Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Tuliaispaketin arvonta!

Hei ihanaiset! Tuliaispaketti on nyt arvottu, mutta ennen voittajan julkistamista haluaisin sanoa pari asiaa.

Ensinnäkin mieltäni on lämmittänyt aivan uskomattoman paljon kaikki ne ihanat kommentit, joita te kirjoititte tuliaispostaukseen! Kiitos paljon kaikille palautetta antaneille! Oon niin perisuomalainen pöllykkä, että kehujen vastaanottaminen tuntuu oudolta eikä ollenkaan luontevalta, mutta uskokaa pois että olen aivan otettu!<3

Toiseksi toivoisin saavani palautetta myös jatkossa. Blogi on ja pysyy aikalailla samoissa raameissa ja kirjoitan tekstejä silloin kun kerkeän ja silloin kun minusta siltä tuntuu. Toiveita ja parannusehdotuksia otan vastaan mielelläni ja saatan jopa joskus ottaa toteuttaakin sellaisia.

Sitten siihen arvontaan!:) Arvonnan suorittivat Teannalandian viralliset arvontamaisterit, eli Mieheni ja Termiitti. Kuvat näyttävät miten arvonta toteutui ja kuka selvisi voittajaksi:)

Osallistujien nimet kirjoitin paperilapuille. Teitä oli 11 osallistujaa, joten arpoja tuli yhteensä 22 kappaletta.
Arvat taittelin ja laitoin purkkiin.
Termiitti arpoo, Mies avustaa ja minä kuvasin:)
Voittajalappu!!
Onneksi olkoon Sissi!!<3
Otan yhteyttä voittajaan vielä illan aikana sähköpostitse, tai mikäli Sissi huomaa tämän postauksen aikaisemmin, niin voit myös oma-aloitteisesti laittaa yhteystietosi tuolla tiedoissani näkyvään sähköpostiosoitteeseen:)

3 kommenttia: