Sivut

torstai 23. huhtikuuta 2015

ABLECS15 - Viikko yksitoista: Kukoistavaa

Sain alkuviikosta käsiini neljä uutta Born Pretty Storen suorakulmaista leimauslaattaa. Nämä ovat todellakin uusia, sillä setti julkaistiin ihan muutamia viikkoja sitten. Voin kertoa, että valitsemani laatat ovat aika ihania ja varmasti tulevat olemaan kovassa käytössä! Halusin heti päästä testailemaan niitä ja kun yhden laatan kuviot oikein huusivat tämän viikon haasteen teemaa, niin pakkohan minun oli taaas lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla;D

Toinen tämän viikon teemoista kantaa nimeä Blooming, eli kynsille pääsi loihtimaan kukkien kukoistusta ja lumoa. Minusta kyllä tuntuu, että olen alkanut kiertää pientä kehää tämän haasteen parissa, sillä nämä ovat kai jo neljännet kukkakynnet ja en edes jaksa laskea moneenko aiheeseen olen vastannut leimaamalla. Tää nyt on kai tän kevään hitti mulle, leimat ja kukkakuviot, niin ja tietysti myös liukuvärjäys! :P Ehkä sitä taas lisää ensi kerralla, hahhah.


Tähän LO11- laattaan ihastuin kahdesta syystä; melkein puoli laattaa peittävän monikäyttöisen kukkakuvion, sekä noiden metsäneläinten vuoksi. Ensiksi halusin kokeilla minkälaista jälkeä tuolla kukkapuolella saa aikaan, mutta ihan varmasti haluan joskus edes yrittää tehdä oikein satumaiset kynnet Punahilkka- ja susi- kuvioilla!

Tässäpä vielä muistin aikaan suora linkki uusien suorakulmaisten laattojen settiin, mikäli laatat alkoivat jotakuta kiinnostamaan -> LO09-LO20
Koodilla TANG10 saa loppusummasta kivasti pinnoja pois ja useat laatat näyttävät muutenkin olevan nyt alennuksessa, joten nyt jos koskaan kannattaa shoppailla:)


Laatta  LO11 oli samaa laatua kuin aikaisemminkin testaamani BPS:n laatat (arvostelut: BP-21 ja BP-15), eli ihan moitteeton. Kuviot ovat laadukkaan oloiset, sopivan syvyiset, tarkat ja ne nousevat leimasimelle hyvin. Nimettömän suhrukukka on ihan kiireisen leimaajan oma moka.

Valitsin leimattavaksi osia kuviosta sieltä täältä ja minkään kohdan kanssa ei tullut ongelmia. Kuvioiden asemointi onnistui paremmin oikeaan käteen, mutta en osaa posettaa sillä niin kuvia toisesta kädestä ei ole luvassa:D


Lakkailin eilen kynsiä Kärppä-matsia odotellessa ja halusin tunnustaa tiimiväriä, siispä valitsin lakoiksi keltaista ja mustaa. Olen kartuttanut keltaisten lakkojeni pientä kokoelmaa taas yhdellä tulokkaalla, nimittäin Essencen Hello Sunshinellä. Ihanaa, kun Essenceä löytyy nykyään ihan naapurikunnan halpiksen hyllyltä! Lakkasin Hello Sunshineä kolme helppoa kerrosta ja koska tiesin leimaavani päälle, niin kuorrutin kerrokset vielä pikakuivattavalla HK Girlillä.

Hello Sunshine kuivuu mataksi, eikä ole sävyltään ihan sitä kirkkainta keltaista ( eivätkä kuvani kerro sen todellista sävyä), mutta levittyvyys- ja kuivuvuusominaisuuksiltaan se tulee vertailussa kalliimpien keltaisteni  ( OPI Need Sunglasses? ja I Just Can't Cope-Acabana) kanssa ihan samoille viivoille. Tämän kanssa ei tarvinnut kiroilla eikä irvistellä yhtään.


Käytetyt tuotteet ja tarvikkeet

Aluslakka: Gina Tricot - Base Coat
Värilakka: Essence - Hello Sunshine!
Leimauslakka: MoYou Nails - Special Nail Polis Black
Päällyslakka: Glisten & Glow - HK Girl Top Coat
Muut tarvikkeet: Leimauslaatta BP-LO11, XL - leimasin

4 kommenttia:

 1. Nätit!
  Kiva keltainen, tulis ny essencet turunki nurkille äkkiä :D tai mielellään ihan joka paikkaan, tykkään kyllä merkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Mä oon kans tykästynyt merkkiin ja on kyllä huippua, että saatavuus on parantunut! Toivottavasti säkin pääset pian omilla kotinurkilla shoppaileen:)

   Poista
 2. Oi, ihanat! Pitääpä harkita tuota Hello Sunshine!a Cope-Acabanan varayksilöksi :) Tulee keltaistakin harvinaisen paljon käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tää ei kyllä sävyllisesti vedä vertoja Cope-acabanalle, mutta kiva lisä keltaisina tää on.

   Poista