Sivut

perjantai 15. elokuuta 2014

Kynnet kuin morsiamella

Yleensä aloitan kynsien laittamisen jonkun suunnitelman pohjalta, mutta tällä kertaa päässäni löi tyhjää, enkä keksinyt yhtään mitään kivaa ideaa kynsilleni. Halusin kynsilleni kuitenkin jotain neutraalia ja nudea, sillä edellisten sokeriähkykynsien jälkeen kaipasin jotain hieman rauhallisempaa värimaailmaa.

Omistan edelleenkin aivan liian vähän kauniita nudelakkoja, mutta onneksi minulla on varastoissani yksi joka pelastaa aina, nimittäin Gina Tricon Nude Pink. Laadultaan en tätä enää kehtaisi kehua, sillä vaikka sävy on yhtä rakas kuin aina ennenkin, niin lakalle on pakko antaa miinusta huonosta peittävyydestä ja raidoittuvuudesta. En tiedä sainko aikoinani ostettua kyseisestä lakasta maanantaikappaleen, sillä muistan lukeneeni joidenkin saaneen peittävän ja tasaisen lopputuloksen kahdella-kolmella kerroksella, enkä itse onnistu pääsemään täydelliseen pintaan neljälläkään. Huonoista puolistaan huolimatta tämä lakka on jostain syystä jäänyt edustamaan nudelakkojen vähemmistöä melkein yksinään ja päätyy kynsille yllättävänkin usein.

Koska en saanut Nude Pinkillä tasaista, kaunista lakkapintaa aikaiseksi, päätin laittaa päälle hieman glitteriä. Glitterithän pelastaa lakkauksen kuin lakkauksen?;) Valitsin glitteriksi Coral Las Vegasin Nevadan, jonka kirkkaassa pohjassa lilluu reilusti kultaista microglitteriä ja sen seurana kuusikulmaisia hologlittereitä. Kaunis lakka, mutta omaan makuuni kultaista pikkuhilettä tuli kynsille liikaa ja päätin jatkaa virheideni peittämistä seuraavalla toimella, eli koko kynnen leimoilla.

Kynsien tekopäivänä oli onneksi ollut hyvä postipäivä ja laatikkooni oli parahiksi kolahtanut elämäni ensimmäiset MoYoun laatat Heliumian kimppatilauksen ansiosta:) Oma tilaukseni sisälsi kaksi Bridal-kokoelman laattaa ja päätin kokeilla niistä yhtä pitsileimaa. Kyllähän minulla mielessä kävi, että nude+glitter+valkoinen pitsileima- yhdistelmällä syntyy väistämättä morsiuskynnet, mutta en antanut sen häiritä vaan testailin uutta laattaani innoissani.


Päästyäni morsiusteemaan päätin vetäistä vielä vähän överimmäksi koristeluiden kanssa ja kaivoin esiin Born Pretty Storelta testiin saamani kynsikoristekiekon. Kiekko sisältää suuria eri värisiä strasseja sekä hopeisia renkuloita, jotka minusta näyttävät ihan pieniltä sormuksilta!

Testituotteita valitessani olin aikonut käyttää renkuloita kolmevuotis- hääpäivämme kynsiin, mutta valitettavasti posti ei ollut kerennyt kiikuttaa tuotteita vielä luokseni siihen mennessä ja jouduin tyytymään vähän erilaiseen ratkaisuun. Vuosipäivän kynteni löytyvät muuten Instagram-tililtäni:)


Hopeisten renkuloiden kanssa tein hiukan esivalmisteluja ennen kynnelle kiinnittämistä. Liimasin kaksi renkulaa toisiinsa kiinni hieman limittäin ja lisäsin toiseen renkulaan, eli "sormukseen" pienen strassin timantiksi. Kun palaset olivat liimautuneet kunnolla yhteen, kiinnitin sen kynsiliimalla keskisormen kynteen.

Koristeluun valitsin hopeisten renkuloiden lisäksi hyrrästä suuria kirkkaita strasseja. Kiinnitin myös strassit kynsiliimalla ja ne pysyivätkin aika kivasti matkassa mukana, siis siihen saakka kunnes suuret koristeet alkoivat häiritsemään itseäni ja päätin nyplätä ne irti;D


Vaikka koristelut menivätkin vähän överiksi tavoitellessani rauhallisia nudekynsiä, niin tykkäsin tästä lopputuloksesta siltikin:) Itse värkkäämäni sormuskoriste ei valitettavasti ollut kovin kestävä ratkaisu ja se putosikin kodinhoitohuoneen lattialle jossain pyykkienlaiton lomassa. Jotenkin tykästyin silti tällaisiin vähän näyttävämpiin koristeisiin ja haluan kyllä ehdottomasti jossain vaiheessa kokeilla noita renkuloita jollain toisellakin tapaa. Siis sitten, kun en enää näe niitä ehdottomasti vain sormuksina;D

Mikäli kiinnostuit kyseisestä koristehyrrästä, niin niitä löytyy Born Pretty Storelta -tämän- linkin takaa. Hei, ne näyttävätkin olevan juuri 30% alennuksessa ja lisäksi tilauksesta saa 10 pinnaa pois käyttämällä koodiani TANG10! :)

5 kommenttia: