Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2012

Aika herkku!

Tervehdys ihanaiset naiset! Teanna is back!:)

Myöhäinen häämatkamme Turkissa on nyt takana päin. Kotiuduimme eilen iltapäivällä tänne kylmään, mutta kylmyys ei haittaa sillä sydämessä on lämpimiä muistoja matkasta ja ihmisistä joita tapasimme matkan aikana <3 Mulla olis paljonkin kerrottavaa matkasta, mutta vielä on pää puoliksi lomalla niin kovin järkevää tekstiä ei taida tähän hätään syntyä.

Halusin tulla pikaisesti (Termiitin päikkäreiden aikana) postaamaan teille parit kuvat Flormarin Holographic lakasta, jolla lakkasin testimielessä kynnet puolissa välin lomaa. Lomalle lähtiessä mulla oli kynsillä Color Clubin holoja, mutta niistä ei tullut otettua kuvaa, sillä koristelut eivät olleet lainkaan mieleiset. Pysyivät ne silti pari päivää kynsillä, ihan vain siksi että olivat holoja:) Ei tuo Flormarinkaan hehku mitenkään vaisuksi jäänyt Turkin auringon alla, vai mitä sanotte alla olevista kuvista?:)Aika herkku, Flormar Holographic 809!! Kiiltää kiiltää!:) Kuvia ei siis ole millään lailla muokattu muuten, kuin että rajasin hieman ylimääräistä taustaa pois.

Auringon oton, löhöilyn, syömisen, lukemisen ja rentoutumisen lisäksi vietimme aikaa Konaklin pienessä kylässä. Metsästin kyliltä kivoja kynsilakkoja, mutta aika monessa paikassa törmäsin vain Flormareihin ja Golden Roseihin. Löysin lopulta jotain kivaakin, mutta kerronpa siitä vasta seuraavassa postauksessa;)

2 kommenttia:

  1. Oi, kun kuulostaa ihanalta lomalta! Matkakuume iskee :D ja oikein herkullinen on tuo lakkakin. Oliko miten peittävää sorttia? Pari nuita Flormarin holoja kotoa löytyy ja niitten laatu on aika vaihteleva..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihana loma!<3 Sinne haluan kyllä uudemmankin kerran, ens kerralla vaan Termiittikin mukaan niin ei tarvi potea ikävää:) Nuissa kuvissa Flormaria on kaks kerrosta, ei ihan täydellinen peittävyys mutta ihan jees lyhyille kynsille. Pidemmille tarvii varmasti vähintään kolme. Onneksi levittyy hyvin ja kuivaakin inhimillisessä ajassa:)

      Poista