Sivut

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kestävät kesäkynnet

Olen ollut taas koneen ulottumattomissa tekemässä kaikkea kivaa mitä kesään kuuluu; laiskottelemassa, aurinkoa ottamassa, jätskiä syömässä, grillaamassa.. Ja tietysti myös kynsiä lakkaamassa :) Hankin tuossa jokunen viikko sitten tyhjän panttina seisovan UV-uunini kaveriksi Cesarsin UV-top coatia, jotta saisin kesäkynsiini vähän pidemmän keston. Olen tässä suorittanut pientä testiä ja kyllä se vain toimii, nimittäin seuraavaksi esittelemäni kynnet pysyivät melko katselukelpoisina kahdeksan vuorokautta!

Kestäviä kynsiä varten halusin tehdä nätit, ei liian tylsät, mutta ei myöskään liian räikeästi koristellut kynnet. Lakkavalinnaksi osui luonnollisesti kevään ja alkukesän ykköslakkani OPIn Live. Love. Carnaval. Se vaan on niiiin upean värinen ja hyvin käyttäytyvä lakka <3 Kaveriksi taiteilin pilkkutikulla kukkasia aksenttikynsiin.


Aksenttikynnen pohjaksi lakkasin kaksi kerrosta THE valkoista, eli Ginan Whiteä. Kukkien terälehtiin käytin Gina Tricon Raspberryä ja lehtiin saman merkin Blackia. Kukkien keskustoissa oleva isompi rinkula on tehty Live. Love. Carnavalilla. Aksenttikynsistä tuli epähuomiossa melko marimekot, nimittäin kukat onnistuivat niinkin hyvin, että onnistuivat muistuttamaan hieman unikko-kuosia:)

Niinkuin jo ylempänä mainitsinkin, niin viihdyin näissä lakoissa kokonaista kahdeksan vuorokautta! Se on pitkä aika katsella samoja lakkoja, mutta olin kyllä tehnyt oikeat lakkavalinnat ja ne eivät onnistuneet tylsistyttämään minua vielä poistohetkelläkään. Ehkä olen vain sokeasti rakastunut tuohon ihanaiseen OPIin ;D

Viisi ensimmäistä vuorokautta lakkaukset pysyivät melko muuttumattomina kynsilläni, pientä kärkikulumaa tietysti tuli sekä kasvurajaa, mutta ei lohkeiluja. Kuudentena päivänä tein pihatöitä ja olin töitöissä, jolloin oikean käden etu- sekä keskisormen lakat murtuivat. Kyseiset kynnet ovatkin huonokuntoisimmat, niissä on liuskottumaa ja käytän niitä (soosoo!) välillä työkalun asemasta. Vasurin kynnet sen sijaan olivat vielä poistopäivänä ihan kohtuullisessa kunnossa, mutta kasvuraja oli tietysti jo melkoinen.

Liekö näin hyvään kestävyystulokseen päästiin pelkästään uv- top coatin avulla, vai vaikuttiko alla oleva laadukas OPI pysyvyyteen, sitä jään testaamaan toistenkin lakkojen kanssa. Katsotaan saako päällyslakka lisää kehuja vai joko saan antaa risujakin.Nämä lakkaukset miellyttivät silmääni kaikessa yksinkertaisuudessaan siinä määrin, että päätin vihdoinkin osallistua ensimmäistä kertaa elämässäni lakkauskilpailuun. Olen asettanut itselleni riman aivan liian korkealle lakkauskilpailuihin osallistuakseni ja aina se on  jäänyt vain aikeeksi, kun en ole omasta mielestäni saanut tehtyä tarpeeksi hienoja kynsiä niihin. Nyt päätin heittää liiat itsekriittisyydet nurkkaan ja osallistua Miraclen järjestämään lakkauskilpailuun. Äänestys on muuten vielä käynnissä, joten käykäähän antamassa rispektiä mielestänne kauneimmille kynsille!:) Näin simppeleillä lakkauksilla tuskin sijoituksia tulee, mutta jospa osallistuminen laskisi pääni sisällä rimaa sen verran, että uskaltautuisin kisailemaan toistekin:)

16 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Tuo LLC on niiin nätin näköinen, enkä vieläkään ole saanut aikaiseksi sitä hankkia itselleni, pitäis kyllä nyt kun sitä ehtisi vielä kesällä käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Hanki ihmeessä ennen kuin pitää alkaa jo syyslakkoja katseleen! Minulle tästä tuli ainakin heittämällä yks kesän suosikeista!:)

   Poista
 2. Kyllä tuo lakka on vain kaunis, pitäisiköhän laittaa se taas vaihteeksi kynsille... :D
  Yksinkertaiset, kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen!
   Laitahan ihanuus kynsille vaan, paremmin se niillä edustaa kuin lakkalaatikon kätköissä;)

   Poista
 3. Kääkkistä, ihanat kynnet! Kattelin heti, että Unikkoapa siinä, mutta olikin vahinkounikko :D Kyllä näillä sais kilpailuissakin sijoituksia ropista, sen verran on näköä ♥

  VastaaPoista
 4. Tää lakka on kyllä niin siun väri! Ihanat kynnet ^_^
  Mie en edes ole muistanut testata tätä *kröhm* :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Mulla varmaan kerkee pullo huveta loppuun ennenku sä kerkeät ees testaamaan :D No, tiedänpähän mistä löytyy varapullo tarpeen tullen... ;D

   Poista
 5. Ihanat! Noi vahinkounikot on tosi hienot:o)

  VastaaPoista