Sivut

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Mätsäävä mani- ja pedikyyri kesäloman aloittajaisiksi

Vaikka virallinen loman aloituspäiväni on vasta tänään, tein loman ensimmäiset kynnet jo perjantaina. Syitä oli vähintäänkin kaksi, ensinnäkin lauantaille suunniteltu kynsimiitti sekä se, että virallisen lomani alkaessa ja tämän postauksen (toivottavasti) ajastettuna ilmestyessä olemme Termiitin kanssa vierailemassa kummipoikamme perheen luona Etelä-Suomessa. Lomamatkan vuoksi halusin myös tehdä kynsiin mätsäävän pedikyyrin, joten varvaskuvia kammoksuvat voivat jättää postauksen lukemisen kesken puolenvälin jälkeen.

Tämän kevään ja kesän lempparisävyjä ovat olleet korallin ja vaaleanpunaisen eri vivahteet. Reissukynsille halusin ehdottomasti pinkkiä, glitteriä ja liukuväriä. Tiedä sitten, voisiko tämä äkillinen pinkin tarve enteillä masuasukin sukupuolesta, jonka olemme halunneet pitää yllärinä myös itsellemme synnytykseen saakka?:) Aika näyttää..

Jaoin kynnet kahteen ryhmään; liukuvärillisiin ja glitterillisiin. Nimettömät ja keskisormet saivat valkoisen pohjan ja RUNSAASTI, jopa liiankin paljon glitteriä ylleen. Kyllä, glitteriä voi myös olla liikaa! Muihin kynsiin tein vaaleanpuna- pinkin liukuvärjäyksen ja vastustin kerrankin kiusausta olla lisäämättä Fairy Dustia liukuvärin päälle! Hyvä minä :)

 

Glitterkynsien pohjaksi lakkasin kaksi kerrosta Gina Tricon Whiteä. Päälle latasin en yksi, vaan kaksi kerrosta Golden Rosen Jolly Jewels kokoelman 115:sta. Kyseinen lakka on siis se China Glazen I'ts A Trap- Ezen dupe. Tämä kopiolakka antaa glitteriä sutiin oikein runsaalla kädellä, mutta harmi vain että niitä on mahdotonta saada levittymään tasaisesti yhdellä kerroksella. Jouduin siis paikkailemaan aukkoja ja lakkaamaan glitterimössöllä vielä toisenkin kerroksen, jolloin hileitä oli omaan makuuni jo aivan liikaa. Olin kuitenkin liian laiska tekemään kynsiä uusiksi, joten lisäsin glitterin päälle vielä lisää kimallusta yhdellä runsaalla kerroksella China Glazen Fairy Dustia. Holopöly teki kynsistä ehkä vähän siedettävämmät, mutta eivät ne ihan alkuperäistä mielikuvaani voittaneet siltikään.

Loppuihin kynsiin lakkasin pohjaksi kaksi kerrosta Ginan Candy Pinkiä. Sen liukukaveriksi valitsin Essien The Girls Are Out:n. Kuten jo ylempänä mainitsin, niin tällä kertaa sain hillittyä himoni, enkä lisännyt minkäänlaista glitteriä liu'un päälle, kuten minulla on yleensä tapana. Lakkojen sisältämä shimmer pääseekin kivasti näkymään ja kun värien liukumasta tuli ihan nätti, niin en kokenut tarvetta peittää sitä enää millään. Siirtokuvien lisäämistä harkitsin pitkään, mutta lopulta päätin pitää koristelut tällaisenaan, ettei kynsistä tulisi liian suttuiset.

Varpaiden kynsiin käytin samoja värejä liukuvärjäyksessä kuin sormiinkin, mutta glitterit tajusin sentään olla laittamatta! Näillä raskausviikoilla ja tällä mahalla ei ole enää hirveän helppoa taipua pedikyyrin tekoon, mutta pienellä jumppailulla ja äherryksellä sain ihan kivat kesävarpaatkin tehtyä :)


Toteutin varpaille liukuvärin melko perinteiseen tyyliin, mutta keskivarpaisiin tein liukuman eri suuntaan, eli jätin tyven tummemmaksi. Varpaan kynsillä en säästellyt Fairy Dustia, vaan sudin ihan reippaasti pari kerrosta liukuvärin päälle. Isovarpaisiin lisäsin vielä valkoiset siirtokuvat koristeeksi.

Varpaankynsien kuvaaminen olikin sitten projekti itsessään ja luulen, ettei minun tarvitse teitä tälle kesää kiusata kovin monilla varvaskuvilla. Siinä meinaan olisi hyötyä pienistä akrobaattisista taidoista ja koska olen luonnostaankin kankea ja vauvamaha vielä kangistaa minua lisää, en varmaan muutaman viikon päästä edes enää näe varpaitani :D Toivotaan siis tälle lakkaukselle pitkää ikää ja miehelle voimia tulevaan poisto-operaatioon, jonka hän melko varmasti joutuu suorittamaan puolestani!:D

Ps. Näillä kynsillä olin tosiaan lauantaina pienessä kirppis/ruokailumiitissä, josta ei valitettavasti hyvästä tarkoituksesta huolimatta tullut napsittua yhtään valokuvaa todistusaineistoksi. Kamera oli kyllä nätisti pöydällä mm. ihanan ruoka-annokseni saapuessa, mutta muistin sen olemassaolon vasta lautasen ollessa melkein tyhjä :D Kiva pieni tapaaminen meillä kuitenkin oli seitsemän naisen voimin, joten kiitos heille mukavasta illasta! Näitä lisää!<3

10 kommenttia:

 1. Nätit ja kesäiset lakkaukset:)! Todella siististi lakatut varpaankynnet, mä sotken aina kamalasti jos yhtään yritän koristella niitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sotkulta ei vältytty täälläkään, unohtui vaan marmattaa siitä varpaiden siivouksen vaikeudesta tuossa yhteydessä kun puhuin tästä kroppani ihanasta kankeudesta:D

   Poista
 2. Todella kauniit kynnet! Tykkään possuna...

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet, myös varpaissa! Itseäni ei varvaskuvat häiritse lainkaan. :)

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä niin ihanat! ^_^ Vähänkö mie olen kateellinen siulle siun liukuväriosaamisestasi :P
  Kyllä siun pitää tää homma miulle opettaa!
  Oli kyllä muksaa käydä syömingeissä, näitä todellakin lissää!
  Oikein mukavaa reissua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä oliskin teemaa seuraavalle kynsistudiolle;)
   Kiitti reissutoivotuksista, vaikka palattiinkin kyllä jo kotia:)

   Poista