Sivut

tiistai 24. syyskuuta 2013

31DC2013- Päivä 1: Punaiset kynnet

Yllätyittekö otsikosta? Minä ainakin!

Olen tietoisesti vältellyt antamasta lupausta osallistua tähän 31 päivän kynsitaidehaasteeseen, mutta syystä, toisesta ja kolmannestakin ajattelin nyt polkaista haasteen käyntiin ilman sen enempiä varoitteluja tai pohjustuksia. Tämä haastehan on tällä hetkellä keskeneräisenä useammassakin blogissa, mutta en pidä sitä ollenkaan huonona asiana, vaan minusta ainakin on kiva seurata toisten haasteiden etenemistä samalla kun toteutan omaani. Pahoitteluni niiden lukijoiden puolesta, jotka ovat jo kypsänä koko haasteesta... Koittakaa kestää vielä tämäkin versio;) Toteutusaikataulu on tapani mukaan joustava, eli olen onnellinen jos saan haasteen saatettua loppuun tämän vuoden puolella :D


Kuten jo otsikkokin kertoo, ensimmäisenä haasteessa ovat punaiset kynnet. Lakkavalinta tähän oli helppo, sillä kokoelmissani on yksi tietty punainen lakka, jota on pakko saada kynsille aina syksyllä. Vaikka harrastankin paljon aidan alittamista matalimmasta kohdasta, niin ihan yksivärisillä en halunnut tätä haastetta aloittaa. Mielessä ensimmäisenä pyöri puolikuumanikyyri, mutta koska sekä Sammy että Rose ovat aloittaneet haasteen aivan hiljattain punaisella puolikuumanilla, niin en kehdannut lähteä aivan apinoimislinjalle. Parempaa ideaa odotellessa päädyin vähän riskilinjalle, nimittäin tämä manikyyri vaatii vähän tarkempaa sivellinkättä katseenkestävän lopputuloksen saavuttamiseksi.Onkohan olemassa sellainen lainalaisuus, että jos kynsissä onnistuu niin kuvaamisessa täytyy epäonnistua? Sillä kyllä, mielestäni onnistuin yrittämässäni jopa odotuksia paremmin, mutta kamera ei halunnut toimia yhteistyössä sitten millään!

Ensimmäisen päivän haasteen kutsuun vastasin siis punamustalla ruffianilla. Ruffian ei sinänsä lähde kovin kauaksi alkuperäisestä puolikuu-suunnitelmasta, sillä oikein toteutettuna tämä muistuttaa paljon kuun sirppiä. Omat mustat osioni jäivät liian ohkaisiksi, mutta punaisen rajat sain tällä kertaa onnistumaan melko kauniisti. Musta lakka alla on Gina Tricot beautyn Black ja punainen Rimmelin Movie Star. Kumpaistakin lakkaa kului kahden kerroksen verran.

Movie Star on viimeisimpiä Rimmelin edustamia lakkoja laatikossani ja palvellut kunnialla jo pari vuotta. Yhä edelleen lakka levittyy täydellisesti ja sutikin on sopivan muotoinen käyttööni. En tiedä onko minusta tullut liian "merkkitietoinen", kun lakkalaatikkoani valtaavat China Glazet ja OPIt, vaikka omistamistani Rimmelin lakoista yhdestä ainoastakaan ei ole ikinä ollut mitään pahaa sanottavaa. Järkevästi ajateltuna näitä kannattaisi omistaa enemmänkin, mutta usein omat lakkaostokset perustuvat enemmän tunteisiin kuin järkisyihin. Ehkä kuitenkin seuraavalla markettireissulla voisin pysähtyä hetkeksi Rimmel-hyllyn edustalle ja antaa niille mahdollisuuden.

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanat <3 Tykkään ruffianeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mäkin tykkään, mut en yleensä tykkää omilla kynsillä kun niistä ei tuu ikinä tarpeeksi hyvät:D

   Poista
 2. Kiva kun sinäkin otit tän haasteen käsittelyyn :D
  Nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Juu, piti viimeinkin ottaa tää työn alle. Saa nähdä kauanko tää kestää viedä loppuun:D

   Poista
 3. Nätti noinkin, että mustat on ihan ohuet :).

  VastaaPoista