Sivut

tiistai 21. huhtikuuta 2015

ABLECS15- Viikot yhdeksän ja kymmenen

Huhheijaa, eipäs olekaan kerennyt taas koneelle istahtaa vaikka kuinka olisi ollut tarkoitus. Kevään flunssailut on nyt toivottavasti meidän perheeltä takanapäin ja paluu normaaliin arkeen on toiveissa. Olen tässä sairastelujen aikana jäänyt taas jälkeen haastelakkauksien julkaisemisessa, joten teen toistamiseen tällaisen kokoelmapostauksen, jotta pääsisin jatkossa taas reaaliajassa höpisemään lakkauksista.

ABELCS15- haasteessa ollaan tällä hetkellä menossa jo viikolla yksitoista. Kevät on kyllä edennyt tosi nopeasti! Tässä lyhyen selostuksen kera haastelakkaukseni viikoilta yhdeksän ja kymmenen.


Minttua ja pinkkiä pyydettiin haasteessa ja minä vastasin teemaan ainoalla varmasti minttuisella lakallani, Essien Mint Candy Applella. Olen tosi huono erottelemaan sävyjä, kun puhutaan vaikkapa vaaleanvihreistä ja minttuisista lakoista- sama homma on kyllä violettien sävyjen puolella.

Inspiksen lakkaukseen lainasin instagramista käyttäjältä @just1nail. Eläinkuosit viehättävät minua edelleen ja varsinkin leopardipilkut, joten olin ihan myyty kun hoksasin että voihan ne pilkutukset tehdä koko kynnen sijasta vaikka ruffianin muotoon. Nämä lakkaukset olivat mieluiset!

Käytin: Essie - Mint Candy Apple, Gina Tricot - Black sekä OPI - Strawberry Margarita sekä pilkkutikkua koristeluihin.


Ostin taannoin naamakirjan kynsikirppiksen kautta kokoelmiini neljä ihanuutta, joista muita olin kerennyt jo kokeilla, paitsi tätä yhtä. Siksi vastasin Uusin lakkani- teemaan tällä I Love Nail Polishin Very Ornamentalilla. Täytyy myöntää, että olisin kovasti halunnut vähän puijata ja lakata jollain ihan muulla kuin punaisella. Vaikka Very Ornamental on ihana holo ja sopii siksi kevätkynsille hyvin, niin jotenkin silti tuntui että nyt ei ole punaisten lakkojen kausi..

Ajattelin, että punaisen lakan kaveriksi olisi kiva tehdä aksenttikynsi mustavalkoisella ja löysin kivan ruusukuvion Pueenin Stamping Buffet kokoelman laatalta 73. Kun olin saanut aksenttikynnet ja kaksi helposti levittyvää kerrosta Very Ornamentalia lakattua, totesinkin että kyllä se punainen sopii kevääseenkin. Ihan rakkautta <3

Käytin: ILNP - Very Ornamental, Gina Tricot - White, MoYou Nails - Special Nail Polish Black, Pueen laatta 73.


Kymppiviikolla yhdistin ABLECS:n sekä facebookin Lakkaushaaste-ryhmän viikon haasteet. Lakkaushaasteessa teemana oli kopioida lakkaus, jonka joku on jo aijemmin tehnyt ja toisessa haasteessa teemana oli sateinen päivä.

Ihastuin Heliumian tekemiin minttuisiin pilvi-sateenvarjokynsiin jo silloin kaauan aikaa sitten kun hän ne lakkaushaasteeseen teki ja halusin ehdottomasti kopioida sen lookin itsellenikin. Onnekseni Krista oli juuri myymässä huutiksessa tarvitsemaani laattaa, niin sain aikeeni todeksi. Nämä lakkaukset olivat sarjassamme "näyttääpä helpolta ja nopealta", mutta todellisuudessa uusin sateenvarjoleiman VIISI kertaa pieleen menneiden kohdistuksien takia. Se siitä helposta ja nopeasta.. Kivat näistä tuli kuitenkin taisteluista huolimatta.

Käytin: Picture Polish - Honey Moon, MoYou Nails - Special Nail Polish Black, Depend - hopea sekä BBF-11 leimauslaatta.


Toinen kymppiviikon aiheista oli Dot dot dot, eli pilkutusta pilkutusta pilkutusta.. Tässä erittäin simppeli pilkutusmanikyyrini Rivetingillä ja Ginan mustalla. Nämä olivat itse asiassa tosi kivat lakkaukset ja viihdyin näissä yli puoli viikkoa.

Käytin: China Glace - Riveting, Gina Tricot- Black sekä pilkkutikkua koristeluihin.
-----------------------------------------------------------------------

Nyt ollaan siis reaaliajassa ja viikon yksitoista haasteisiin pitäisi alkaa tarttumaan. Sain eilen postissa neljä uutta Born Pretty Storen leimauslaattaa testiin ja palan halusta päästä kokeilemaan niitä, joten voi olla että haasteisiin vastataan "vaihteeksi" leimaamalla.. ;) Jos vaikka liukuväriä tekaisis leimojen alle, eikös se olis aika uutta ja ennennäkemätöntä minulta?:D

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kaikki! Lempparina pinkki & minttu. Kirjoitin ensin minkki & pinttu haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on näistä ehkä mun omatkin lempparit:)

   Poista
 2. Vautsi, kaikki on todella kauniita! Etenkin nuo sadepäivän kynnet sykähdytti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla meni maku noista sadepäivän kynsistä aika pian, kun tekeminen (leimaaminen) oli niin taistelua:/

   Poista
 3. Oi miten kaunis kavalkadi! Nuo sun RIieting-kynnet täytyy kyllä vielä kopioida joskus :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita lakkauksia kaikki (:

  VastaaPoista
 5. Minttu ja pinkki on munkin lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeje!:) Se on kyllä lakkaus, joka pitää ottaa joskus uusiksi!

   Poista