Sivut

torstai 6. helmikuuta 2014

Kynsihörhöjen tapaaminen vol. 3 - Osa 2

Palatkaamme vielä hetkeksi ajassa taaksepäin ja katsellaan minkälaisia kynsiä hörhöilijät saivat loihdittua itselleen miittiin, jonka teemana oli punaiset kynnet. Tämän koosteen piti ilmestyä jo huomattavasti aikaisemmin, mutta en ole saanut ajatuksistani kiinni niin paljoa, että olisin saanut postausta naputeltua. Nyt kun takana on kaksi vapaapäivää ja yksi vielä edessä, niin ajatuksetkin tuntuvat selkeämmiltä:)

Edellisen miittimme viidakko-teema aiheutti useille (kaikille?) osallistujille sen verran harmaita hiuksia, että nyt valitsimme enemmän vapauksia antavan teeman. Ihmisten heiteltyä ilmoille monenlaisia ehdotuksia päädyimme lopulta niinkin laajaan teemaan kuin punainen väri. Monenlaisia kynsiä miitissä näkyikin, eikä yhdetkään neljästätoista käsiparista olleet samanlaiset. Kynsikuvia selatessani huomasin, että miittiläiset olivat ennakkoluulottomasti kokeilleet miltei kaikkia kynsitaiteen muotoja, vaikka oma "pelkoni" oli, että joka toisen kynsiltä löytyisi skittlette :D

Kokosin miittiläisten kynnet pieniin ryhmiin sen mukaan, mikä yhdistävä tekijä kynsistä löytyi. En valitettavasti muista paljoa miitissä tapahtuneesta esittelystä, sillä olin niin keskittynyt taistelemaan kamerani, sekä Nannen kanssa kuvauspaikoista ;D Tämä kooste onkin ollut mukava tehdä ihan ajan kanssa, koska tätä varten tehty urkkimistyö on muistutellut myös itseäni minkälaisia taidonnäytteitä kanssamiittailijoiden kynsiltä löytyi!:)

Osa kuvista on lainattu Nannelta ja muutama onnistunut näpsäisy löytyi myös omasta kamerastani. Nanne on myöskin esitellyt kaikkien osallistujien kynnet omassa miittipostauksessaan kollaasin muodossa. Aloitetaankin esittely minun ja Nannen kynsistä, sillä kuvaajakaksikkomme oli päätynyt samaan koristelutyyliin:)


Nannelta ja minulta löytyi siis samanlaisten kameroiden lisäksi puolikuumanikyyrit kynsiltä. Nanne oli harrastanut glitterionkimista lakasta, jota en vieläkään kaikista himotuksista huolimatta omista. Nannen kynsiltä löytyi OPIn I Snow You Love Me sekä Nubarin Prize. Kuvani ei anna todellakaan oikeutta hänen kynsilleen, joten kannattaa vilkaista paremmat kuvat Nannen blogista!


Omille kynsilleni tein kukkaiset puolikuut käyttäen Essien Chinchillyä, China Glazen Scarletia sekä Cesarsin valkoista lakkaa. Olin muuten tyytyväinen tulokseen, mutta Konadin päällyslakka meni kuplittamaan lakat ikävästi :/ Nimettömien puolikuissa on tosiaankin samaa punaista kuin muissa kynsissä, mutta en ottanut huomioon, että Scarlet näyttää muissa kynsissä tummemmalta Chinchillyn päälle kerrostettuna.

Viihdyin miittikynsilläni melkein viikon verran, jonka jälkeen jouduin sanomaan hyvästit sekä lakkaukselle, että mantelinmuotoisille kynsilleni :'( Pakkoluopuminen johtui siitä, että neljä kynttä lohkesi miltei samanaikaisesti ja niiden lisäksi kaksi pysyi kasassa vain paikattuna.. Niinpä nyt odotellaan malttamattomasti kevättä ja pidempien kynsien paluuta.


Leimailuja löytyi kolmen osallistujan kynsiltä ja kaikki olivat mielestäni upeita ja erilaisia! Tämän miitin kauneimmiksi kynsiksi äänestettiin ekassa kuvassa näkyvät Eryan sirkus-kynnet, jotka olivat todellakin voittonsa ansainneet!:) Eryan lakkavalintoja en valitettavasti muista ollenkaan, mutta muistaakseni leimauskuviot löytyivät jostain Nailz Crazen laatoista. Minua saa korjata, mikäli menin aivan metsään!;)

Heliumia sekä Jenny olivat lähteneet punaisen värin innoittamina hieman romanttisemmalle linjalle ja kummankin kynsiltä löytyi sydämiä. Heliumian kynsiltä löytyy OPIn Danke-shiny Red sekä Darling Divan Little Red Corvette. Sopivat leimat löytyivät Nailz Crazen laatasta 04. Jennyn kynsiltä löytyi Perfect Sand Laquer S51 sekä leimoja Pueen 29-laatasta. Hän ei ollut oikein tyytyväinen lopputulokseen, mutta minusta Jennynkin kynnet olivat oikein kivat :3


Teippailulinjalle olivat lähteneet "puheenjohtajamme" Heidi ja ensimmäistä kertaa miittiimme osallistunut Nunnu:) Heidin kynsiltä löytyy Kikon Silver, OPIn Big Apple Red ja China Glazen Love Marilyn.

Nunnun käyttämiä lakkoja en millään muista, enkä saanut tarkistettuakaan niitä mistään:/ Pohjalta löytyi kuitenkin joku kauniisti kimalteleva glitteri, kuviot teipeillä ja päällimmäisenä joku kaunis punainen:) Nunnu voi käydä vaikka kommentoimassa tänne mitä lakkoja käytti, niin saadaan tarkempaa tietoa kehiin!;)


Skittletteiksi luokittelin nämä kolmet kaunokaiset. Ensimmäisessä kuvassa ovat Smettiksen, toisessa Meerin ja kolmannessa Riitan versiot skittetestä:)

Smettis oli paneutunut miittikynsiinsä ihan ajan kanssa ja leikkinyt sekä strasseilla, että microhelmillä. Omassa blogissaan hän oli vaatimattomasti kirjoittanut käyttäneensä "tuttuja ja turvallisia strasseja ja microhelmiä". Minusta noissa pienissä pyörivissä pirulaisissa ei ole kyllä mitään turvallista! :DD Lakoiksi olivat valikoituneet OPIn Big Apple Red sekä aksenttikynsiin saman merkin It's Frosty Outside. Näille kynsille annoin oman ääneni kauneimmiksi kynsiksi, sillä ne olivat todella kauniit ja nostan hattua kaikille, jotka jaksavat ähertää microhelmien kanssa!

Meeri ansaitsee myöskin erityismaininnan, sillä hän taas oli ottanut härkää sarvista ja vesimarmoroinut(!!) aksenttikynnet! Lakkoina hän oli käyttänyt China Glazen Ruby Pumpsia ja Magicalia sekä OPIn In My Santa Suitia.

Riitan kynsiltä löytyi "kiinalaistyylistä" leimailua China Glazen Passionilla. Lisäksi skittletteen on käytetty Zoyan Tomokoa, Essien Jamaica Me Crazya sekä Orlyn Miss Conductia.


Mirkan ja Jennyn kynsiä yhdistävä tekijä ei löydy koristeluista, vaan itse kynsistä. Kummallakin neitokaisella on ihanan pienet ja sirot kynnet, joihin he olivat saaneet silti tehtyä suloiset koristelut :)

Mirkan kynsiltä löytyi polka dot- ranskis ja Jenny oli ottanut omiin kynsiinsä mallia Chalkboard Nailsin tutoriaalista. Nimettömistä Jennyltä löytyi W7 Lava Flow, muissa kynsissä kokoelma punaisia lakkoja, joiden nimistä minulla ei ole tarkempaa tietoa.


Dimavarien oli hypännyt omalta mukavuusalueeltaan ja tehnyt aivan ylisöpöt, mutta ei jotenkin yhtään hänen näköisensä kynnet:D Hän itse kertoikin ihailleensa usein Bambin tyyliä ja ottaneensa vaikutteita niistä. Diman kynsiltä löytyy China Glazen Sweet Hook, Jordanan Fairy Dust sekä Gina Tricon Pink Party koristeltuna siirtokuvin.

Maami osallistui miittiin ensimmäistä kertaa ja ihanat galaksit kynsillään:) Täytyy myöntää, että myös hänen lakkavalintansa lipuivat ohi korvieni kameran kanssa taistellessani, mutta ehkä hän tulee kommenttiboksiin valaisemaan asiaa?:)

Sellaisia kynsiä saivat siis miittiläisemme aikaan, eikös olekin ihanan monipuolisesti lähestytty miittimme teemaa?:) Itse sain ainakin paljon inspiraatiota yllä näkyvistä kynsistä ja varmasti tulen apinoimaan joitakin näistä :D

Edellisen miittipostauksen arvonta-aika muuten loppui eilen klo 17.00. Osallistujiakin "salaiselle" arvonnalle ilmestyi, joten koitamme Termiitin kanssa arpoa voittajan vielä tämän päivän aikana ja ilmoitan voittajan pikimmiten arvonnan suoritettuamme!:)

8 kommenttia:

 1. Kivoja kynsiä kaikilla, ja hauska tällainen yhteinen esittelypostaus. Sun kynnet on kyllä tosi kauniit ja harmoniset - tykkään niiden ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidin kyllä noista kynsistä itsekin, parhaiten onnistuneet miittikynnet, mitä oon koskaan tehnyt:)

   Poista
 2. Lakat mitä käytin: Essence special effect topper 03 Hello Holo ja punainen lakka Models Ownin Red Alert. :)
  Oli kyllä ihania kynsiä kaikilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!:) Kiitos tiedoista, pitääkin lisätä nuo lakat tekstiin!

   Poista
 3. Kylläpä mie jo odotin tätä postausta ;D
  Oli mukava kyllä katsella ja ihastella vielä(kin) näitä kaikkien kynsiä :)
  Äkkiä uutta miittiä kehiin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kannattaa odottaa ;D Ehdottomasti pitää pian taas saada miittiä kasaan!!:)

   Poista
 4. Onpas tosi hyvä postaus :) Ja erityiskiitos sinulle, kun otit kaikkien kynsistä kuvat ja kirjoitat jokaisen kynsistä niin kauniisti! Smettis kiittää ja kumartaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Suurin osa kynsikuvien kiitoksista kuuluu kyllä Nannelle, sillä siinä missä minä koitin kuvata kynsiä niin hän jopa onnistui siinä :D
   Kauniista kynsistä on helppo kirjoittaa kauniisti<3 Minusta kaikilla oli erittäin onnistuneet ja persoonalliset lakkaukset!:)

   Poista