Sivut

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Puolikuita kukkasin

Sain eilen illalla pakkomielteen kokeilla vapaalla kädellä maalaamista kynsille. Katselin Instagramissa muutamia ruusukynsien tutoriaaleja ja ajattelin, että niiden maalaaminen näyttää niin helpolta, että jopa minä voisin onnistua siinä. Ihan en päässyt samaan lopputulokseen kuin inspiraatiokuvani, mutta kyllä nämä söherrykset ehkä jonkinmoisiksi kukiksi voi luokitella:)

Halusin kynsilleni myös piiiiitkästä aikaa puolikuumanikyyrin, jonka toteutin käyttäen reijänvahvistustarroja. En saanut reunoista tarpeeksi siistejä ensimmäisellä yrittämällä, joten peitin rosoisia rajoja pilkuttamalla.

 

Lakkauksen päävärinä käytin Essencen Let's Get Lostia. Sen koostumus oli juuri sopivan paksuhko ja peittävyyteen tarvittiin vain yksi kerros! Nimettömät lakkasin LGL:lla kauttaaltaan ja muiden kynsien tyviin jätin lakatta puolikuun muotoiset alueet. Pilkutin puolikuiden rajat China Glazen Papaya Punchilla pilkkutikkua apua käyttäen.

Nimettömiin tein kukkasia käyttäen OPIn Need Sunglasses?:ia, ChG: n Papaya Punchia sekä Gina Tricon Whiteä. Aloitin maalaamalla kolme epämääräistä keltaista möykkyä per kynsi ja lisäsin päälle PP:llä ja Whitellä "terälehtiä", eli myöskin vähän epämääräisen näköisiä puoliympyröitä ja pallukoita:D Sävyerot olivat mielestäni turhan erottuvat ja miksailin lopuksi vähän kaikkia värejä keskenään ja söhrin niistä saadulla sävyllä vielä sikin sokin kukkien päältä.

Terälehtiin käytin China Glazen Gaga For Greeniä. Aluksi maalasin terälehtien pohjat vähän vaaleammaksi sekoittamalla väriin hiukan valkoista ja päälle tein muutamia vetoja tummemmalla vihreällä.


Kuvien kanssa taistelin taas vaihteeksi ihan riittämiin ja sen, sekä tämän helteen turruttamien ajatusten vuoksi tekstiä tuntuu nyt tulevan tosi nihkeästi. Onneksi kynsistä tuli kuitenkin ihan mieleiset ja Termiittikin kehui niitä aamulla heti herätessään<3 Kyllä vaan on ihanaa, kun oma poika jaksaa innostua äidin söherryksistä, vaikka näistä kukista ei sitä tavoiteltua ruusua löydy etsimälläkään:') Puolikuut sentään onnistuivat mielestäni pilkutuksineen tosi kivasti ja onhan nuo kukatkin melko symppikset, jos ei katsele niitä turhan kriittisesti.

6 kommenttia:

 1. Hienot! Noihan on ihan selvästi samettiruusuja, et ruusuja ku ruusuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi! No niinhän ne muuten voiski olla! Ihan tarkotuksella tein...;)

   Poista
 2. Nämähän on upeat kynnet! Ihanan retrot värit ^_^
  Enpä muista milloin viimeksi oisin ite yrittänyt maalailla kukkia kynsille o_O Varmaan reilu vuosi sitten :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne!:)
   Tosi harvoin tulee kyllä maalailtua tai ylipäänsä koristeltua vapaalla kädellä. Osittain johtuu varmaan siitä, että piirustustaidot on yhtä hyvät kuin viisivuotiaalla;D Pitäis jaksaa vaan harjoitella, mutta kun on niin paljon helpompaa turvautua leimoihin ja siirtokuviin..

   Poista