Sivut

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kynsihörhöjen tapaaminen vol 2. - Osa 1.

Tapasimme miitin merkeissä Pohjois-Pohjanmaalaisten kynsinaisten kanssa ensimmäistä kertaa toukokuussa ja koska meillä kaikilla oli silloin niin mukavaa, niin päätimme järjestää tapaamisia jatkossakin. Tällä kertaa kokoonnuimme Heidin kotona vähän kauempana sivistyksestä, mutta kimppakyydeillä saatiin kaupunkilaisetkin paikan päälle ja yksi miittiläinen tuli Raahesta asti!


Emäntämme ehdotti miitillemme teemaksi viidakkoa ja pienistä "apua, en mä osaa inspiroitua viidakosta!"-huudoista huolimatta teema lyötiin lukkoon. Teeman eteen oli nähty paljon vaivaa ja se näkyi mm. miittipaikan koristeluissa sekä monessa pienessä yksityiskohdassa. Oli jotenkin syyllinen olo tulla itse vain paikalle ja nauttia tunnelmasta, kun toiset olivat niin kovasti ahertaneet :P


Tällä kertaa meitä kokoontui 14 kynsien lakkailun maailmaan hurahtanutta naista saman katon alle. Osa heistä oli paikalla jo edellisellä kerralla ja joillekin miitti oli ensimmäinen laatuaan. Tapaamisemme puuhanaiset olivat huomioineet meidät huonomuistisetkin ja tehneet kaikille osallistujille ihanat nimilaput!

Aloitimme miitin esittelemällä itsemme ja kertomalla mistä tämä ihana harrastus on itse kunkin kohdalla lähtenyt liikkeelle. Aika monella meistä kynsiharrastus on kytenyt jo lapsuudesta lähtien ja lopullisen sysäyksen tänne glitterin kuorruttamalle pimeälle puolelle on aiheuttanut kynsiblogeihin tutustuminen. Moni myös muisteli niitä ihan ensimmäisiä kynsikoristeluitaan ja sitä, kuinka ne silloin tuntuivat niiiin upeilta ja nykyään aiheuttavat pelkkinä muistikuvinakin hurjaa huutonaurua :D Lapsuuden ja nuoruuden harjoittelut ovat näyttäneet tuoneen tänne Oulun leveyksille ihan mielettömän taitavia ja ennen kaikkea ihanan sosiaalisia kynsiharrastajia! Olen niin otettu, että sain olla osana jo toistamiseen tällaista tapaamista!

Esittelyjen jälkeen saimme kutsun käydä syömään. Kutsu aiheuttikin keittiöön aikamoisen ryntäyksen, mutta ei syömään vaan kuvaamaan!:D Viime kerrasta viisastuneena kävimme ensiksi kuvaamassa tarjottavat ja sitten vasta aloimme nauttimaan kaikista ihanista herkuista.


Tarjottavat hoidettiin tällä kertaa niin, että emäntämme Heidi hoiti kauppa-asiat ja valmistelut ja meille muille jäi tehtäväksi vain maksaa oma osamme ruoista. Tarjolla oli muutamaa erilaista pizzaa, salaattia sekä pikkusuolaisista sipsejä sekä popcorneja. Makeannälkään herkuttelimme irtokarkeilla, pähkinöillä ja suklaalla sekä yhden miittiläisen tuomalla taivaallisen hyvällä juustokakulla!:P


Syömisten lomassa esittelimme jokainen vuorollamme omat miittikyntemme, jotka siis nekin olivat viidakkoteemaiset. Meitä neljäätoista naista yhdistää kynsiharrastuksen ja läheisten pitkien katseiden kestämisen lisäksi aivan selvästi liika itsekriittisyys! Melkein jokainen aloitti kynsiensä esittelyn selityksillä siitä, mikä meni vikaan ja kuinka kynsiin ei oltu aivan täydellisen tyytyväisiä vieläkään. Mielestäni kaikki olivat onnistuneet tuomaan viidakon kynsilleen ja jokaisen kynnet olivat omalla laillaan ne kaikista kauneimmat ja kantajansa näköiset. Miittiläisten kynsillä nähtiin mm. eläinkuoseja, apinoita, perhosia sekä köynnöksiä ja liaaneja. Ja kun siitä itsekriittisyydestä alettiin puhumaan, niin koin melkoista alemmuudentunnetta noilla omilla pinkeillä leopardikynsilläni:D Teknisesti ihan onnistuneet kynnet, mutta eivät ne nyt niin hirveästi viidakkoteemaa huudelleet..

Miitissä äänestettiin myös kauneimmat kynnet ja voittajaksi selviytyi Dimavarien ihanilla perhoskynsillään. Myöskin Nannen itse maalailemat apinakynnet ansaitsevat minusta erityismaininnan, sillä ne vain olivat niiin suloiset killuvine irtosilmineen ;3

Vaikka miitin tärkein tehtävä onkin tuoda samasta asiasta kiinnostuneet ihmiset yhteen, niin tietysti pienet lahjoituksetkin tuovat oman jännitysmomenttinsa ilmapiiriin:) Tällä kertaa miittiämme lähtivät sponsoroimaan jo toistamiseen Adenina sekä Mimax ja ensikertalaisina Blippo.com sekä Mereneid.


Adeninalta saimme siirtokuvia, leimauslaattoja, Dependin kynsilakan arvottavaksi sekä alennusprosentit heidän verkkokauppaansa.
Mimax lahjoitti viiloja, fimoja, vetoketju-siirtokuvia, kyniä ja käyntikortteja.
Blippo.com lähti mukaan lahjoittamalla meille fimoja, tarroja, strasseja/hileitä, karkkipötköjä ja avaimenperiä.
Mereneidiltä saimme päällyslakkoja, tarroja, viiloja, glitterhileitä ja käyntikortteja.

Iso kiitos kaikille teille yrityksille, jotka osoititte kiinnostusta tapaamistamme kohtaan ja päätitte lähteä mukaan ilahduttamalla meitä lahjoituksillanne! Esittelen oman miittipussukkani sisällön seuraavassa postauksessa, sillä iltammehan ei suinkaan päättynyt vielä tähän, vaan seuraavaksi vuorossa oli kirppistelyä!:)


Kirppistelyosio oli varmaankin yksi illan kohokohdista, ainakin henkilökohtaisesti odotin pääseväni omista turhista lakoista eroon ja ehkä löytäväni jotain aarteita niiden tilalle. Harmikseni talon emännän alkuunsa pöydällä esillä olleet ihanat Kikot eivät olleet myytävänä, mutta mm. Mimosalla oli mukana todellista ostoryntäystä aiheuttavat kirppislaatikot. Itse kotiutin lopulta hyvin maltilliset kaksi lakkaa ja pari leimauslaattaa, mutta Jennyllä sen sijaan "lähti lapasesta" ja hän kotiutti kirppikseltä yli 90 lakkaa!!;D Omat myytäväni sain kaupaksi hyvällä ja vähän pahallakin, mutta kauppa kuin kauppa... :D

Omalta osaltani ilta päättyi hieman kesken, sillä reipas kolmituntinen hurahti hyvässä seurassa niin nopeasti, että pidempäänkin olisi hyvin viihtynyt! Lähtöni jälkeen ohjelmassa oli ollut vielä arvontaa sekä kauneimpien miittikynsien palkitsemista.

Kiitos vielä kaikille osanottajille mahtavasta seurasta ja tunnelmasta!<3 Toivottavasti jatkamme näitä tapaamisia jatkossakin!

Miittitunnelmia voit lukea lisäksi myös näistä blogeista: Yhtenä iltana, Something Can Go Wrong, 40 kynttä, I'ts Nail Time!, Sepostuksia kynsistä, Pinkkipantteri sekä Kädet tärisee.

8 kommenttia:

 1. Olitpas kertonut tarkasti illankulusta ! :) Kiva oli lukea sunkin näkökulmasta tästä tapaamisesta ja mukava nähdä myös 'livenä' :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva nähdä, tulee aivan erilailla seurattua taas miittiläisten blogejakin, kun tietää vähän ihmisistä niiden takana!:)
   Kiitos vielä sinulle yritysten tuomisesta mukaan, kivoja juttuja sieltä pussukasta löytyikin:)

   Poista
 2. mikä tuo bannerin O.P.I lakka on nimeltään? ;D

  VastaaPoista
 3. Erinomainen ja kattava postaus miitistä! Harmi tosiaan, että sun piti lähteä vähän kesken, mutta oli kiva nähdä taas:o) Ihan varmasti jatketaan tätä miittailua, kun ollaan saatu kasaan näin loistava porukkakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Seuraavaa miittiä (ja harmaita hiuksia aiheuttavaa teemaa) odotellessa:)

   Poista
 4. Olipas meillä mukava päivä! Ja oli niin kiva nähdä siua pitkästä aikaa! Ja ihan varmasti järjetetään lisää miittejä ja sitä paitsi siun pittää osallistua miun ja Heidin kynsistudioonkin joku viikonloppu! :P
  Postaus oli mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu :D Piti kopsata siulta pari kuvaa itellekkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä kuvista, hyvä jos kelpaa:D
   Jipii, miittejä ja kyndistudioita kehiin vaan!

   Poista