Sivut

lauantai 21. maaliskuuta 2015

ABLECS15 - Viikko kuusi: Uskoin etten koskaan..

Kuinka ihana teema! Vaihtoehtoja tämän haasteen toteuttamiseen olisi kohdallani löytynyt monia, mutta ihan kaikkea ei voinut kerralla kynsille laittaa. Lopulta lakkaukseen päätyi kuitenkin useampia tehtävänantoon vastaavia elementtejä, kuten "en olisi ikinä uskonut saavani Born Pretty Storen laatalta Marilynin kuvaa tunnistettavasti kynnelle", "en olisi ikinä uskonut onnistuvani koko kynnen leimasiirtokuvan tekemisessä" sekä "en olisi ikinä uskonut ihastuvani johonkin lakkaan niin, että harkitsen varapullon ostoa jo ensimmäisen lakkauskerran jälkeen".

Instagram- seuraajani tietävätkin minun taistelleen tuon BP-15 laatan Marilyn-kuvion kanssa. Ensimmäisellä kokeilukerralla luovutin neljännen epäonnisen leimausyrityksen jälkeen, toisella kerralla jaksoin vain kaksi yritystä ja siirryin helpompien kuvioiden pariin. Epäonnistunumiseni johtui pelkästään omista huonoista kohdistustaidoista sekä melko korkealle asetetusta rimasta, sillä en hyväksynyt hiukankaan vinoon mennyttä tai huonosti siirtynyttä kuvaa, vaan odotin itseltäni täydellisyyttä. Kuviossa tai laatassa ei ole vikaa, sillä sen sain nousemaan joka kerta hienosti leimasimeen.

Laurak ehdotti minulle instagramissa, että kokeilisin tehdä kuviosta leimasiirtokuvan, jotta se olisi helpompi kohdistaa. Minähän heti siihen nurisin, että en kuitenkaan saisi aseteltua sitä kynnelle ilman ryttyjä ja rumia rajoja, mutta jonkun aikaa asiaa mietittyäni aloinkin lämpenemään idealle.

Eilen illalla kaivoin taas leimaustarvikkeet esille ja nostin Marilynin muotokuvan leimasimeen. Puntaroin hetken, että värittelisinkö leimaa vai jättäisinkö silleen. Olen jo jonkin aikaa halunnut tehdä negative space- lakkauksen leimaamalla ja ajattelin, että tämä kuvio voisikin sopia siihen hyvin. Laitoin kuvion päälle vain kirkkaan lakan ja kuivumisen jälkeen aloin mallaamaan sitä kynnelle. Koko kynnen leimasiirtokuvan asettelu kynnelle ei mennyt niinkuin venäläisten kynsisiskojen tutoriaaleissa, mutta joten kuten sain homman rullaamaan. Pientä fiksausta tein vielä reunoille mustalla lakalla, kun en tätäkään kuvaa saanut kerralla asettumaan oikein. Ruttujahan siihen tuli, mutta nyt laskin rimaani sen verran, että hyväksyin kuvan pienine epätäydellisyyksineen.

Äänet pääni sisällä kävivät taistelua lakkavalinnasta Marilynin kaveriksi. Toinen ääni kannatti jotain punaista, toinen taas huusi, että minun tulisi käyttää juuri kotiutunutta, ensimmäistä Picture Polishin lakkaani. Jälkimmäinen ääni oli painokkaampi ja aloin lakkaamaan kynsilleni iiiiih-hanaa PP:n Honey Moonia. Sävyero lakalla ja mustalla siirtokuvallani näytti minusta melko jyrkältä ja muutaman kynnen lakkaamisen jälkeen päätinkin jatkaa negative space- koristelua myös keskisormen kynteen. Tein negative spacen kulmikkailla kynsivinyyleillä ja lisäsin kuvion sisään vielä pieniä mustia niittejä.


Lopputulos miellyttää silmääni kovasti! Honeymoon on niiin ihanan sävyinen ja sen verran hyväkäytöksinenkin yksilö, ettei kolmen kerroksen lakkaaminen aiheuttanut yhtään harmittelua.

Honeymoon on hyvin moniulotteinen lakka, eivätkä kuvani pääse antamaan sille ollenkaan oikeutta! Sen vaalean vihreältä pohjalta kuultaa sekä scattered holoisuutta, sekä glass fleck-hippusia monessa sävyssä. On vähän tulkinnan varaista, että riittäisikö kaksi kerrosta peittävyyteen, mutta itse lakkasin kolme ohuehkoa.


Testailin samalla muitakin laatan kuvioita tikuille ja täytyy sanoa, että taaskaan en voi muuta kuin kehua näitä BPS:n laattoja! Kaikki kuviot toimivat juuri niin kuin pitääkin ja näinkin pienelle laatalle on saatu mahtumaan paljon kivoja kuvioita.


Laatoista ja muistakin nail art-tarvikkeista saa muuten tilatessa 10% alennusta käyttämällä koodiani TANG10. Leimauslaattavalikoimat ovat mielestäni todella hyvät ja täälläkin tulen vielä esittelemään piakkoin viimeisen yhteistyön merkeissä saamani laatan.

Käytetyt tuotteet ja tarvikkeet

Aluslakka: Gina Tricot - Base Coat
Värilakka: Picture Polish - Honeymoon
Leimauslakka: MoYou Nails - Special Nail Polish Black
Päällyslakka: Glisten & Glow - HK Girl Top Coat
Muut tarvikkeet: Born Pretty Store - leimauslaatta BP-15, XL- leimasin, kynsivinyylit, mustat pyöreät niitit

14 kommenttia:

 1. Vau mitkä lakkaukset, näissä toimii ihan kaikki! <3

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava tuo leima ja muutenkin tosi kiva lakkaus kokonaisuutena. Tykkään <3

  VastaaPoista
 3. Vautsi, upeaa! Hirmu ihanat lakkaukset <3

  VastaaPoista
 4. Fiu, hienot siis tosi upeet ja toi Marilyn on ollu mulle toistaiseksi ihan mahdoton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Eikai se ihan mahdoton ole sulle ollut, etkös sä tehnyt yhdet Marilyn-kynnet tuossa taannoin? Siitä lakkauksesta taisinkin saada pakkomielteen tuota laattaa ja kuvaa kohtaan:D

   Poista
 5. Aivan mielettömän upeat lakkaukset! ♡

  VastaaPoista