Sivut

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

31DC2013 - Päivä 12: Raidat (viivat)

Tämän päivän kynsillä on ennemminkin viivoja kuin raitoja, mutta koska toteutan haastetta omaan tyyliini niin tuollaiset pikku lipsahdukset eivät hidasta menoa:D Olin oikeasti liian mukavuudenhaluinen alkaakseni taistelemaan teippien kanssa tasaisia raitoja saadakseni, joten piirtelin vapaalla kädellä viivoja Sammyn waterfall- manikyyrin ohjeita mukaillen.

Aloitin lakkaamalla pohjalle kaksi kerrosta Essencen L.O.L:ia. Olen esitellyt lakan tarkemmin haasteen neljännen päivän kohdalla, joten en nyt ala satuilemaan siitä enempää. Todettakoon, että lakka toimii edelleen hyvin ja on yhä yhtä ihastuttavan sävyinen kuin ennenkin:)

Pohjan kuivahdettua aloin piirtelemään eri pituisia viivoja kynnen tyvestä lähtien. Aloitin OPIn Flyllä, jolla vedin jokaiseen kynteen muutaman viivan ohuella siveltimellä. Saman tein China Glazen Secret Peri-Wink-Lellä. Lisäksi käytin kolmea eri sävyistä Kissin nail art- lakkaa, joilla vetelin randomisti eri mittaisia viivoja sinne mihin vielä mahtui ja vähän toisten päällekin. Alkuperäisessä versiossa viivat ovat jotakuinkin suoria, mutta minä halusin tehdä niistä hieman eläväismpiä ja lainehtivia. Toisin sanottuna en osaa piirtää suoria viivoja:D
Ekaksi kokeiluksi näistä tuli ihan kivat, vaikka tekniikka vaatiikin vielä harjoittelua. Värivalintoihin olen tyytyväinen:) Suunnittelin aluksi tekeväni viivat vain sinisen ja vihreän sävyillä, mutta ne olivat keskenään liian yhteensopivat ja kaipasin jotain erottuvaa lisäksi. Vaaleanliila nail art-lakka sopi mielestäni mukavasti joukkoon ja kultaiset viivat toivat lisää ulottuvuutta lakkaukseen.

Käytetyt lakat:
Essence- L.O.L (pohjalla)
OPI- Fly
China Glaze- Secret Peri-Wink-Le
Kiss Nail art- Turkoosi, lila ja kultainen

4 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet jälleen :) Ja toi siun kynsien muoto on kyllä ihan täydellinen!
  Paremmat nämä sinne-tänne vedetyt viivat on kuin jos olisi ihan tikkusuorat :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Itse löydän kyllä korjattavaa sekä muodosta että lakkauksesta, mutta ihan kivat ne on kumminkin:) Tämä malli kyllä tuntuu koko ajan miellyttävämmältä, kun ei ole teräviä kulmia katkeamassa ja raapimassa.

   Poista
 2. vautsi miten kivat :)

  VastaaPoista