Sivut

perjantai 6. helmikuuta 2015

Triplasti leimoja

Viimeisimmästä koneelle istahtamiskerrasta on hujahtanut taas tovi jos toinenkin, mutta nyt tulin esittelemään parit kynnet, joissa olen viihtynyt tämän hiljaisuuden aikana. Kumpikin lakkaus sisältää leimausta, koska olen nyt niiin innostunut taas kyseisestä koristelumuodosta löydettyäni toimivan leimaus- ja päällyslakkacombon, joka ei suttaa leimoja:)

Näissä Sinney-inspiroituneissa kynsissä viihdyin neljä vuorokautta. Lakkoina käytin KoneHelsinki Quick Dry- sarjan Red Flagia, Golden Rose Holiday 51:stä sekä Gina Tricon Whiteä. Leimat Pueen Stamping Buffet laatasta 61 MoYou Nailsin Special Polish Blackillä.


Red Flag on sävyltään kaunis kirkkaan punainen, eikä kuivumisajassakaan ole valittamista. Koostumukseltaan se on helposti ja tasaisesti levittyvä, mutta peittävyysominaisuuksiltaan varsin heikko esitys. En enää tarkalleen muista, että laitoinko lakkaa kolme vai neljä kerrosta, mutta kummassakaan tapauksessa se ei peittänyt kunnolla. Ohuet kerrokset onneksi kuivuivat nopeasti, mutta en siltikään osaa arvostaa lakkoja, joita pitää kerrostaa kerrostamisen päälle.

Aksenttikynsiin halusin jonkinlaista kimalletta ja sitä lakkaukseen löytyi hopeisesta tekstuurista ja _piti_ myös löytyä leimoistakin. Tuo leimakuvio näytti minusta laatalla jonkinlaiselta kimalluskuviolta, mutta mustavalkoisena lopputulos ei ollutkaan ihan niin bling bling kuin mielessäni sen olin kuvitellut. Vasurin leimat vedin innoissani vinoon ja kuvioon jäi reikiä, kun leimasin kokeilun vuoksi vähän kovemmalla leimasimella kuin yleensä. Ihan käyttiskynnet näistä kuitenkin tuli, vaikkei kaikki mennytkään ihan suunnitelmien mukaan:)

Seuraavaksi halusin kynsilleni vähän rauhallisempaa värimaailmaa. Saadakseni kaikki irti tästä leimaushuumasta päätin kokeilla tuplaleimausta. Käytin näihin kynsiin pohjaksi Misan Grey Mattersia ja leimoihin MoYou Nailsin mustaa sekä valkoista leimauslakkaa. Kuviot löytyvät Pueen Stamping Buffet laatoista 56 ja 65. Lisäksi laitoin muihin kynsiin pyöreät valkoiset niitit.Olen omistanut tuon Stamping Buffet setin kohta melko tarkalleen vuoden ja minulla on vieläkin siitä testaamatta varmasti yli puolet laatoista. En tiedä miksi sitä haaveilee aina vain uusista ja uusista laatoista, vaikka kätköistäkin löytyy niin paljon kivoja vaihtoehtoja! Näiden kynsien kuviot eivät varmaan niin hyvin kuvista erotu erilaisiksi, mutta vaikka valkoisella leimattu kuvio on hyvin samantyylinen mustan kuvion kanssa niin silti se on juuri sopivasti vähän erilainen ja tosiaan eri laatasta leimattu. 

Leimasin ensin valkoisella kuvion laatasta 56 ja sen päälle mustalla laatasta 65. Viiskutosessa kuvio on paksumpi ja harvempi kuin kuusvitosessa ja tähtikuviot ovat siinä suurempia. Kiva idea laittaa laattasettiin tällaisia "sisarkuvioita", sillä minusta ne sopivat erittäin hyvin varsinkin tällaiseen tuplaleimauskäyttöön:)


Näissä tuplaleimauskynsissä viihdyin rapiat neljä vuorokautta. Lakkausten elinikä olisi voinut olla pidempikin, jos vaihtamisen halu ei olisi iskenyt viidettä täyttä vuorokautta lähestyessä. Lakkaukset pysyivät erittäin hyvänä kynsillä koko elinkaarensa ajan, lukuunottamatta kasvurajaa sekä oikean käden peukalonkynnen lakkausten murtumista kynnen reunan mukana. Luulen, että tästä saan kiittää uutta päällyslakkaani tästä kestävyydestäkin, sillä en muista että millään muulla päällyslakalla lakkaukseni olisivat kestäneet näin hyvin kaikkea tätä kotiäitiyden ja talven tuomaa kuormitusta.

Teanna <3 Glisten & Glow HK Girl!

8 kommenttia:

 1. Molemmat lakkaukset on kyllä kauniita, mutta nuo alemmat sulatti mun sydämen! Ah! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Belegwen!<3 Nuo harmaasävyiset oli kyllä tosi mieluisat itsellenikin:)

   Poista
 2. Tosi kivat nuo tuplaleimat! Molemmat kynnet ovat kyllä kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Aika kivasti kyllä onnistui nuo leimat:)

   Poista
 3. Oi, molemmat on ihanat! Jälkimmäiset suorastaan upeat, tykkään noista tuplaleimoista älyttömästi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Niin mäkin tykkäsin;) Pitää ottaa tavoitteeksi tuplaleimailla toistekin.

   Poista
 4. Niin kauniita molemmat!
  Mää oon saanu Red Flagin peittään kahella kerroksella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma:)
   Jännä juttu, että joku kokee saman lakan peittävämmäksi kuin toinen, vaikka periaatteessa niin ei pitäis olla.. Mutta tähänki varmaan vaikuttaa oman kynnen pituus, lakkaajan levitystyyli, omat vaatimukset, kuun asennot jne:D Musta tuntuu, että oon muutaman kerran ennenkin pettynyt, kun oon lukenut jonkun toisen blogista lakan olevan peittävämpi kuin itsellä. Ehkä vika on joskus lakkaajassakin:D

   Poista