Sivut

perjantai 19. lokakuuta 2012

Ammattilaiset asialla

Tulinpas muistuttamaan teitä, että mikäli haluatte osallistua pienen tuliaispaketin arvontaan, niin aikaa on vielä jokunen tunti jäljellä:) Voittajan arvon tänä iltana tai huomenna töiden jälkeen.

Ostin itsellenikin tuossa postauksessakin näkyvän tummemman lakan (Cecile nro. 95) ja eilen kerkesin sitä ekan kerran kokeilemaan. En tiiä mikä värihärö mulla on silmissä, kun en meinannut millään saada päätettyä, että minkä väriseksi tuota lakkaa teille väittäisin. Se on niin tumma, että näyttää välillä mustalta. Joissakin valaistuksissa oon ihan varma, että se on ruskea. Lopulta päädyin lopputulokseen, että se on hyvin tumman violetti. Munakoison kuoren väri on aika lähellä. Olipa lakan väri/sävy mikä hyvänsä, niin levittyvyys oli mun makuun! Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella ja oli helppo levittää. Ei minkäänlaisia karkailuja kynsinauhoille, ei kaljuja kohtia, ei mitään valitettavaa.

Odotan innolla, että tuliaispaketin voittaja tekee omat arvostelunsa lakasta, sillä mää oon näissä niin huono, että ette te mun selitysten perusteella saa tästä lakasta mitään tolkkua!:D Onneksi sentään kamera pysyy kädessä joten kuten, niin saatte kuvallistakin todistusaineistoa kyseessä olevasta lakasta:)

Termiitti halusi hoitaa lakkapullon esittelyn. Oottehan samaa mieltä, että poika hoiti homman yhtä asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti, kuin äitinsä lakan sanallisen esittelyn?:DD Ihanaa, että tuo poika innostuu yhtä lailla remppaamaan moottorikelkkaa iskän kanssa, kuin kuvaamaan kynsilakkoja äidin kanssa:) Rakas taapero <3

Ihanata perjantaita lukijoilleni (vai lukijoillemme?:))

<3llä Teanna ja Termiitti

6 kommenttia:

 1. Namnam, nyt tekee mieli munakoisoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, poimitpa tekstistä sen oleellisimman:DD Kieltämättä alko kyllä itelläki:P

   Poista
 2. Kyllä oli asiantuntevan oloinen pullon esittely. Miltähän mahtoi maistua? ;D
  Ai, no jos se on ton värinen tuo toinen puteli, ni kai mun täytyy kans käydä osallistumassa arvontaan... =D

  Mukavaa viikonloppua teillekin !!! =)

  VastaaPoista
 3. Heh, mäkin olen aina tosi hyvä arvostelemaan lakkoja, annan yleensä kuvien kertoa, koska oon ihan surkee kertomaan tarkempia värisävyjä edes... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ois vielä paljon harjoteltavaa siinä kuvauksessakin:D Vaan jospa sitä tälläkin saralla sais ittiä kehitettyä, kun malttaa tarpeeksi harjoitella:)

   Poista