Sivut

tiistai 12. marraskuuta 2013

31DC2013 - Päivä 11: Pilkut

Pilkkukynsiin sain inspiraation näistä Shinyn kynsistä, jotka hän oli luonut Sonian järjestämään Dot by Marc Jacobs- kilpailuun. Tuosta kilpailusta on jo yli vuosi aikaa ja ko. kynnet ovat siitä asti kummitelleet mielessäni, joten oli jo aikakin kokeilla niiden toteuttamista omille kynsilleni.

Alkuperäisidea on mielestäni hyvin kaunis ja elegantti, ihan niinkuin Marc Jacobsin Dot- tuoksun ulkomuotokin. Esikuvastaan nämä jäivät loppujen lopuksi aika kauaksi, mutta jotain samaakin näissä kuitenkin on. Vähän jäi kaivelemaan tämä suttuinen toteutus, mutta en saanut itseäni niin paljon niskasta kiinni että olisin ottanut kaiken alusta.Lakkasin kynsien kärjet epäsymmetrisesti vähän kuin pilvimanikyyriä mukaillen. Aksenttikynsiin käytin Gina Tricon Blackia ja muihin Raspberryä. Kumpaistakin lakkaa riitti kaksi kerrosta. Muotoilin vielä kumpujen reunoja pilkkutikulla, sillä lakan sudilla en saanut niistä tarpeeksi pyöreitä.

Nimettömät pilkutin värikkäillä helmenpuolikkailla ja muut kynnet pilkkutikkua apuna käyttäen. Sain päällyslakalla levitettyä pilkkuja hieman ja aksenttikynnen pintaan jäi ikäviä päällyslakattomia kohtia. Jälkiviisaana huomasin, että aksenttikynsiin olisi kannattanut laittaa ensin pikakuivattaja ja sitten vasta helmet, niin noilta päällyslakkakraatereilta olisi vältytty. Virheistä oppii, toivottavasti:)

Vaikken ollutkaan tämän päivän haasteen toteutukseen täysin tyytyväinen, niin on tässä jotain hyvääkin. Mielestäni manikyyri imartelee kynsieni uutta muotoa ja aijonkin kokeilla samantyylistä lakkausta piakkoin uudelleen. Shinyn blogista saa muuten paljon ihania ideoita tämän mallisten kynsien koristeluun! Suosittelen tutustumaan jos et ole vielä käynyt visiitillä:) Siellä on myös ihana kynsikuva-galleria ja mietinkin, että laittaisin joskus ajan kanssa sellaisen pystyyn myös tänne Teannalandiaan. Mitäs tykkäisitte sellaisesta?

16 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä hirmu kauniit :) Sopii tuon mallisiin kynsiin täydellisesti.

  VastaaPoista
 2. Hirmusen söpöt! Tosiaan tuon kynnen mallin kanssa käy tosi hyvin yhteen (:

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet, täytyy omaan ideapankkiin lisätä tällaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kiva nähdä minkälaisen version sinä näistä teet!

   Poista
 4. Ihanat kynnet! Jotenkin sellaiset tyttömäiset :)
  Ja ehdottomasti laitat tännekin sellaisen gallerian! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Täytyypä alkaa värkkäämään jossain vaiheessa:)

   Poista
 5. Oi ku söpöt! Jotenki oma pilkkupäivätoteutus tuntuu aika tylsältä nyt.. :D

  VastaaPoista
 6. Tosi suloiset. :) Samaa mieltä olen minäkin, käy kynsien muodon kanssa yhteen täydellisesti. Ja kynsien muoto on kyllä myös tosi kaunis, kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Kiva että uusi tyyli miellyttää muitakin kuin omia silmiä:)

   Poista
 7. Todella kauniit ja sopii kyllä hyvin kynsien muotoon:)

  VastaaPoista
 8. Oi kuin nätit. Sopii kyllä tuohon kynsimalliin mainiosti. Ja galleria olis kyl tosi ihana, näkis kerralla kaiken. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Täytyy laittaa galleria toteutuslistalle:)

   Poista