Sivut

torstai 19. kesäkuuta 2014

Riekaleiset juhannuskynnet

Joku kyseli Kynsikoristelut- ryhmässä, että minkälaisilla kynsillä ihmiset meinaavat ottaa juhannusta vastaan. Minä näköjään toivotan keskikesän juhlan tervetulleeksi lakkariekaleet kynsillä, toisin sanottuna kokeilin siis ensimmäistä kertaa water spotted- tekniikkaa. Tykästyin lopputulokseen sen verran, että meinaan kyllä antaa näiden lakkausten olla kynsillä pyhien yli!:)

Inspiraatiosysäys vesileikkeihin tuli Sinneyn kivoista neonlakoilla "marmoroiduista" kynsistä. Apinoin ihan pokkana häneltä nuden pohjan ja idean käyttää neonvärejä. Ne näyttivät niin kivoilta yhdessä! Jostain pinterest- kuvasta inspiroituneena lisäsin väripalettiin myös kultaa. Ihana tämä netin aikakausi, kun omia aivonystyröitä ei tarvitse vaivata juuri ollenkaan! ;D

Pohjustuksen riekaleille tein lakkaamalla kolme kerrosta Gina Tricon Nude Pinkiä. Viime kerran raidoittumistuskailuista viisastuneena lisäsin lakkaan viisi tippaa ohenninta ennen tositoimia ja lakka toimikin tämän jälkeen yhtä hyvin kuin uutena.

Neonväriksi valitsin China Glazen Flirty Tankinin, joka onneksi näyttäisi soveltuvan hyvin vesimarmorointihommiin! Water spotted- tekniikkaa varten testailin muutamaa omistamani hiuslakkaa ja mieluisimman tuloksen sain käyttämällä Swarchzcopfin Got 2 B Smooth 'n Chiciä. Kyseinen hiuslakka ei juuri oikeassa käytössä olekaan ollut, sillä miellyttävän tuoksun lisäksi sen hyvät ominaisuudet jäävät hyvin vähäisiksi. Onneksi se kelpasi hyvin tähän hommaan, niin ei jää purkki ihan tyhjän pantiksi kaapin perälle:) Smooth 'n Chic tuli painepullosta ulos sopivalla voimakkuudella rikkoakseen lakkapinnan riekaleiksi, ja riekaleita juuri tavoittelinkin.


Kultaisena tehosteena käytin Gina Tricon Goldia. Kyseinen lakka ei reagoinut hiuslakkaan aivan samalla tavalla kuin Flirty Tankini, mutta jonkinlaisia riekaleita sain siitäkin kalasteltua kynsille. Seuraavaa kertaa varten taitaa olla tarpeellista näyttää tällekin lakalle ohenninta.


Näitä kynsiä oli kiva askarrella! Pystyn ajoittain nauttimaan myöskin vesimarmoroinnista, mutta tässä laikutustekniikassa ei onneksi tarvitse yhtään miettiä kuvioiden symmetrisyyttä ja siksi koin vesileikit todella rentouttavaksi :) Jokaisen kynnen koristeluista tuli erilaiset ja persoonalliset ja tykkään niistä kaikista kovasti! Omaan makuuni näissä on juuri sopivasti väriä ja energisyyttä olematta liian silmille hyppäävän räväkät.

Laitetaanpa kysymys kiertoon ja udellaan, että minkäslaisissa raapimissa te otatte juhannusta vastaan? :)

9 kommenttia:

 1. Siis juu... nää on tavallaan nätit ja oot onnistunut water spotted- tekniikkaassa tosi hyvin , mut sorry nyt mulla tulee näistä verisuonet mieleen :oD johtunee väri valinnoista?
  Mut mun on pitänyt tulla kertoon, et on tosi kiva että oot löytänyt taas lakkailuinnon :o)
  Tässä just poistan vanhoja lakkoja ja mietin jaksaisko tota ruveta vielä tälle iltaa kokeileen tätä tyyliä? No, se jää nähtäväksi ei oo nyt hirveesti ideoita täälläkään :o) Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, enpä kyllä yhtään ajatellut että nämä voisivat muistuttaa verisuonia :D Ehkä seukki kerralla kokeilen sitten toisenlaisella väriyhdistelmällä:)
   On kyllä kiva olla taas innoissaan lakkapullojen ääressä! Jotenkin sitä on toisaalta ihan uudenlaista intoa ja fiilistä tähän hommaan, vaikkei kuitenkaan tuu vaihdeltua lakkoja kuin kerran, pari viikossa.
   Toivottavasti keksit jotkut kivat lakkaukset omillekin kynsille:) Hyvät jussit sullekin!:)

   Poista
 2. Tosi hienot nämä kynnet! Ite oon turkooseissa kynsissä parhaillaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Itsekin olin ensin aikeissa tehdä kynnet turkoosi/vihreä värimaailmalla, mutta innostuinkin sitten tästä neonväreillä leikkimisestä niin värit vaihtuivat pakosti.. Ehkä seuraaville kynsille pääsee sitten turkoosia:)

   Poista
 3. Ei olis pitänyt mennä lukemaan tuota Heidin kommenttia :DD
  Voi ei :D No, kyllä nämä miusta siltikin on nätit kynnet vaikka nyt päässä on vain mielikuva verisuonista :D
  Miulla on tää tekniikka vielä kokeilematta, vois pitää kynsistudion missä opetat miulle tämän sen liukuvärjäyksen yhteydessä ;)
  Hyvää juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi kyllä vähän spoilas nää multakin :D No, tuleepahan ens kerralla mietittyä vielä tarkemmin värivalintoja!:)
   Kynsistudio ois kyllä kiva pitkästä aikaa! Siitä en mene takuuseen että osaanko tätä tekniikkaa opettaa, kun epäilen vähän että tässä pätee samat kuunkiertolait kun vesimarmoroinnissakin.. Mutta voihan sitä yrittää!:)

   Poista
  2. Sorry en mä pahalla. Joskus vois pitää suunsa kiinni :oD Nää on oikeesti nätit kynnet!

   Poista