Sivut

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Mix 'n match eläinkuosilla

Joskus hauskimmat ideat kynsiin löytyvät Instagramin tai internetin ihmeellisen maailman sijasta aivan arkisista asioista. Näiden kynsien inspiraatio syntyi vaipanvaihtohommissa ;D


Tästä söpöstä vaippapepusta muistin ensimmäisen ikinä hankkimani leimauslaatan, Konad m57:n, josta löytyy myös seeprakuvio. Kyseisessä laatassa koko kynnen kuviot ovat pienehköt, mutta koska olin juuri lyhentänyt kynteni taas nysiksi, niin arvelin kuvioiden juuri ja juuri riittävän.

Koska olen pitkän aikaa mennyt tutulla, turvallisella ja vähän tylsälläkin kynsityylillä, niin halusin nyt kynsille vähän yllätyksellisyyttä. En ole vielä koskaan törmännyt tylsiin mix' n match- kynsiin, joten päätin toteuttaa seeprakynnet sillä tyylillä:)

Lakkauksesta tuli sekoitus nudea, mustaa, kiiltävää ja mattaa ripauksella hopeisia niittejä. Mustat kuviot leimasin Konadin mustalla Lumene CC-lakan päälle. Mattaseeprat taas leimasin Flormarin mattapäällyslakalla Ginan mustan päälle. Muutamaan kynteen heitin yksittäiset neliöniitit koristeiksi ja yhteen niitä tuli vähän reilummasti. Oikean käden nimetön jäi tarkoituksella pelkän CC-lakan suojelukseen tasapainottamaan hiukan överikoristellumpaa keskisormea;)Vieläkun saisi ikuisuustaistelun kuvaamisen ja mustan leimauslakan leviämisen kanssa voitettua, niin voisin olla näihin kynsiin tyytyväinen. Hyvää mustan leimauslakan ja päällyslakan comboa saa ehdottaa, Konadin musta ja Mereneidin pikakuivattava eivät ainakaan ole hyvä match!

15 kommenttia:

 1. Oi, miten kauniit! Löysin itse yllättävän avun mustanleimauslakan tuottamaan ongelmaan, kun tajusin kokeilla jotain vanhaa Wild & Crazyn mustaa leimaamiseen - sen pigmentti yllätti positiivisesti, eikä leviäminen aiheuta ongelmia. Se oli vaan aika väliaikainen ratkaisu, kun pullo on käymässä vähän vähiin. Nyt sit tilasin kokeiluun Rican mustan lakan, mutta sitä en oo ehtinyt vielä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia:) Oi kerrothan mulle jos se on hyvä! Tuskastuttaa pilata aina leimaus levittämällä kuviot:/ Mitä käytät leimojen kanssa päällyslakkana, vai onko tuon mainitsemasi lakan kanssa ollut mitään väliä päällyslakalla?

   Poista
  2. Ainakin ensikokeilulla se vaikutti oikein toimivalta, mutta tarkempia testituloksia vielä odotellessa. Mutta taisit jo muutenkin löytää ihan toimivan mustan leimauslakan :) HK Girlia oon käyttänyt nyt jonkin aikaa päällyslakkana ja se on kyllä tosi toimiva omassa käytössäni ollut. Sitä ennen oli Seche, eikä senkään kanssa ollut mitään ongelmia.

   Poista
 2. Mä en ole vielä kokeillut tuota mattalakalla leimaamista, mutta täytyy piakkoin kokeilla! Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava inspis ja hauskat kynnet :D Toi mattalakalla leimaus näyttää erityisen hyvältä. Juu, toi Mereneidin lakka ei sovi leimojen päälle :( Mulla pikakuivattavana inm Out The Door, ja se ei ainakaan levitä leimoja. Oon muutenki tykänny ku ei kutista, ja on suht paksua, muttei liian paksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi:)
   Hmm hm.. Mä en nyt sitten tiedä pitäiskö mun vaihtaa sekä musta leimauslakka että päällyslakka.. Mereneid toimii kyllä muuten mun tarpeisiin hyvin.

   Poista
 4. Voi jehna kun on lutunen toi eka kuva ^.^
  Ja niin upeat kynnet että! Taidan olla rakastunut ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku vaippapeppupiipertäjät on suloisia, varsinkin kun ne nukkuu;)
   Kiitos Nanne<3

   Poista
 5. Vanha kunnon Konad m57 <3 Mulle on myös tulossa Rican musta ja valkoinen leimauslakka sekä heitin päällyslakka, ootellaan vielä :) BND:n Sissi sai jo omansa niin eiköhän sieltä kohta jotain pötkähdä :) Nätsykkä lakkaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) M57 on kyllä varmasti mun eniten käytetty laatta ja aina siihen tulee palattua ennemmin tai myöhemmin<3

   Poista