Sivut

perjantai 2. tammikuuta 2015

Uusi vuosi- vanhat kujeet?

Täällä taas, pitkästä aikaa! Ajattelin näin uuden vuoden kunniaksi kokeilla miltä se tuntuisi taas kirjoitella:) Tämän pitkän tauon aikana on tullut kerran jos toisenkin mieleen, että pitäisikö koko blogin olemassaolo lakkauttaa, mutta mihinkäs sitä tavoistaan pääsee.. En ole hennonnut tehdä päätöstä tälle blogille, joten on kai aika taas koittaa nostaa sitä elävien kirjoihin.

Syksy ja loppuvuosi olivat kiireistä aikaa; olin viimeisellä raskauskolmanneksella, talomme oli valmistumassa ja lopulta lokakuun viimeisenä päivänä ihana tyttäremme syntyi ja marraskuun puolivälissä pääsimme muuttamaan uuteen kotiimme! Ymmärtänette ehkä, miksi kynsitaiteelle ja blogille ei ole juuri löytynyt aikaa eikä energiaa;)

Vuodenvaihteen lähestyessä olen alkanut pikkuhiljaa saamaan energiavarastojani takaisin, kun tytärkin on (vaihtelevasti) nukkunut hieman paremmin. Ensimmäisen kuukauden heräilin yöllä puolen tunnin- tunnin välein ja yöunien kokonaispituudeksi tuli valvomisten myötä keskimäärin neljä tuntia. Nyt tytölle on tullut tavaksi herätä syömään kahden- neljän tunnin välein, joten mamma saa välissä torkahtaa pidemmänkin pätkän:) Kun olokin on hieman ihmismäisempi eikä tarvi ihan joka päivä zombeilla yökkäreissä, niin kynsitaidekin on alkanut taas innostamaan enemmän. Tässä välissä oli pitkä tauko, ettei edes instan tarjoamat kynsi-ideat kiinnostaneet, enkä blogejakaan ole jaksanut/kerennyt lukemaan, mutta viime päivinä olen alkanut saamaan taas kiksejä hienojen lakkausten katselusta ja jopa saanut vähän inspistä huoltaa omiakin kynsiäni. Voisi siis sanoa, että olen palannut tälle ihanalle glitterin ja asetonihuurujen täyttämälle tielle!;)

Instaa selatessani törmäsin kynsiin, joihin oli käytetty "riisipuurolakkaa", eli China Glazen There's Snow One Like Youta. Siitä kuvasta sain poltteen ja idean talviseen skittletteen. Valjastin siis eilen illalla miehen ja Termiitin vauvanhoitopuuhiin ja otin vähän omaa aikaa kynsienlaiton parissa. Ihan ei ollut samanlaista lakkailurauhaa kuin ennen (Termiitti on siis jo sisäistänyt, että äidille on parempi antaa lakkausrauha;)), sillä vauva tahtoo olla vähän äidin tyttö, eikä ilman huutokonserttia säästytty vaikka vauva pääsikin rinnalle lakkauksen työvaiheiden välissä. Erinäisten tankkaus-, vaipanvaihto- ja sylittelytaukojen jälkeen sain kuitenkin manikyyrin valmiiksi. Ilman pikakuivattavaa päällyslakkaa idea olisi jäänyt vain ideaksi muiden joukkoon, kiitos siis isosti tämän ihmeaineen olemassaololle!:D Ilman sitä tuskin kenelläkään pienen lapsen vanhemmalla olisi mahdollisuutta kynsien lakkaamiseen, tai oikeammin siihen, että lakkakerrokset eivät ruttaannu heti kättelyssä!


Noniin, kertoisinko siis hieman jotain näistä kynsistäkin;) Lakkoina käytin jo aiemmin mainitsemaani riisipuurolakkaa ja lisäksi Essien Lots Of Luxia. Tämä hauskasti LOL: ksi lyhentyvä lakka on kai yksi Essien tekstuureista ja aluksi luulinkin sen olevan "vain" kaunis sininen glitter. Niin paljon on jäänyt opiskeluja tekemättä, että sen tarkemmin en lakasta osaa kertoa, mutta muistelisin että tämä ilmestyi samassa kokoelmassa Belugarian (vähän kuin There's Snow One Like Youn rumempi musta versio, mutta hologlitterillä) kanssa? Kaunis lakka joka tapauksessa ja peittikin kahdella kerroksella, eikä tällainen nykyään harvemmin lakkaajakaan saanut sitä söhrittyä ihan pitkin käsivarsia:D Lots Of Luxilla kuorrutin siis kaikki muut, paitsi pikkurilliin kynnet. Lakan päälle tuli vielä päällyslakkaa koristeluiden pysymisen takia, vaikkei se koostumuksensa vuoksi olisi sitä muuten tarvinnutkaan. Ihan sileäksi pinta ei tullut kahdella päällyslakkakerroksella, mutta lakan sävy sai ihanaa syvyyttä ja kiiltoa sen ansiosta.

Pikkurillit saivat ylleen riisipuurolakkaa kolmen kerroksen verran. Taas huomaa, kuinka vähäistä on lakkailu ollut, sillä vasta toista kerrosta sutiessani muistin, että tämän lakan alle kannattaa laittaa ensin valkoinen creme säästyäkseen paksulta klönttilakkakerrokselta. Muistan ensi kerralla!

Koristeluiksi halusin ehdottomasti lumihiutaleita ja valkoisia pyöreitä niittejä. Lumihiutaleleimat löytyivät Moyou London Festive Collection 03- laatasta. Leimasin kuviot Konadin valkoisella nimettömiin sekä keskisormiin. Etusormiin ja peukaloihin asettelin kynsien tyviin kahdet erikokoiset pyöreät niitit.


Minulla on aikaisemmin ollut vähän nihkeä suhde sinisten lakkojen kanssa, mutta Lots Of Luxin sävyyn ihastuin! Muutenkin tykkään, että ideani toteutus onnistui kivasti ja kynsistä tuli oikein mukavan talviset:)

Lots Of Lux ja Moyou Londonin laatta ovat muuten sponssituotteina saatuja Oulun neljännestä (vai viidennestä;)) kynsimiitistä, jota vietettiin viisi päivää ennen tyttäreni syntymää:) Sattuneesta syystä miitistä kirjoittaminenkin on jäänyt, mutta illan tapahtumista voi lukea mm. Nannen, Heliumian, Dimavarienin tai miittimme emännän Katarooman blogeista.

Ehkä tämä jaarittelu riittää nyt blogin uuden vuoden aloituspuheeksi. Mitään lupauksia blogin päivitystahdin suhteen en tee, mutta pyrin kirjoittelemaan ehkä hieman useammin tulevaisuudessa, kuin usean kuukauden välein;) Ihanaa uutta blogivuotta ja idearikasta lakkailuvuotta kaikille siellä ruudun toisella puolella oleville!<3 Ja Meerille spessuterkut, nyt on uutta luettavaa!;D

18 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin, on sua odotetukin :)

  VastaaPoista
 2. Onpa mukava saada sinut takaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kiva että täällä on joku vielä linjoilla:)

   Poista
 3. Jihuu Olet palannut :D Katohan muistin juuri, että mulla on sulle se yksi pikkujoulupakettiki toimittamatta! Mut laitan sulle erikseen viestiä sen tiimoilta. Ihanat lumihiutale kynnet ja manteli muoto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuipa kivalta taas kirjoittaa ja mukava huomata että täällä joku vielä lukeekin mun juttuja:D
   Oli tarkoitus pitäytyä vielä lyhkäsissä taltoissa, mutta himotti liikaa kokeilla joko näistä sais mantelit muotoiltua:)

   Poista
 4. Velkam bäk:) Ja onnittelut perheenlisäyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3
   Ei muuten ikänä pitäis hehkuttaa, että "nyt meillä nukutaan yöt jo paremmin".. Nimittäin viime yönä tämä perheen pienin ei antanut äidin sitten nukkua juuri ollenkaan...zZZZzz..

   Poista
 5. Welcome back! <3 :) Olipa kiva huomata, että olet jälleen "herännyt" talviunilta. (En osaa ilmaista asiaa paremmin :D) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Heh, tuntuukin niinku ois nukkunut onnensa ohi, niin paljon kaikkia uusia ihanuuksia näkyy blogeissa:D Ei tää lakkailun ja vauvanhoidon yhdistäminen ihan helppoa oo, mutta totesin että ehkä pysyn paremmin järjissäni jos yritän jostain nipistää aikaa tehdäkseni sellaista josta nautin:) Välillä tulee varmaan lakkailtua enemmän ja välillä vähemmän, mutta pääasia että edes joskus saa "tuulettaa" päätä lakkahuuruissa :P

   Poista
 6. Tervetuloa takaisin! Ja tietysti onnittelut tyttärestä! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa! Sie olet täällä taas ♥
  Todella nätit kynnet olet värkännyt ^.^ Mieki sain nyt hommattua tuon puuron, mutta kynsille en ole sitä vielä saanut laitettua ;D
  Oikein ihanaa uutta vuotta koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne<3 Ei täältä näköjään osaa pysyä kokonaan pois, vaikka pitempiä taukoja pitäiskin. Ehkä mää sitten lopetan, kun kukaan ei enää jaksa lukea mun juttuja:D Tai ehkä mää sitten vasta innostunkin!:P
   Hyvää uuttavuotta sullekin! Kunhan tämä pikkuneiti kasvaa hieman ja kelpuuttaa jonkun muunkin hoitamaan, niin ois kyllä kiva kynsistudioilla taas:)

   Poista
  2. Ehdottomasti KynsiStudio sitten pystyyn! :P Ps. Ilman sitä suklaakakkua ei tuu studiota... xD

   Poista
  3. Hahah:D Täytyy toivoa ettei se leipomo mee ikinä kiinni tai lopeta sen suklaakakun valmistusta! Oishan se harmi jos kynsistudiotkin loppuis siihen :P

   Poista
 8. Jee kiva lukea sulta postaus taas! Onnea perheenlisäyksestä ja talosta ja ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emma<3
   En mä tiedä onko mulla juuri blogimaailmalle mitään erikoista antia, mutta aattelin käydä silloin tällöin kuitenkin jotain höpöttämässä:D

   Poista