Sivut

torstai 5. maaliskuuta 2015

ABLECS15 - Viikko neljä: Turkoosi

Toinen tämän viikon teemoista Finnish(able)n kevätversiossa on turkoosi. Ihastelen aina turkooseja lakkoja toisten kynsillä, mutta saan harvoin kyseistä väriä omille kynsilleni asti. Jotenkin turkoosit lakat näyttävät vierailta omilla kynsillä. Ehkä en ole vain löytänyt minulle oikeaa sävyä ja siksi vierastan niitä. Valkoisen kanssa miksattuna tämäkin väri tuntuu enemmän omalta jutulta, joten liukuvärjäys oli ehdottomasti hyvä ratkaisu tähän teemaan vastaukseksi.

Yllättääkö jotakin jos kerron käyttäneeni tähänkin lakkaukseen Ginan Whiteä? Tämän haasteen aikana olen käyttänyt kyseistä lakkaa neljään lakkaukseen seitsemästä:D Paritin Whiten Essien Strut Your Stuffin kanssa ja niiden liitosta syntyikin raikas liukuvärjäys. Tein vaihtelun vuoksi liu'un joka toiseen kynteen eri päin ja sipaisin päälle vielä kimallusta Orlyn Prisma Gloss Silverillä.


Sain alkuviikosta mukavaa postia Born Pretty Storelta, kun päätin ottaa muutamia tuotteita testattavaksi pitkän tauon jälkeen. Olen haaveillut pääseväni kokeilemaan heidän omia leimauslaattojaan ja valitsinkin niistä kaksi testiin. Lisäksi paketista paljastui bonuksena ylimääräinen, suorakulmainen leimauslaatta! Olen lukenut BPS:n leimauslaatoista pääsääntöisesti pelkkiä positiivisia arvosteluja, joten olen todella innoissani, että pääsen vihdoin itsekin kokeilemaan niitä!

Halusin heti kokeilla uusia laattojani ja valitsin ensimmäisenä testiin BP-21 laatan, josta leimasin kuvion MoYou Nailsin valkoisella leimauslakalla. En tiedä mitä kuvion on oikeasti tarkoitus esittää, tai onko sen tarkoitus esittää mitään, mutta minulla tuli siitä mieleen tuulenpuuskat. Ajattelin sen sopivan hyvin keväiselle pohjalle ja aika kivat näistä lakkauksista tulikin, vaikka tuulenpuuska-mielikuva ei ehkä ihan niin hyvin lopputuloksesta välitykään. Hyvin mieluinen lakkauksesta tuli joka tapauksessa:)


Laatan kuviot nousivat moitteettomasti leimasimelle ja siirtyivät nätisti kynnelle. Tai tässä tapauksessa yksi kuvioista kynsilleja loput testasin tikuille. Käytin leimaamiseen löllöä XL-leimasinta ja se tuntui toimivan hyvin yhteen tämän laatan kanssa. Kuviot eivät ole kovin syvään uurrettuja, enkä saanut niitä nousemaan kunnolla astetta kovemmalle suorakulmaiselle leimasimelleni, mutta löllön kanssa ne toimivat hyvin:)


Born Pretty Storen leimauslaattavalikoimat ovat melko monipuoliset ja itselläni testausta odottavat vielä aiemmin mainitsemani suorakulmainen sekä Marilyn-laatta. Ne tullaan varmasti näkemään blogissani tositoimissa piakkoin!

Mikäli tilaaminen BPS:lta kiinnostaa, niin koodilla TANG10 saa kymmenen prosenttia alennusta. Itse en koodin käyttämisestä hyödy muuten, kuin että kun sitä on käytetty viisi kertaa, niin saan teille lukijoille arvottavaksi jotain kivaa!:)

36 kommenttia:

 1. Ui, ui, ui. Nää kynnet on niin mahtavat. <3 Sulla on aina liian onnistuneita liukuvärjäyksiä. :D

  Born Pretty Storen uudet laatat on kyllä harvinaisen kivoja kuvioiltaan ja toimivuudessa ollut mitään moittimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ei ne mullakaan aina onnistu, mutta yllättävän usein kyllä:D Harvinaista minulle..
   Joo nää laatat vaikuttaa kyllä tosi päteviltä! Ainut, mikä mua harmittaa, niin mää en saanut näitä sellaisissa pahvikuorissa niinku monet on saanu:D

   Poista
  2. Pahvikoteloita? :D Onko näissä sellaisenkin saanti mahdollisuus. :D

   Poista
  3. Mun mielestä jotku on saaneet laatat sellaisissa, mutta voi toki olla että oon nähnyt untakin :D

   Poista
 2. Nää on NIIN kauniit! Mäkin vierasta tollasta siniturkoosia omilla kynsillä, ja oikeastaan koko väriä :D Mut tää lakkaus on ihanan raikas ja keväinen. Tykkään ihan hirmu paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi:) Nää on kyllä omaankin mieleen tosi onnistuneet:)

   Poista
 3. Nämä on kyllä ihan mielettömän kauniit! <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Nyt on kyllä onnistujafiilis kun itseni lisäksi näin moni muukin tykkää näistä:)

   Poista
 5. Näitä jaksan aina vaan ihastella, vaikka ovat tulleet parissa paikassa vaataan ennen tätä <3 nää olis vielä ihan miun väriset ja sama laattakin kolahti tänään postiluukusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Mää oon jo ihan häkeltynyt kaikista näistä kehuista:)

   Poista
 6. Nämä on niin ihanat kynnet! Itse olen kanssa kovasti tykännyt noista BPS:n laatoista, tosi kivoja kuvia ja laadukkaita myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka!:) Mulla tekis niin mieli jo kokeilla noita muitakin laattoja, mutta en raskis vielä hävittää näitä lakkauksia. Ongelma!:D

   Poista
 7. Oi miten upeat! Ja hyvät myyntikuvat, saattaa olla että pitää BPS:lle tehdä tilaus joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mäkin voisin kotiuttaa sieltä lisää noita laattoja.. Niinku ei olis ennestään noita käyttämättömiä:D

   Poista
 8. Nää on ihan TÄYDELLISET!! Varmana kopioin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos!<3 Kiva jos voi itsekin olla joskus jollekin inspiksen lähteenä, kun yleensä itse apinoin enemmän tai vähemmän toisilta lakkahöperöiltä:D

   Poista
 9. Aivan mielettömän UPEAT kynnet! ♡

  VastaaPoista
 10. Oooh miten kauniit! Voi olla, että joudun minäki kopioimaan :D

  VastaaPoista
 11. Nää on niin ihanat! Instagramissa näitä jo ihastelinkin. Täytyypä alkaa seurata myös sun blogia, hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 12. Todella hienoja lakkauksia sulla..Pakko vielä mainita että oot eka ihminen kenellä on sama nimi kun mun tyttärellä.. tyttärellä ikää 7.v.. 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tyttärelläsi on nätti nimi:) Minulla tämä on vain verkossa käytettävä nicki, joka on muunnos ihan perussuomalaisesta arkinimestäni.

   Poista