Sivut

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Nopeasti näyttävät kynnet?

Koska edelleen metsästän inspistä elokuvakynsiin, niin päätin kokeilla tässä välillä jotain, mitä en ole aikaisemmin testannut. Ostin jo kuukausia sitten ihan mielenkiinnosta koko kynnen tarroja Oululaisesta Romeo & Julia- nimisestä liikkeestä. Myyjät suosittelivat näitä ja kehuivat kestävyyttä, joten olihan minun pakko ostaa paketti testiin, vaikka hinta olikin aika suolainen; 4,95€!

Pakkaukseen kuului 12 koko kynnen tarraa ja paketin selkäpuolelta löytyivät selkeät sanalliset ja kuvalliset ohjeet tarrojen "asentamiseen". Ohjeissa käskettiin joko käyttämään kaikki tarrat heti tai sulkemaan pakkaus huolellisesti etteivät kynsilakkaliuskat kuivuisi. Pakauksessa ei minusta ollut erikseen mainintaa, että nämä olisivat aitoja kynsilakasta tehtyjä tarroja, mutta ohjeissa siitä oli maininta. Mikäli itse myisin kyseistä tuotetta, niin mainostaisin kyseistä ominaisuutta isosti, sillä se olisi saanut ainakin minut kokeilemaan tarroja jo aikaisemmin!

Minun kynsilleni oikeat koot löytyivät helposti ja tarrojen asettelu kynnelle oli yhtä helppoa kuin pakkauksessa luvattiinkin. Asettelin tarrat kynnelle samalla Emmerdalea katsellen, joten en ottanut aikaa kauanko hommassa kesti. Tarrojen asettelu oli helppoa, sillä vaikka ne tuntuvatkin tarttuvan heti tanakasti kiinni, niin silti niitä kesti hieman vielä irroittaa kynnestä ja asemoida uudelleen, mikäli se ei heti sattunutkaan täysin kohdilleen. Täysin rypytöntä pintaa en kuitenkaan saanut yhteenkään kynteen, vaikka kuinka koitin tasoitella tarraa ohjeiden mukaan. Kynnen yli jääneet palat sai helposti viilattua irti lasiviilalla.

Mietin, että kokeilisinko päällyslakkaa tasoittaakseni pintaa, mutta koska pakkauksessa ei käsketty niin tekemään niin päätin noudattaa ohjeita. Kuvissa tarrat näyttävät paljon epämukavammilta, kuin miltä ne todellisuudessa kynsillä tuntuivat. Ryppyisessä pinnassa häiritsi käytössä ainoastaan se, että niitä teki koko ajan mieli nyplätä!:D


Koska laitoin tarrat ihan testimielessä niin en aikonut säästellä niitä yhtään vaan testata niitä kunnolla tosi oloissa. Heti tarrojen laiton jälkeen rasvasin kädet normaalisti ja kuvien oton jälkeen vedin puolen tunnin hikijumpan ja sen päätteeksi saunoin oikein pitkän kaavan mukaan. Olin melko varma, että tarrat alkaisivat repsottaa viimeistään suihkun jälkeen, mutta yhden sormen kärkilohkeamaa lukuun ottamatta tarrat näyttivät yhtä hyvältä kuin vasta laitettuna! Illalla vielä rasvasin kynsinauhat lemony flutterilla sekä oikein rasvaisella voiteella. 

Seuraavana aamuna tarrat näyttivät edelleen pysyvän hyvin kynsillä, joten lähdin niillä juhlimaan anopin kuusikymppisiä. Ne eivät juuri kärsineet meikkauksesta ja hiusten laitosta tai useasta käsien saippuapesusta. Illalla taas jumppasin ja saunoin ja edelleen tarrat pysyivät sitkeästi mukana. Tätä kirjoittaessani tarrat ovat edelleen kynsillä, joskin kärkikuluma on alkanut jo selvästi näkymään ja muutamasta kynnen päästä on lohjennut palanen. Tänään aijon poistaa nämä seuraavien lakkauksien tieltä. Poistamisen pitäisi onnistua kynsilakanpoistoaineella.Vaikka näiden kyseisten tarrojen kestävyys ja helpppous yllättivätkin minut positiivisesti, niin mitään huippulemppareita näistä ei kuitenkaan tullut. Valitsemani tarrat olivat kyllä kauniit ja yksityiskohtaiset, siitä ei pääse mihinkään, mutta ehkä nämä olivat omille silmilleni liiankin levottomat. Joskus tulevaisuudessa voisin kiireiden keskellä koristella kynteni näillä toistekin, mikäli hinta ei olisi niin korkea. Kyllä nämä silti voitti kokeilemani koko kynnen siirtokuvat ihan 10-0!

Oletteko te onnistuneet löytämään hinta-laatusuhteeltaan kokeilemisen arvoisia koko kynnen tarroja tai siirtokuvia? Nyt saa mainostaa, voisin hankkia suositusten perusteella hyviä pikapelastajia arjen kiireisiin! Vai onko niitä?

10 kommenttia:

 1. En ole vielä koskaan uskaltanut koittaa koko kynnen tarroja/siirtokuvia :D Epäilen ettei mun pinna riitä niiden asetteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä helppoja asetella! Jos on seikkailumieleltä niin pitäähän sitä kerran kokeilla;)

   Poista
 2. Kuvat näissä on kyllä todella hienot, ehkäpä taustaväri kun oisi joku vaaleampi ni ei ois niin levottomat. Silti melenkiintoinen ja ehkäpä kokeilemisen arvoinen tuote. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaaleampi tausta voisi rauhoittaa. Rauhallisempaakin tarraa olisi kyllä ollut tarjolla, mutta halusin valita sellaiset, joita en muuten osaisi kynsille taiteilla:)

   Poista
 3. Mulla oli samasta liikkeestä olevat uutena vuotena ja toimivat kyllä oikein mallikelpoisesti. Ihan ryppyvapaaksi en täälläkään päässyt, mutta tosiaankin parhaat kynsitarrat/decalit mitä päässyt testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et säkin oot kokeillut:) Jännä miten nuo rypyt ei silti niin kamalasti haittaakaan, muuten kuin silmää läheltä katsoessa:D

   Poista
 4. Ooh, miten kauniit! :) Pitääpä itsekin rohkaistua jokupäivä, ja kokeilla kokokynnentarroja.. On meinaan ollut jemmassa jo hetken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Minä kyllä yllätyin positiivisesti, toivottavasti sulla käy samoin sitten kun uskaltaudut kokeilemaan. Odotan raporttia blogiin!;)

   Poista
 5. Sen yhden ainoan kerran, kun olen kokeillut kokokynnen tarroja jätti miulle niin pahat traumat etten ihan heti kokeile uudestaan :D

  Mutta nämä näyttää kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä ei kyllä jäänyt traumoja, eli uskallan suositella sinullekin jos vielä joskus uskallat tarroja lähestyä;D

   Poista