jälkeen miittimme "virallinen" osuus päättyi ja porukka hajaantui, osa kotiinsa ja osa "jatkoille" Amarilloon. Amarillossa istuskelimme juomien ääressä ja juttelimme oikeastaan kaikesta muusta kuin kynsistä ja kynsilakoista. Siellä tuli huomattua, kuinka hieno tämä harrastuksemme onkaan, sillä pöydän ääressä istui joukko niiiin erilaisia ihmisiä, että ilman tätä harrastusta tiemme olisivat tuskin koskaan kohdanneet. Yhteinen intohimomme kynsien lakkailua ja koristelua kohtaan toi meidät kuitenkin tähänkin miittiin ja olen niin iloinen, että olen päässyt tutustumaan niin mahtaviin ihmisiin harrastukseni kautta!<3

Skrollasitko alas vain kuvat katsellen tästä kilometripostauksesta? Myönnän, että postaukseni meni taaas jaaritteluksi, mutta ihanasta asiasta on vain niin ihanaa jaaritella;D Jos haluat tietää miittimme tunnelmista hieman tiivistetymmässä muodossa, niin käypäs kurkkaamaassa muiden (blogillisten) osallistujien mietteistä!:) Paikalla olivat:
PinkkiPantteri- blogin Nanne,
40- kynttä- blogin Dimavarien,
Simply-blogia kirjoittava Smettis,
Yhtenä iltana- blogin Jenny,
Sepostuksia kynsistä- bloggari Heliumia sekä
Fashion Nails Life- blogin Nunnu.
Lisäksi paikalla oli Keittiörakkautta- blogin Erya (kynsikisan voittaja!). En tiedä kirjoittaako Erya blogiinsa miitistämme, mutta mikäli ruokajutut kiinnostaa niin kannattaa vilkaista hänenkin blogiinsa:)

Jos olette jo käyneet lukemassa muiden miittipostauksia, niin osasitte varmaan odottaa tätä, nimittäin ARVONTAA pukkaa!!:) Kuten jo yllä mainitsin, niin kolme ilmoittautunutta miittailijaa joutuivat perumaan tulonsa ja näin ollen heidän sponssipussinsa jäivät ylimääräisiksi. Päätimme tyttöjen kanssa, että arvomme ylijääneet sponssipussit blogeissa, joten Teannanpaikan lisäksi pussukka on mahdollista voittaa myös Nannen tai Smettiksen blogista!

Palkintopussi sisältää alempana kuvassa olevat tuotteet ja ne ovat täysin samat, kuin me miittiin osallistuneet saimme. Mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan Cesarsshopin sponsoroimaa "matkaleimaus"-settiä, Mimaxin lahjoittamia Neon Mix-glittereitä ja shoppailemaan Adeninalla -10%:n alennuksella, niin osallistu ihmeessä tähän arvontaan!:)

Arvonnan säännöt ovat helpot, jätä vain kommenttikenttään nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi niin osallistut arvontaan. Sinun ei tarvitse olla julkinen lukija, mutta postitan ainoastaan Suomen rajojen sisällä. Arvonta alkaa heti ja päättyy tasan viikon päästä 5.2.2014 klo 17.00.


Kiitos (ja anteeksi:D) jos jaksoit lukea postauksen loppuun ja onnea arvontaan! Seuraava romaanini tulee kertomaan miittiläisten kynsistä, joten olkaahan ruudun ääressä lähipäivinä:)

30 kommenttia:

 1. Kyllä mä ainakin jaksan lukea pidempiäkin romaaneja. :D
  osallistun nimimerkillä rose86
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, mä ajattelin ettei kukaan jaksa lukea:D
   Onnea arvontaan!

   Poista
 2. Jaksoin hyvinkin kyllä lukea sun postauksen ja ei ollut yhtään liian pitkä, kiva postaus kyllä oli :) Ja mun uusi kellokin oli näköjään päässyt blogiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että jaksoit lukea:) Sun kello oli niin kuvauksellinen, että oli pakko laittaa tuo kuva mukaan. Tosiasiassahan mä yritinkin kuvata sitä enkä sun kynsiä...;D

   Poista
 3. Ei ollut liian pitkä postaus :) Ja oli tosi kiva olla miitissä, jospa sitä ens kerrallakin pääsisi mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että viihdyit:) Toivottavasti nähdään seuraavassakin miitissä!:)

   Poista
 4. Olipa ihana postaus! Ja olihan meillä kyllä mahetsu päivä ^_^
  Eikä tää ollut yhtään liian pitkä romaani :)
  Tuli äsken muuten mieleen, että pitäisköhän meillä mennä johonkin valokuvauskurssille ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Oli kyllä mukavaa, ainoa miinus siitä, että aika loppui taas kesken:/
   Ai eikö mun kuvaajan taidot vakuuttaneet??;D Tosi asiassa oon kyllä miettinyt että joku kameran käsittelykurssi ei varmaankaan ois pahasta!

   Poista
 5. Mukava oli lukea kaikki oman seutukunnan miitistä :) Toivottavasti keväällä saadaan aikaiseksi järjestää taas uusi miitti. :)

  Heidi | Something Can Go Wrong
  somethingwrong@live.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja harmi kun et päässyt tällä kerralla mukaan. Eiköhän me saada keväälle/kesälle miitti järjestyyn, siitä olikin jo vähän puhetta "jatkoilla" ;)
   Onnea arvontaan!

   Poista
 6. Kiva postaus ja sopivasti kuvia, odotan innolla vielä kynsikuvapostausta!

  Warjotar / warjotar(a)kapsi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kynsikuvapostausta tulossa, jahka kerkeän käydä kuvat läpi ja kirjoittaa niistä romaanin ;)
   Onnea arvontaan!

   Poista
 7. hihihi!

  hepexxx / heidi-1092@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Hyvä postaus!
  Ninni / annanen75@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Vaikutti olevan hauskaa! :)

  Orvokki S
  orvokki98(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todellakin!:) Henkilökohtaisesti nautin joka miitistä enemmän, kun porukka alkaa tulla osin tutummaksi eikä tarvitse enää jännittää niin paljon kuin aluksi:)
   Onnea arvontaan!:)

   Poista
 10. Masa, nailaddictp@gmail.com

  Meilläkin on täälä Eteläisemmällä pohjanmaalla kohta miitti! Millään malttaisi odottaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiva kuulla! Toivotan teillekin siis mukavaa miittiä!:)
   Onnea arvontaan!:)

   Poista
 11. Olipas kiva kertaus viikonlopun tapahtumista :o) Meillä alkaa olla niin loistava sakki koossa, että sitä aina oikein odottaa seuraavaa kokoontumista. Miitit jatkuu Oulunseudulla ihan varmasti!
  T. "Puheenjohtaja" :oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että porukka on mainio! Kyllähän me kesälle järkätään komia miitti, kun on niin tomera puheenjohtajakin ;D

   Poista
 12. Kiva arvonta ja tottakai jaksan lukea pitkiä tekstejäsi! ♡ T: kynnetär
  luumunkukka @ luukku.com (←kaikki yhteen)

  VastaaPoista
 13. Onneksi sitä muutkin välillä rustaa kilometripostauksia kuin itse :) Mikäs sitä lukiessa, kun on edessä iso kuppi teetä ja riittävästi aikaa!

  Pauliina / Operaatio kauniit kynnet
  operaatiokauniitkynnet ( at ) hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joskus menee väkisillä jaaritteluksi!:) Onneksi ihmiset välillä tykkää lukea pidempiäkin postauksia.
   Onnea arvontaan:)

   Poista
 14. Ihana kynsisetti, mukaan ehdottomasti :) Titteli Tuure ja isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Hiiohoi, kiva arvonta! :) Mulla on aivan älyttömän kauheet pureskellut kynnet, mutta ajatuksissa on rakennekynsien laitto ja tää palkinto edesauttaisi asiaa, sillä pitäishän näitä päästä testaamaan muuhun kuin rumiluskynsiin :D

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista