Sivut

lauantai 10. elokuuta 2013

LivBox Elokuu

Taas on se aika kuusta, kun  LivBoxit ovat kolahdelleet ihmisten postilaatikoihin ja blogit täyttyvät niiden esittelyistä. Itselläni ainakin meinaa olla jo infoähky tämän kuun boksin suhteen, mutta silti on pakko tunkea omakin lusikka soppaan ja esitellä elokuun LivBoxin sisältö. Ihan vaikka vaan tavan vuoksi :D


Viime kuun boxia on hankala päihittää loistavuudessa, mutta ei tämäkään boxi huono ollut. Ajattelin avatessa, että ihan mitä muuta vaan, kunhan ei tulisi kasvorasvoja. Yksi kappale sitä sorttia oli kuitenkin boksiini pujahtanut, mutta onneksi muuten sisältö oli miellyttävä.


Tällä kertaa boksin teemana oli "arjen juhlaa" ja tuotteet vastasivat mielestäni hyvin teemaa. Viidestä merkistä neljä näistä on minulle ennalta tuntemattomia, tai sanottaisiinko ennemminkin kokeilemattomia. Vichyn tuotteita olen käyttänyt aiemminkin ja tykännyt, joten yksi "tuttu ja turvallinen" tuote on myös joukossa mukana. Burt's Beesin tuotteista olen kuullut vain hyvää, kun taas AHAVA, Greenland ja Bernard Cassiere ovat minulle täysin uusia tuttavuuksia. Tätä LivBoxilta aina odotankin, uusia tuttavuuksia, joita ei muuten ehkä tulisi kokeiltua!:)


Aloitetaanpa laatikon purkaminen tuttuusjärjestyksessä, eli ensimmäiseksi esittelyyn pääsee Vichyn Purete Thermale- puhdistusvaahto. Tuote löytyi boksista 50 ml matkakoossa.

Purete Thermalen luvataan olevan hellävaraisesti puhdistava, ihon sävyä kirkastava ja heleyttävä puhdistusvaahto. Tykkään käyttää näitä vaahtomaisia puhdistusaineita ja tälle tulee varmasti käyttöä. Tällä hetkellä minulla on käytössä ACOn puhdistusvaahto ja ajattelinkin hieman testailla, että minkä verran tuotteilla on eroa käytössä. Incejä tutkimalla selvisi, että pääpiirteittäin näissä on käytetty samoja ainesosia, mutta valitettavasti ainesosatietoni ovat niin hataria, etten osaa niiden perusteella sanoa toista paremmaksi tai huonommaksi.


Greenlandin Body & Massage oilin kerrotaan kosteuttavan ja hoitavan ihoa. Näistä oli bokseissa eri tuoksuvaihtoehtoja ja itselleni sattui tulemaan omenantuoksuinen öljy. Purkista nuuhkimalla omenantuoksu erottuu selvästi, muttei liian pistävästi.

Hyvä syy pistää mies hieromaan joku ilta;)


Tässä se mitä en halunnut, mutta sain silti- ja hyvä niin! AHAVA Essential  Day Moisturiser yllätti kivalla, ei liian paksulla koostumuksellaan ja nopealla imeytymisellä. Vaikka näitä kasvorasvoja onkin kaapinperukoille jo jonkin verran kertynyt, niin ensikokeilun perusteella uskon, että tämä tulee käyttöön.

Essential Day Moisturiser sisältää kuolleen meren mineraaleja, E-vitamiinia sekä rauhoittavaa Aloe Veraa.


Suklaaholistille iloinen yllätys oli tämä Bernard Cassieren Anti-stress suklaakuorinta!:) Kuorinta sisältää Reilun kaupan kaakaota, jonka antioksidanttien ja kofeiinin luvataan vilkastuttavan ihon aineenvaihduntaan.

Suklaakuorintaa oli pakko testata heti! Se tuoksuu ihanan suklaiselle olematta liian imelä. Kuorivat rakeet ovat omaan mieleeni juuri sopivan kokoisia ja iho jäi kuorinnan jäljiltä mukavan puhtaan  ja kosteutetun tuntoiseksi. Bernard Cassiere on ilmeisesti enemmänkin ammattilaisten käyttämä merkki, enkä edes halua ajatella sen hintaa, mutta tämän purkin käytän hyvillä mielin loppuun asti :)


Burt's Bees edusti boksissa tällä herkullisen näköisellä huulikiillolla. Se sisältää hoitavia ainesosia, kuten aprikoosivahaa ja auringonkukkaöljyä. Koostumukseltaan tämä muistutti minua hunajasta, paksua ja tahmaista.

Mielenkiinnosta merkkiä kohtaan otan tämän aktiiviseen kokeiluun kunhan syksy alkaa tosissaan puskemaan päälle. Silloin iho ja huulet reagoivat voimakkaimmin lämpötilan vaihteluun, joten on mielenkiintoista seurata pysyvätkö huulet paremmassa kunnossa, kun vaihdan normaalisti käyttämäni huulikiillon tähän Burt's Beesin versioon.

Syyskuun boksi on tilausjaksoni viimeinen boksi. En ole osannut päättää haluanko vielä jatkaa tilaamista vai en. Toisaalta LivBox solmii jatkuvasti yhteistyösopimuksia mielenkiintoisten merkkien kanssa ja jos lokakuun boksi onkin sitten se The Boxi niin minua varmasti harmittaa.. Ensi kuussa kuitenkin vielä luvassa boksin esittelyä:)

1 kommentti:

  1. No mutta. Jos et ajattele Cassieren suklaakuorinnan hintaa, niin katsohan se Livboxin mukana tulleesta esittelylappusesta. ;)

    Oli pakko käydä tuuppaamassa naamalle kesken lukemisen tuo Ahavan nassurasva, kun sitä kehuit. Tuntuu kyllä mukavalle nassulla, varmasti menee täälläkin ostoslistalle tulevaisuudessa.

    VastaaPoista