Sivut

lauantai 28. syyskuuta 2013

31DC2013 - Päivä 2: Oranssit kynnet

Laitetaanpa lauantai-illan kunniaksi haastetta eteenpäin!:)

Oranssin päivän haasteeseen minulla oli kaksi kelpoa lakkaehdokasta, jotka kotiutin miitin kirppikseltä. Erävoiton otti Perfectin tekstuurilakka, ihan vaan koska ne nyt on niiin tätä hetkeä. Oikeesti mieleni olisi tehnyt sutia taas kynsille Essien Orange I'ts Obviousia, mutta koska se on ollut esillä jo parissakin postauksessa aika lähimenneisyydessä, niin annetaan nyt tilaisuus muillekin päästä kynsille.

Odotukset tälle lakalle olivat kieltämättä aika korkealla, sillä olen jo tuudittanut itseni uskomaan, että nämä hiekkalakat ovat valmistajasta riippumatta aina laadukkaita. Omistan nyt tekstuurilakkoja OPIlta, IsaDoralta, Golden Roselta sekä viimeisimpänä myös Perfectiltä. Halpismerkit painivat aivan samassa liigassa kalliimpien merkkien kanssa, ainakaan omistamistani yksilöistä en ole juuri löytänyt valittamisen sanaa. Vertailuitani ei ehkä silti voida pitää aivan yleisesti luotettavina, sillä olen nyt jossain tekstuurihuumassa ja ne kaikki näyttävät ja tuntuvat joltain aivan mielettömän ihanalta :DKynsille päätynyt Perfect Sand Lacquer sävynumeroltaan S70 ei ainakaan laskenut tätä tekstuurihuuman nostetta, päinvastoin taisin ihastua niihin vieläkin enemmän! Koostumukseltaan tämä oli täydellisesti levittyvä. Sopivan paksu rakenne varmisti sen, että lakka ei lähtenyt valumaan kynsinauhojen rajoille, mutta levittyi tasaisesti ja helposti. Peittävyydeltä olisin odottanut hieman enemmän, sillä kolme kerrosta riitti juuri ja juuri täyttämään minun laatuvaatimukseni sen suhteen. Kuivumisaika oli omistamien hiekkalakkojeni keskitasoa, eli ei kuitenkaan missään nimessä huono, mutta ei nimestään huolimatta täydellinenkään. Ostopäätöstä en kadu hetkeäkään!:)

Koristeluiksi valitsin myöskin miitin kotiintuomisina tulleita niittejä. Sommittelua olisi ehkä kannattanut vähän etukäteen miettiä, mutta näillä mentiin tällä kertaa.. Niiteillä sai aikaan näyttävät aksenttikynnet pienellä vaivalla. Oman haasteensa koristeluiden kestävyyteen toi tietysti se, ettei tekstuurilakkojen päälle laiteta päällyslakkaa. Toinen tähdistä ja yksi pallurainen lähtivätkin liitelemään johonkin mystiseen paikkaan melkein heti kuvauksen jälkeen, loput sinkoilivat irti illan aikana. Itse lakka pysyi hyvänä kynsillä kolme päivää ja silloinkin joutui vaihtoon vain, koska mieleni teki jo jatkaa haastetta:)


Tämän päivän haasteista suurin oli taas lakan kuvaamisessa. Ehkä olisi jo aika kaivaa valoboksi esiin, mutta koska en pysty pitämään sitä koottuna kuin kuvauksen ajan (Termiitin vuoksi), niin en muka ole viitsinyt vaivautua.. Tiedä häntä sitten, että olisinko onnistunut saamaan lakan sävyn paremmin kuvaan vai en, mutta näihin kuviin ei ainakaan ole luottaminen! Tuossa makrokuvassa lakka on ehkä lähimpänä oikeaa sävyään, pullokuvalla taasen voisi heittää vesilintua :D

Luonnossa tämä lakka on oikein ihanan raikas neon oranssi, mutta kuvissa se halusi ihan välttämättä esiintyä keltaisena.. Edes raivokkaat värien säätämiset eivät saaneet lakkaa näyttämään yhtään enempää itseltään, joten saisko tuon hankalan kuvattavuuden lukea tämän lakan miinuspuoliksi? Vikahan ei tietenkään ole kameran käsittelijässä.. Jos joku tämän lakan omistava on löytänyt tästä lakasta luotettava swatch-kuvan, niin nyt on lupa linkittää tänne! Itse en nimittäin löytänyt tästä lakasta sellaista otosta, jossa se minun silmääni näyttäisi samalta kuin livenä. Tää on näitä lakkoja, jotka pitää vain nähdä luonnossa.

8 kommenttia:

 1. Aivan kuin appelsiinin pinta, todella herkullisen näköinen! Tällaisen kanssa mäkin voisin innostua hiekkalakoista, ehkä.... Mutta sopii sulle hienosti! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan oranssi hiekkalakka, nams!:)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana!
  Ps. sain postia, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Todella herkullisen värinen lakka :P
  Alkoi heti tekemään oikein mehukasta ja makeaa appelsiinia mieli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on:) Onkohan se muuten tän lakan syy, kun yhtäkkiä on mennyt useampi litra appelsiinimehua...

   Poista