Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lakkaushaaste: Turkoosi

En malttanut pitää näppejäni erossa uusista Pueeneistani, joten taas on leimailua luvassa! Kynsien värimaailmaa miettiessäni muistin, että lakkaushaasteessa on tällä viikolla aiheena turkoosi. Väripariksi halusin jotain raikasta ja talvista... Niin, vaikkapa pitkästä aikaa valkoista ;D Näistä kynsistä tuli sekä väreiltään että teemaltaan sopivat mun talviloman aloitus kynsiksi, tykkään!:)


Aloitin lakkaamalla osan kynsistä Ginan THE valkoisella, jota riitti tällä kertaa kaksi kerrosta tasaiseen ja peittävään lopputulokseen. Ehkä alan ajan kanssa tulemaan toimeen tuon Ginan siveltimen kanssa ja lakkkailukokemus vain paranee entisestään? En kyllä ehkä ollut tällä kertaa niiiin nirso lakkapinnan suhteen, sillä tiesin peittäväni pohjan liukuvärin alle. Keskisormet ja nimettömät lakkasin A- Englandin Galahadilla. Siis kuinka upea ja hienokäytöksinen lakka voikaan olla!! Yhdelläkin kerroksella olisi melkein pärjännyt, mutta lakkasin tätä ihanuutta lopulta kaksi kerrosta.

Tein meikkisienen avulla liukuvärjäyksen valkoisiin kynsiin käyttäen edellä mainittuja lakkoja. Liukumasta tuli yllättävän nätti, vaikken olekaan pitkään aikaan reenaillut liukuvärin tekemistä:) Liukuvärien ja Galahad- kynsien päälle piti saada vähän talvista pakkaskimalletta ja sitä sainkin kivasti lakkaamalla kerrokset China Glazen Fairy Dustia.

Viimeisimpänä työvaiheena käännyin leimauslaattojen puoleen. Pueenin Stamping Buffet setistä käytin laattaa 63. Tästäkään laatasta en löytänyt valittamisen aihetta, sillä kuvat nousivat nätisti ja siirtyivät kokonaisina kynnelle. Kuviointikin on kiva, sillä vaihtelemalla kuvion ottamiskohtaa tästä laatasta saa tehtyä erilaiset, mutta samantyyliset koristelut jokaiseen kynteen:)


Kynsien valmistuttua jäin pohdiskelemaan, että onko vähemmän sittenkään aina enemmän? Nämä lakat ja lakkaukset kyllä toisaalta miellyttivät silmääni, mutta toisaalta tuntuu, että jotain jäi puuttumaan. Tämän päivän siivousoperaatio piti kyllä huolen siitä, että lakat joutavat vaihtoon ennen talvilomamme minireissua, joka alkaa huomenna.. Täytyy siis vielä kaivaa asetonit ja lakkapurkit esille ja tehtailla lomakynnet vol 2!

12 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet, tykkään väreistä ja leimaukset on onnistuneet hyvin:)

  VastaaPoista
 2. Nuo laatat on kyllä pakko saada!

  VastaaPoista
 3. Upeat kynnet!
  Siun kyllä täytyy opettaa miulle toi liukuvärjäyksen teko :P Ja tästä asiasta ei keskustella! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Onnistuiskohan se yhtä hyvin (huonosti) kuin se folionlaittamisen opetus... Eiku nii, vikahan oli foliossa eikä opettajassa ;D

   Poista
  2. :DD
   Siis suurin vikahan oli juurikin niissä folioissa! Ja hyvänä kakkosena tuli sitten oppilas ;D

   Poista
 4. Ihanat! :) Leimat on kyllä tosi kauniit, kunpa osaisin itsekin leimata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)
   Sä teet kyllä niin kauniita kynsiä muutenkin, ettet yhtään jää huonommaksi vaikkei leimaus sujuisikaan! Harjoittelemalla osaisit varmasti pian senkin :)

   Poista