Sivut

maanantai 16. helmikuuta 2015

ABLECS15 - Viikko 2: Asuun sovitettu

Mehh.. Tiedättehän sanonnan, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin on parempi pysyä hiljaa? Mikäli aikoisin noudattaa tuota kehoitusta, niin tästä tulisi hyvin lyhyt postaus. Oikeasti tykkään kyllä lakkauksen ideasta ja hieman jopa lopputuloskin menettelee jos kynsiä ei tarkastele kovin tarkalla silmällä.Kaikki muu siinä alus- ja päällyslakalla välillä olikin sitten yhtä tuskien tietä.

Noniin, homman nimi on siis se, että olen kolmatta(ko?) päivää kovassa flunssassa ja tämä olotila ei tietenkään ole paras mahdollinen millekään järkeä vaativalle tehtävälle. Sain kuitenkin kivan idean lakkaukseen tämänpäiväisestä kotoiluasustani ja ajattelin niin simppelin idean onnistuvan vähän puolikuntoisenakin. Virhe.

Idea lakkaukseen syntyi lempparileggareideni mustavalkoisista atsteekkikuvioista. Vähän samantyylinen kuvio löytyy yhdeltä XL-laataltani, joten päädyin taas leimaushommiin. Yritin piristää flunssasta nuutunutta olemustani keltaisella paitapuserolla ja samalla sain siitä kivan värin valikoitua kynsiinkin.


Omistan ainoastaan yhden keltaisen kynsilakan, joten valinnanvaikeutta ei tässä kohtaa tullut. Yritin olla ovela ja säästää hermojani sen kerrostamisessa. Jossain vaiheessa tajusin, että yksin keltaista lakkaa kerrostamalla olisin selvinnyt kolmella-neljällä kerroksella, kun taas kerrostamalla sitä toisen lakan päälle sain sutia yhteensä viisi kerrosta, enkä siltikään ole tyytyväinen lopputulokseen.

Aloitetaanpa ihan alusta.

Lakkoja esiin valitessani muistin, että OPIn Need Sunglasses? ei ole peittävyydeltään huippuluokkaa, joten päätin lakata alle kerroksen yleensä niin hyvin käyttäytyvää Ginan Whiteä. Tänään tuo valkoinen päätti kiukutella ja sain lakat mm. kuplimaan, leviämään pitkin sormia ja raidoittumaan tosi rumasti. Järkevä minä olisi ottanut poistoaineen esiin ja aloittanut homman alusta, mutta flunssa- aivoni kertoivat, että kyllä ne seuraavalla kerroksella tasoittuvat. Eihän ne tietenkään tasoittuneet, mutta sitten taas ajattelin, että kyllä ne viimeistään kahdella värilakkakerroksella tasoittuvat. Jooei, sudin Need Sunglassesia Whiten päälle kolme kerrosta ja väri jäi siltikin paikoin epätasaiseksi.

Leimattaviin kynsiin lakkasin myöskin pohjalle Whiteä, mutta vasta kolmas kerros alkoi näyttämään siedettävältä. Osaan kynsistä lakkasin liian paksuhkoja kerroksia ja sehän aiheutti lakan iloista kuplimista. Taaskin järkevä minä havitteli asetoonin perään, mutta päätin kuitenkin saattaa epäonnisen lakkauksen loppuun ja esitellä teille "välillä" vähän fail- osastoakin.

Tässä vaiheessa ketään ei varmaan yllätä, etteivät leimatkaan halunneet onnistua? Kuvio nousi kyllä nätisti leimasimeen, mutta kynnelle en saanut yhtä ainuttakaan leimaa siirtymään kokonaisena. Lisäksi vedin kolme neljästä leimasta vinoon ja joihinkin tuli suttua, kun painoin kynttä liian kovasti tyynyä vasten.


Niinkuin jo alussa sanoin, niin kaikesta tästä napinasta huolimatta idea oli mielestäni kiva ja lopputuloskin kategoriaa kaukaa kauniit. Valivali-postauksesta huolimatta nämä saavat olla tämän viikon eka osallistuminen ABLECS15- haasteeseen. Onpahan inspiroiduttu nyt omasta kotiäitilookista:D

16 kommenttia:

 1. Todella kauniit kynnet! Ihana väriyhdistelmä ja tuo leima on juuri omaan makuuni :) Ja sopii mahtavasti tuohon asuunkin :)

  VastaaPoista
 2. Voi vietävän kuplat sanon minä! Aina kun ne mokomat jostain ilmaantuu, tulee niin paha fiilis että väkisinkin pilaa loppuosankin lakkauksesta. Mur!
  Mutta nämä eivät kyllä ainakaan kuvien perusteella vaikuta pilalle menneiltä, vaan tosi hienoilta ja ideakin on ihan mahtava! :) Saat silti sympatiani, mokomat kuplat pitäisi kieltää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sympatiasta:)
   Mun piti tosiaan vielä postauksen loppuun lisätä, että kerrankin mun alkeelliset kuvaustaidot kääntyi eduksi, kun kuvista ei niin huomaa kaikkia virheitä:D Ja HK Girl pelasti epätasaisuutta sen verran, että näillä tohtii päivän pari liikkuakin:)

   Poista
 3. Kaunis keltainen ja upeasti olet saanut asun keskeisimmät elementit vietyä kynsiin :)

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään! Ihana on keltaisen ja atsteekkikuvion yhdistelmä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! Yhdistelmä on omaankin mieleen, mutta kaikki tuo kerrostelu ja taistelu vie vähän hohtoa näiltä..

   Poista
 5. Kuvissa ei kuplia näy niin ei haittaa. ;) Ihanan pirteät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, hyvä niin!:) Pahimmat kuplittumat tulikin onneksi oikeaan käteen, niin ei niin pistä kuvista silmään ;)

   Poista
 6. Nää on ihan älyttömän ihanat!! ♡

  VastaaPoista
 7. Kuvia katsellessa ei kyllä huomaa minkälaista taistelua olet joutunut käymään näiden kanssa! Mutta hauskaa oli lukea, etten oo ainoa jolla joskus vastustaa KAIKKI mitkä vaan voi vastustaa :P
  Mutta loppujen lopuksi nää on aivan mielettömän ihanat kynnet ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä aika ajoin muutkin taistelee, joten no worries!:D Tällä kertaa tosiaan huonot kamerankäsittelytaidot kävi edukseni;)

   Poista