Sivut

perjantai 13. helmikuuta 2015

ABLECS15 - Viikko 1: Jotakin muuta kuin pinkkiä

Tämän lakkauksen myötä ensimmäinen ABLECS15- haasteviikko on suoritettu ja seuraavaksi pääsemme jännittämään jatkuuko innostus vielä seuraavalla viikolla;) 

Viikon toinen tehtävänanto on hyvin rento, sillä riittää että lakkaa kynnet ihan millä tahansa muulla, paitsi pinkillä. Missään ei kielletty yhdistelemästä teemoja, joten vaikka suoritin jo ystävänpäiväosion, niin jumitan vielä tämänkin kohdan samalla aiheella.

Meidän perheessä ystävänpäivää vietetään tänä vuonna ulkoilmassa bensankatkuisessa kisafiiliksessä. Miehen kisakausi moottorikelkkaenduron parissa starttaa lauantaina ja vaikkei hän juuri elettäni osaakaan arvostaa, niin minusta on mukava tunnustaa hänen kilpakalustonsa värejä kynsilläni. Tästä syystä jätin siis vaaleanpunaiset hempeilyt alkuviikolle ja tein näistä toisista ystävänpäiväkynsistä vähän asenteellisemmat.

Kolmen värin lakkaukseen, eli mieheni moottorikelkasta löytyviin punaiseen, mustaan ja valkoiseen halusin melko simppelit koristelut. Kolmella värillä oli aika luontevaa lähteä rakentelemaan leimoilla ja niiteillä maustettua skittletteä.


Punainen lakka on China Glazen Scarlet ja sitä kului keskisormiin ja peukaloihin kolmen kerroksen verran. Alkuperäisen suunnitelman mukaan punaiset kynnet oli tarkoitus jättää kokonaan koristelematta, mutta huomannette peukalon kynnestä, että se suunnitelma muuttui hieman matkan varrella. Törmäsin nimittäin keittiönpöydällä lojuvaan merkkaustussiin ja ajan kulukseni päätin kokeilla voisiko sillä kirjoittaa kynsille. No, pystyihän sillä, joten raapustelin Love-tekstiä peukaloiden kynsiin. Osansa sai myös nimettömien suukkosuut, joiden kaveriksi tekstailin ihan vaan äksää ja oota, kun taiteellinen lahjakkuus ei riittänyt sen pidemmälle;D

Mustaa ja valkoista kynsillä edustavat tuttavallisesti Gina Tricon Black ja White. Mustaa riitti kaksi kerrosta peittämään, mutta valkoista sain sutia kolme, koska en muistanut sekoittaa pulloa ennen lakkausta ja ensimmäinen kerros jäi siksi valjuksi.

Nimettömiin leimasin pusuhuulia Bundle Monsterin laatasta BM-303 Konadin punaisella leimauslakalla. Kiitos heijastumien, leimojen leviäminen ei erotu niin selvästi, mutta sain tosiaan vähän töhrittyä kuvioita vaikka käytössäni olikin HK Girl päällyslakkana. Ehkä minua ei vain ole luotu onnistumaan noiden Konadin lakkojen kanssa..

7 kommenttia:

 1. Voi että, nämä on kyllä täydelliset ystävänpäivän kynnet :) Käy ihmeessä linkittämässä näitä kynsiä meidän postauksista löytyviin linkuppeihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka:) Kävinkin ne edelliset linkittämässä Katjamarian blogiin, pitääpä nämäkin käydä laittaan johonkin:)

   Poista
  2. Hieno juttu, en ehtinytkään sieltä vielä katsoa :)

   Poista
 2. On kyllä kivat, ja vaikka se ukkeli ei tätä elettä niin arvostakkaan, niin ihana ajatus pohjalla :)

  VastaaPoista
 3. Voi että nää on ihanat kynnet! Ihailin jo Instassa näitä ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nanne! Nää oli kyllä mieluiset:)

   Poista