Sivut

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Lisää hiekkaa!

Ihan alkuun haluan kertoa teille, että vaikken ole vastannut vielä edellisen postauksen kommentteihinne, niin kaikki olen lukenut ja hymyssä suin ihmetellyt kuinka paljon teitä lukijoita onkaan- ja miten monta eri seuraamistapaa. Kiitos teille myös ihanista palautteistanne, ootte aivan parhaimpia!

Joiltakin teistä toivoisin tarkennusta vielä viesteihinne, sillä tarkoitus on saada lakat oikeasti sellaisille ihmisille, jotka ne oikeasti haluavat. Kommentteja, joissa kerrotaan adoptoivan ilomielin kaikki, mutta erityisesti joku tietty lakka, niin laitan vain sen kyseisen erikseen nimetyn lakan arvontaan. Muutamasta kommentista puuttui sähköpostiosoite, mutta ei hätää jos seuraat blogiani sen verran tarkasti, ettei mahdollinen voitto livahda sormien välistä sen takia, etten saanut sinuun yhteyttä. Huhuilen lakkojen uusia koteja täällä blogin puolellakin, joten sähköpostiosoite ei ole aivan välttämätön:)

Minulla jatkuu tämä kiireiden painama arki, tai oikeastaan ei enää niin pahasti, mutta kynsitaiteelle ei ole juuri jäänyt siltikään aikaa. Olenkin viime viikkoina kulkenut erittäin yksinkertaisissa lakkauksissa. Onneksi yksinkertaisen ei tarvitse kuitenkaan tarkoittaa tylsää, sillä jo yhdellä lakalla saa aikaiseksi ehdottomat tuijottelukynnet!:)Sain viime viikolla höynäytettyä mieheni ostamaan minulle kaksi IsaDoran Sugar Crush-lakkaa. Oikeastaan aijoin kustantaa ne itse, mutta kassajonossa hymyilin nätisti miehelle, niin hän kaivoi kiltisti lompakon esiin;) Sugar Crush värivalikoimasta omiin kokoelmiini tarttui Coral Crush sekä Pink Crush.

Otin Termiitin pitkästä aikaa kuvaus avuksi pullokuvia varten. Nuo IsaDoran Crush-pullot on kivoja, kun niiden korkissa on tuollainen tarra, josta voi kokeilla miltä lakan pitäisi kynsillä tuntua. Termiitti tykkäsikin rapsutella noita tarroja tunteella ja Coral Crushista se melkein jo irtosikin. Sally Hansenin Gem Grushin otin kuvauksiin siksi, koska muistelin sen olevan koostumukseltaan aika samankaltainen kuin nämä IsaDoran Crushit, niin olihan se pakko testata.Ensimmäiseksi halusin kokeilla Coral Crushia. Mun pitäis ehdottomasti alkaa kirjoittamaan ylös mietteitä näistä lakoista heti lakkaamishetkellä, sillä olen varmaan unohtanut jo puolet niistä ylistyssanoista, joita aijoin tämän lakan kohdalla käyttää!

Coral Crush koostuu ihanan hehkuvasta oranssista ja kultaisesta hileestä. Pohjaväristä en mene varmuuteen, mutta olisiko siinä häivähdys pinkkiä? Hileet ovat pienikokoisia ja lakka levittyy kynsille melkein ajatuksen voimalla. Reunoille ei jäänyt siistittävää juuri ollenkaan! Muistelen lukeneeni, että kaksi kerrosta olisi riittävästi, mutta omille kynsille peittävyys syntyi kolmella kerroksella. Lakka pysyi kynsillä hyvänä neljä vuorokautta, mikä on hyvä saavutus minun mittapuullani.

Ihana, ihana, ihana!!Pink Crushia katsoin kynsilläni jonkin aikaa aivan värisokeana, sillä olin varma, että lakka menee enemmän lilaan kuin pinkkiin. Lisäksi se muistutti minua hirveän paljon Sally Hansenin Be-Jeweledistä, joten minun oli aivan pakko testata nimettömiin sitä todetakseni lakkojen eron. Silmieni värin erottelukyky parani heti normaalille tasolleen, kun sain oikeasti jotain lilaa tuon pinkin rinnalle.

Pink Crush oli myöskin hyvin käyttäytyvä lakkaustilanteessa, joskaan ei aivan yhtä ajatuksella levittyvä kuin oranssi sisarensa. Pinkissä versiossa on pienten hileiden lisäksi myös isompia hopeisia glittereitä, joiden uskonkin vaikuttavan levittyvyyteen. Tätä lakkaa riitti kuitenkin kaksi kerrosta peittävyyteen, joten tilanne pinkin ja korallin välillä on 1-1. Coral Crushista tykkään ehkä tällä hetkellä enemmän, mutta mulla onkin joku oranssi kausi päällä :P

Nimettömissä loistaa Sally Hansenin Gem Grush- lakka sävyssä Be-Jeweled. Tämä muistuttaa tekstuurinsa puolesta aivan näitä hiekkalakkoja, joten taidan vetää takaisin puheeni, että punainen minni-hiekkalakka olisi ollut ensimmäiseni. Koostumus Be-Jeweledissä ei ole niin paksu kuin noissa IsaDoran lakoissa, mutta kolmella kerroksella sain tarpeeksi peittävää jälkeä. B-J koostuu pienen pienestä lilasta hileestä sekä isommista (vähän hologrammisista?) pinkeistä glittereistä. Kuten kuvasta näkee, niin eihän se ole ollenkaan saman värinen kuin Pink Crush, mutta sopii kyllä loistavasti sen kaveriksi:)


Lopuksi vielä vähän pullokuvaa. Lähinnä itselle muistutukseksi, jos vielä joskus arvon näiden lakkojen sävyeroja ;D

10 kommenttia:

 1. Apua, tää postaus sai mut niin haluumaan sugar crush lakkoja! :D

  VastaaPoista
 2. Kyl nää on vaan niiiin ihania <3 Coral Crush on ehdoton suosikkini kaikista hiekkalakoistani :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin alan kallistua samaan. Se vaan on niiiin upee!

   Poista
 3. Ihania nää sunkin valitsemat Sugar Crushit. Ite valitsin vain Oceanin, Purplen ja Diamondin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinta oli kyllä vaikee, mut en kadu. Ehkä täytyy ostaa vielä ainaki se Diamond:)

   Poista
 4. Ihana toi "Sain viime viikolla höynäytettyä mieheni ostamaan minulle kaksi lakkaa..." :DD
  Miuun iskee enemmän toi Pink Crush vaikkakin molemmat on kyllä ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on muka sitä mieltä, että mulla ois jo tarpeeksi lakkoja, nii pitää vähän niinku varkain livauttaa ostoksiin pullo tai pari:D
   Coral viehättää edelleen enemmän, vaikka kyllä tätä pinkkiäkin jaksaa katsella kynsillä useammankin päivän:)

   Poista