Sivut

lauantai 23. marraskuuta 2013

31DC2013 - Päivä 13: Eläinkuosi

Kolmannentoista päivän teemasta oli jotenkin todella vaikea saada inspistä kynsien laittoon. Rajallinen mielikuvitukseni on pyöritellyt jo useamman päivän vain eri variaatioita seepra- ja leopardikuosista, muiden eläinten kuviointia en osaa tämän päivän kohdalla ajatellakaan. Loppujen lopuksi päädyin erittäin ennalta-arvattavasti leopardikuvioon. Koetin kuitenkin tehdä kuosista tällä kertaa hieman jouluisemman version.

Aikaisempia yrityksiäni leopardikuosista kynsillä löytyy klikkaamalla tunnisteista "eläinkuosit"-tägiä:)

Aloitin operaation lakkaamalla pohjalle China Glazen The Ten Mania. Lakka kuuluu kokoelmaan Wizard Of Ooh Ahz Returns ja minun kätösiini se päätyi työkaverini kirppisbongauksena. TTM on valkohopeapohjainen microglitteriä sisältävä yksilö, joka levittyi melko tasaisesti. Peittävyydestään lakka ei saa kehuja, sillä omille kynsilleni neljä kerrosta oli juuri ja juuri riittävästi. Ilman koristeluja olisin kaivannut viidennenkin kerroksen. Kipuraja peittävyyden suhteen ylittyy siis roimasti, mutta toisaalta en omista toista tämän kaltaista lakkaa, joten se saa toistaiseksi jäädä majailemaan kokoelmiini.

Leopilkut tein samaan kokoelmaan kuuluvalla, monen kynsiharrastajan THE joululakaksi ristityllä Ruby Pumpsilla. Ruby on punainen jellypohjainen lakka, jossa on runsaasti punaista microglitteriä. Minulla oli tämä aivan vasta kynsillä yksistään, jolloin se tietysti pääsi paremmin oikeuksiinsa. Yksistään Ruby peitti kahdella kerroksella, mutta tarvitsin vielä kolmannen kerroksen tasoittamaan väriä.

Pilkkuihin Ruby Pumps sopi hyvin ja lakan punainen hehku korostuu ihanasti mustilla kehyksillä, jotka tein ohutkärkisellä siveltimellä ja Gina Tricon Blackillä.
Jos nyt jotain tekisin toisin, niin luulenpa että siniset leopilkut olisivat sopineet myös hyvin yhteen The Ten Manin kanssa. Aika kiva yhdistelmä tuli myös tästä versiosta ja jos minulla olisi tiedossa pikkujouluja tälle illalle niin voisin hyvin osallistua nämä kynsilläni. Bileiden odotellessa ensi kuun puolella viettelemme koti-iltaa, mutta ainakin mieheni ja Termiitti saavat olla todistamassa näiden kynsien olemassaoloa:)

6 kommenttia:

 1. Oikein nätit ja kiva väriyhdistelmä <3

  VastaaPoista
 2. Todella hienot kynnet jälleen!!
  Samoiten kuin kaikki aiemmatkin, nyt oli vihdoin aikaa katsoa kaikki aiemmatkin postaukset läpi rauhassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun olet käynyt "kyläilemässä" :)

   Poista
 3. Ihanat kynnet :) Näillä kyllä kelpaisi lähteä pikkujouluileen :P

  VastaaPoista