Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

Kolmas kerta heti perään!

Pitihän sitä vesimarmorointia kokeilla hetimmilleen uudelleen:) Tällä kertaa aikaa oli vähän, joten tyydyin marmoroimaan vain nimettömien kynnet. Mallia otin tästä videotutosta. Ihanan helpon näköistä marmorointia! Todellisuudessa sydänkuvion muodostaminen ei sitten ollutkaan iiihan niin helppoa kuin videolla ja kaiken lisäksi mun ois pitänyt uskaltaa kokeilla tällä kertaa eri lakkoja marmorointiin. Mutta minkäs teet, kun kiiressä haluat pelata "varman päälle", niin silloin otat käyttöön ne lakat jotka toimivat viimeksikin.Aloitin homman lakkaamalla kaikki kynnet China Glazen Sexy Silhouettella. Laitoin lakkaa kaksi kerrosta. Sitten teipit kynsille, tämän tuton mukaisesti. Kiitos Sherelle hukatun linkin "palauttamisesta":)

Vasemman nimettömän marmorointiin käytin aivan samoja lakkoja kuin edellisiinkin, eli China Glazen Sexy Silhouettea ja Long Kissia. Kuviota en meinannut saada millään mieleiseksi ja lopultakin kun sain, niin tajusin että se ei edes erotu kunnolla alla olevan lakan väristä:( Oikean käden marmorointiin lisäsin sitten kolmannen lakan toivoen sen tuovan vähän syvyyttä kuvioon. Kyseinen lakka oli China Glazen VIII, joka mielestäni hoiti sille annetun homman oikein hyvin!:) Sydänkuviokin onnistui oikeaan käteen hieman paremmin.

Nyt mää uskaltaisin jopa vähän hehkuttaa ihastuneeni tuohon vesimarmorointiin!<3 Harjoitustahan se vaatii ja aikaa, sekä malttia, että saisi testattua mitkä muut lakat voisivat toimia marmoroinnissa kivasti. Tahdon olla sellainen, että lannistun, jos en heti onnistu ja siksi tietyt asiat jäävät kertakokeiluiksi. Oon päättänyt yrittää kasvattaa itteni sellaisen ajattelun ulkopuolelle ja luottaa siihen, että harjoitus alkaa tuottaa tulosta. Katsotaan mitä tuleman pitää:)

Mukavaista viikonloppua teille kaikille!

<3llä koko viikonlopun töissä ahertava Teanna:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti