Sivut

maanantai 2. syyskuuta 2013

Epäviralliset lakka-arpajaiset.

Pistin pari viikkoa sitten itselleni tarpeettomia lakkoja arvottavaksi teidän lukijoiden iloksi. Paljon iloa tästä arvonnasta oli myös itselleni, sillä osa teistä jätti myös ihania kommentteja adoptiotarjousten lisäksi. Kiitos piristävistä ja kannustavista kommenteistanne! Koska kirjoitus ei tänään tunnu tämän enempää kulkevan, niin siirrytäänpä suoraan arvontaan.


Arvonnan suoritimme tänä aamuna Termiitin kanssa. Jokainen lakka arvottiin erikseen ja vaikka arvonnan järjestely kaksveen kanssa ei ollut ihan helpoimmasta päästä, niin kyllä meillä siinä hommassa nauruakin riitti:D Tässä arvonnassa ei ollut mitään virallista, mutta reilua peliä siitäkin edestä. Ketään ei suosittu eikä sorsittu, vaan jokaisen lakan kohdalla voittajaksi selviytyi tasan se, kenen nimi ensimmäisenä lapusta luettiin. Toivottavasti teillä riittää luottamusta ja huumorintajua, sillä tämä arvonta oli todellakin tyyliä Termiitti :D

Listasin jokaiselle lakalle erikseen kotia tarjoavien lukijoideni nimet alle ja leikkelin lappuset mariskooliin, josta Termiitti arpoi lakoille uudet omistajat. Eniten adoptiotarjouksia keräsivät Orlyn Peaceful Opposition sekä China Glazen Flying Dragon. Jännittääköhän teitä yhtä paljon kuin minua aamulla, että kuka nämä lakat saa omakseen?:)


Ensimmäisenä arvoimme China Glazen Moulin Rougelle uuden kodin. Termiitti ei aivan ymmärtänyt alkuun arvonnan ideaa ja laittoi lakkapullon kippoon ja "arpoi" sen "jipii, voitin" huudahdusten kera :D Selvennettyäni arvonnan säännöt hänelle hyvin selkokielisesti, nosti Termiitti kuuliaisesti yhden lapun mariskoolista.

China Glaze Moulin Rougen uudeksi omistajaksi arpoutui Rose86! Onnea!:)


Jo toisen lakan kohdalla Termiitin kiinnostus arpajaisia kohtaan alkoi olemaan hieman kyseenalaista ja hän alkoi käyttää mariskoolia juomalasin tapaan. Taas pienen keskustelun jälkeen hän palasi alkuperäiseen toimenkuvaansa ja nosti China Glazen Flying Dragonille uuden omistajan.

Voittajaksi selvisi Katjamaria! Onnea ja iloisia hetkiä lohikäärmelakan parissa:)


Miss Conductia arvottaessa Termiitti päätti päästää mammankin arpomaan. Sekoitettuaan laput huolellisesti hän ojensi mariskoolia minulle. Termiitti vielä ohjeisti pontevasti: "Äiti, ykki pain" :D

Orlyn Miss Conductin omakseen saa anonyymi lukijani, jonka sähköposti alkaa ilokseni@... Onnittelut myös sinulle:)


Neljännen lakan kohdalla Termiitti päätti vaihtaa arvonta- ja kuvausympäristöä, joten minun ei auttanut muu kuin seurata perässä. Hän tuli myös siihen tulokseen, että lappusten sekoittamiseen tarvitaan järeämpiä toimenpiteitä, joten hän haki lusikan mukaan lappusoppaa sekoittaakseen:) Ennen voittajan julkistamista hän halusi vielä ottaa poseerauskuvan pullon kanssa :')

Orlyn Peaceful Opposition saa jatkaa elämäänsä yhdessä Miss Conductin tupakaverina, sillä myös tämä lähtee anonyymille lukijalleni, jonka sähköpostiosoite alkaa ilokseni@... Tuplaonnea!:)


Lusikalla arpomiseen luotettiin  myös Zoyan kohdalla. Sopivan sekoittamisen jälkeen Termiitti alkoi nakkelemaan lappuja lattialle, "ei tämä, ei tämä, ei tämä... tämä!"  Hyväksyin tämän arvontasuorituksen kuitenkin, koska kaksivuotias poikani ei osaa vielä lukea, joten hyvällä omalla tunnolla voin sanoa tämänkin lakan saaneen uuden omistajansa sattuman kautta.

Zoyan Applelle arpoutui uudeksi omistajaksi Bambi. Onnea ja pahoittelut mahdollisista hampaanjäljistä korkissa... Termiitti halusi maistaa, miltä omppulakka maistuu :')


Sain houkutella Termiittiä aika lailla, että hän malttoi arpoa vielä viimeisenkin lakan. Hän olisi ilmeisesti halunnut antaa tämän lakan teille kaikille halukkaille, sillä kahmaisi kaikki laput kerralla kouraansa ja komensi minulle "lue!". Lopulta voittaja selvisi hieman erikoisella tavalla. Tästä puuttuu sitten taas kaikki virallisuus, mutta arvontaa kai se on tämäkin.. Termiitti nimittäin vei kaikki kulhon lappuset roskakoriin, sekoitti niitä vielä siellä ja lopulta marssi takaisin yhden lapun kanssa.

Orlyn Big Kahunan voittajaksi selvisi näin kunniallisella arpomisella Anni!:)

Onnittelut vielä kaikille voittajille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja kommentteja jättäneille! Pyrin laittamaan voittajille vielä sähköpostia, mutta jos satutte huomaamaan tämän ennen yhteydenottoani, niin suositeltavaa on laittaa minulle ihan oma-aloitteisesti osoitetietoja tulemaan, jotta saadaan lakat uusiin koteihin mahdollisimman pian. Nyt alkaa Termiitin kärsivällisyys äidin koneella istumiseen loppua, joten ihan heti en kerkeä postia teille laittamaan.

Lopuksi vielä yhteiset onnittelut kaikille voittajille, eli Rose86:lle, Katjamarialle, Ilokseni@..., Bambille sekä Annille! Toivottavasti näistä lakoista on teille iloa!:)

26 kommenttia:

 1. Hehee, ihana termiitti :3 Onnea voittajille! <3

  VastaaPoista
 2. Voi vietävä! Mä olen ollut niin lomalla, että on jäänyt nää kynsimailman tapahtumatkin ihan pimentoon, ja niinpä en ole edes huomannut tätä sun arvontaa :o/ Mutta onnittelut kaikille voittajille, vaikka olisin NIIN mielelläni ollut mukana tuon Zoyan arvonnassa! Hauska idea luopua itselle tarpeettomista lakoista :o)

  VastaaPoista
 3. Oi apua, ihanaa, jee!!! Kiitos <3

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille ja ihanat arpajaiset! <3 :D

  VastaaPoista
 5. Oi ei mikä tuuri kävi! <3 ja juuri vielä tuo suosikkivaihtoehtoni! Suurkiitos tästä ihanasta yllätyksestä ja lämmöllä suoritetusta arvonnasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että lakka pääsi hyvään kotiin, joten kiitos itsellesi:) toivottavasti lakasta on iloa!:)

   Poista
 6. hauska postaus!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Termiitin kanssa on hauska touhuta, ei mee läheskään aina niinkuin eräässä tunnetussa ohjelmassa :D

   Poista
 7. Hahhahhaa :D
  Hauska termiitti ja oikein paljon onne voittajille :)

  VastaaPoista
 8. Voi hitsin vitsin vimpulat, toi Zoya on niin nami!!

  Jään innolla odottamaan sähköpostia :)

  VastaaPoista
 9. Mahdottoman mukavasti kuvailtu arvontatapahtuma!

  VastaaPoista
 10. Voi kuinka ihanaa tuo Termiitin arpominen! :D

  VastaaPoista
 11. Äää ihana Termiitti! :D

  En oo ikinä voittanu mistää blogista mitään ja nyt oon iha asdfgh sekoomispisteessä! Ihan huippua :D Onnea paljon myös muille voittejille!:) Laitoinki sulle jo sähköpostia ajan tappamiseks, niin sulla on sitte vähemmän työtä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletkin tehnyt ihanan postauksen voitostasi<3 ihanaa että ilahduit niin palkinnostasi, tiedän että lakka pääsi hyviin käsiin (kynsille) :)

   Poista
 12. Kiitos nyt vielä kertaalleen, palkinto tuli tänään perille, ja erityisen suuret kiitokset Termiitille upeasta taideteoksesta, sai kyllä leveän hymyn huulille! :) Ja nää tuli vielä sopivasti mun synttäripäivänä postilaatikkoon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, sattuipa sopivasti! Kommenttisi sai hymyn myös minun huulille, kiitos siitä:)

   Poista
 13. Tännekin saapui tänään paketti ja voi, että minkä hymyn se saikaan aikaan! Upea taideteos kerta kaikkiaan! Piristi flunssan täyteistä päivää täydellisesti.

  Iso kiitos siis vielä sinulle ja tietenkin kiitokset taitelija-Termiitille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle osallistumisesta ja paranemisia!!:)

   Poista