Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Pueenin uusi buffetti ensimaistelussa

...Nokkelien otsikoiden aatelia...

Kerroinkin teille ystävänpäiväpostauksessani, että sain käsiini Pueenin uuden laattasetin, Stamping Buffetin, huomaavaisen Heidin ansiosta. Hän oli siis tilannut kolme settiä, joista kahdelle oli jo ottaja ja kysäisi, että haluaisinko minä lunastaa itselleni sen ylimääräisen. Tottahan toki halusin ja nyt olenkin pyöritellyt noita ihanaisia laattoja käsissäni useampana päivänä pohtien, että mistä aloittaisin!:)

Setistä löytyi toinen toistaan ihanampia laattoja ja valinnan vaikeus yllätti minut. Lopulta päädyin kokeilemaan sitä yhtä laattaa, joka aina tuntui pomppaavan eniten silmilleni. Kyseinen laatta on yksi niistä, joiden kuvio on aivan liian iso yhdelle kynnelle, mutta pienellä harjoittelulla sillä saattaa tehdä aivan mielettömän upeita kynsiä. Tämä laatta olisi varmasti paremmin edukseen harjaantuneemman leimailijan käsissä, mutta aika kivasti tällainen harvemminkin leimaava onnistui kuvion kanssa.


Kuvio toimi moitteettomasti ja nousi hyvin leimasimeen. Ainoastaan nuo kukkaliaanin pallerot jäivät leimauksissa vajavaisiksi, mutta haluaisin syyttää siitä mielummin leimaajaa kuin laattaa itseään. Leiman kohdistaminen ei onnistunut ihan täydellisesti, mutta tykkäilen lopputuloksesta silti aika paljon :)

Leimojen alle lakkasin kolme kerrosta Gina Tricon Nude Pinkiä, sillä halusin tehdä pitkästä aikaa värimaailmaltaan rauhallisemmat kynnet. Nude Pink toimii edelleen ihanasti ja pelastaa minut niiltä tilanteilta, kun olen saanut väriyliannostuksen. Leimaukseen käytin Konadin mustaa.. Ja sen kyllä huomaa kynsinauhoista! Keskittykää siis kuvioon, älkää jälkisiivoukseen :)


Onnistuttuani vasurin leimoissa omasta mielestäni niin kivasti, niin ajattelin kokeilla samaa kuviota myös oikeaan käteen leimankääntötekniikalla. Leimankääntötekniikka tarkoittaa siis sitä, että kuvio siirretään toiseen leimasimeen ja kun kuvio on siinä leimasimessa oikein päin, niin se leimataan kynnelle.

Kuulosti helpolta, mutta valitettavasti ei aivan ollut sitä. Sain aikaan jonkinlaiset, hieman vasemman käden kynsien näköiset leimat, mutta tulos jäi aika sotkuiseksi. Kohdistus meni pieleen, sillä en ole vielä sinut uuden suorakaiteen muotoisen leimasimeni kanssa. Loppujen lopuksi päädyin pitämään pienen välitauon ja naputtelemaan teille tämän postauksen tässä välissä, ennenkuin lähden kokeilemaan leimankääntötemppuja uudelleen. Toivottavasti paremmalla menestyksellä.

Ps. Mantelikynnet tekevät paluuta <3 <3 <3

26 kommenttia:

 1. Nämä on tosi onnistuneet. :) Täytyy tuo laattasetti hankkia itsellenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä setti oli kyllä hyvä hankinta. Uskallan suositella!:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Sissi:) Nää on kyllä varmasti hintansa arvoiset laatat!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos:) Nää kyllä onnistui melkeinpä yli odotusten!

   Poista
 4. vau!! ihan todella ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä niiin nätit! Pelkkää rakkautta ♡
  Laitoinkin jo fb:n puolelle kommenttia, että miulla ja Heidillä oli saman tapainen visio mielessä tästä laatasta :D Joten miun täytynee apinoida sitten siua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooi, kiitos :)
   Mä mietin myöskin sitä leiman värittämistekniikkaa tän kuvion kans, mutta tulin järkiini ja päätin että testaan sitä jollain vähän helpommalla kuvalla:)

   Poista
 6. Onpas hauskat! :) Mä oon aina ihmetellytkin miten noita isoja "maisemakuvioita" voi oikein leimata ja tää taitaa olla ensimmäisiä näkemiäni tekeleitä noiden leimauslaattojen kanssa. On kyllä onnistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tälläkin laatalla on varmasti enemmänkin mahdollisuuksia, mut tää tuli ekana mieleen:)

   Poista
 7. Nämä on kyllä ihan mielettömän kauniit! Tosi hyvin onnistunut tuo kuvion jatkuminen muissa kynsissä. Itsellä vähän vaikeuksia noidan kohdistamisen kanssa kun ei aina muista mistä kohtaa minkäkin leiman otti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)
   Kohdistaminen ei ehkä oo ihan minunkaan vahvinta alaa, mutta onneksi tämä kuvio oli aika anteeksiantava ;)

   Poista
 8. Onpa kauniit! Tuo laatta vaikuttaa ihanalta:)

  VastaaPoista
 9. Oih! Olet onnistunut kyllä todella hyvin saamaan tuon kuvion jatkumon kynsille. Nää on niin hienot :o) Pakko kysyä montako kertaa jouduit leimaamaan kasvot, vai onnistuitko kerralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi!:)
   Tiedätkö, unohtui ihan hehkuttaa että tämän kuvauskäden leimat onnistui ihan ensiyrittämällä!!:) Oikean käden leimojen kääntämisen kanssa takkusinkin sitten urakalla..

   Poista
 10. Olet todellakin onnistunut leimaamaan laatan kuvion niin kauniisti kynsille, ihanat! :)

  VastaaPoista
 11. Upeet kynnet, tosi hienosti tehty! ♡

  VastaaPoista