Sivut

maanantai 11. elokuuta 2014

Äkkimakeaa ällösöpöyttä

Olen hipistellyt ja ihastellut tässä muutaman illan ajan yhtä ehkä herkullisinta omistamaani lakkaa. Kyseinen lakka on kahden upean kynsinaisen ja bloggarin, suomalaisen kynsitarvikeverkkokaupan sekä indie- lakkavalmistajan rakkauslapsi, Better Not Waste<3 Lakka kuuluu Dollish Polishin The Finnish Blogger- kokoelmaan ja sen ideoivat ihanaiset Sissi ja Emma.

Better Not Waste on herkullinen paitsi väriensä, mutta myös ominaisuuksiensa vuoksi. Kannan lakkaa tällä hetkellä sekä mani- että pedikyyrin muodossa ja käyttötapoja lakalle löytyy varmasti vielä runsaasti lisääkin! 

BNW sisältää sekä isoja pyöreitä, että pienempiä kuusikulmaisia glittereitä vaahtokarkin väreissä ja kirkkaassa pohjassa on lisäksi pieniä hologrammisia hippusia. Tämä on vaarallinen lakka odottavalle äidille, jonka pitäisi vähentää makeansyöntiä.. Lakka on niin karkkimainen ja melkeinpä ällösöpö, että minun oli lähdettävä sen takia varta vasten yli viidentoista kilometrin päähän kauppaan ihan vain vaahtokarkkeja ostaakseni!:D Pakkohan se oli sitten vetäistä äkkimakeat kynsillekin siinä sokerihuumassa.


Glitterilakan kaveriksi valitsin kaksi pehmeän pastellista ja nimiltäänkin tämän lakkauksen teemaan sopivaa kaveria, Essien Mint Candy Applen sekä Ginan Tricot Beautyn Candy Pinkin. Koitin taas käyttää perinteistä ja hyväksi todettua manikyyrin raikastusmenetelmää lakkaamalla nimettömiin Ginan Whiteä. Raikkausefekti jäi kylläkin löytymättä, kun kuorrutin valkoisen kunnon kerroksella Better Not Wastea.

Yritin pelastaa lakkauksen katu-uskottavuutta lisäämällä minttuisiin kynsiin pienet kolmioniitit. Vaikka niitit mielestäni toivatkin lakkaukseen vähän särmää, niin silti ensimmäinen mielikuva aina kynsiä vilkaistessani on: sokeriähky!

 

Toisaalta tykkään näistä kynsistä paljon, sillä kaikki käyttämäni lakat ovat yksittäisinä lakkoina minusta erittäin kauniita ja viehättäviä, mutta ehkä niiden kaikkien yhdistäminen samaan lakkaukseen tekee lopputuloksesta liian äkkimakean? Mitä mieltä raati on? Mun täytyy ainakin varmaan tilata mieheltä lisää vaahtokarkkeja kotiinkuljetuksena:D

20 kommenttia:

 1. Ihanat! Pakko kyllä saada tuo BnW :D

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit kynnet, ei yhtään ällömakeat! :D Ja hauska tuo ensimmäinen kuva vaahtokarkkirekvisiittoineen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Ainakin minuun iskee tällainen äkkimakeus ihan täysillä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Onhan nää aika söpskät, mutta ehkä mä olen jo liian vanha näin pastellisille söpöilykynsille, kun en tunne oloani yhtään kotoisaksi näissä kauniista lakoista huolimatta..

   Poista
 4. Äkki makeat tai ei, taitaa olla katsojan silmästä kiinni, niin ihanat nää on :)

  VastaaPoista
 5. Yhdistä glitteri mustaan ens kerralla? Tai no se voi kyllä sysätä sut lakritsiostoksille :D musta nää on ihanat, joskus pitää olla ällösöpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se voiski olla nätti yhdistelmä! Mutta tosiaan, heti tuli himo täytelakuja kohtaan pelkästä ajatuksestakin:D

   Poista
 6. Nätit on kynnet eikä näytä yhtään ällömakealta, mutta ymmärrän sun fiilikset, sillä mulle tulee aina sama olo kun on tuon väriset lakkaukset omissa kynsissä :D Tilasin eilen Better Not Waste -lakan, enkä malta odottaa että saan sen käsiini! Mistä olet muuten hankkinut nuo kolmioniitit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju:) Ihanaa, säkin pääset siis piankin testaileen omaasi!:) Kolmioniitit tilasin Cesarsilta, tulivat sellaisen niittisekoitushyrrän mukana.

   Poista
 7. Kauniit ja makiat kynnet. Ei liialliset mun mielestä, just ihanat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma!:) Mulla tuli just mieleen, että nää voiski muuten näyttää söpömmältä siskontytön kynsillä, kuin mun ikääntyvillä näpeillä:D

   Poista
 8. Aika söpöiset sokerihumalat nää kyllä on. :D Ihana tuo Better Not Waste kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä aika sellaiset hattaramakeet, mut kerrankos sitä;D

   Poista
 9. Ei yhtään ole ällömakeat! Ihanat! :P

  VastaaPoista
 10. Kauneimmat kynnet mitä Better not Wasten pohjalta on tehty! Niin ihanat! :)

  VastaaPoista