Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Kolme postausta, kolme lukijaa.

Tämähän on hienompi saavutus mitä uskalsin ees ajatella!:) Jee! Nyt saatte nähdä kynsilakkavarastoni. Hahaa, siinä nyt ei ookkaan hirveesti näkemistä mutta näytänpä silti ;)


 Tässä kuvassa henkilökohtaisena tavarana ihanan kirjasarjan viimeinen osa.
 Mitä mä nyt luen kun se loppui??

 

Tässäpä ne, ihan kaikki lukuunottamatta aluslakkaa. Ja tosiaan nuistakin on vielä kaks Konadin leimauslakkoja :D Ei oo hirveen isot varastot. Katsotaan miten alkaa rönsyileen tässä ajan mittaan.. Tällä hetkellä varastoja täydentämään on tulossa China Glazen Lighthouse, mutta muita lakkainvestointeja en itselleni suo ennenkuin nuista olemassaolevista kaikki ovat käyneet kynsillä. Testaamatta ei kyllä olekaan kuin tuo Beautyuk:n Neon orange (Seppälän alesta eurolla) ja Wild & Mildin musta cracklelakka. Nehän saa hoidettua vaikka yhdellä kertaa pois alta niin sitten on lupa ostaa lisää? :D

Uskallatko tunnustaa montako lakkaa omistat? :)10 kommenttia:

 1. Joudun tunnustamaan, että mä en tarkalleen ottaen tiedä montako lakkaa mulla on. Veikkaisin, että lähemmäs 200, toivottavasti ei ainakaan yli. Muistan, että ennen kuin aloitin blogin pitämisen (joulukuussa 2011) mulla oli jo yli 70 lakkaa sen jälkeen, kun olin siivonnut kokoelmastani epäkurantit pois. Kynsien lakkaus on aina ollut jonkinlainen intohimo mutta nykyinen määrä lakkoja on kyllä tarpeettoman suuri, kun periaatteesta vastustan yleensä turhaa kuluttamista.

  Helposti vaan tässä karkaa mopo käsistä kun on niin paljon kaikkia ihanuuksia ja blogeja seuratessa näkee must have -juttuja vaikka kuinka:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mullapa onkin ihan lapsenkengissä tämä homma! Oon luonteeltani sellainen, että kun johonkin hurahdan (joulun alla se oli piparien koristelu) niin hamstraan siihen liittyvää kamaa ihan mielettömät määrät. Nyt yritän olla vähän järkevämpi ostoksieni kanssa, mutta kieltämättä itselläkin on tuo pakko saada-lista jo melko pitkä :D

   Poista
  2. Jään mielenkiinnolla seuraamaan tilanteen kehittymistä:D Toisaalta, mä olen esim. poikaystävälle selittänyt että harrastus tämä on siinä missä muutkin ja siihen vaaditaan kaikkea sälää. Yhden random-moottoripyöränosan hinnalla saa monta lakkapulloa;) Ei se tajua silti, pyörittelee vaan silmiään mutta mä en välitä...

   Tosiasia on, että keksin kyllä monta paaljon turhempaakin tapaa hassata rahaa ja aikaa. En itse esim. käy juuri koskaan ulkona bilettämässä koska evvk enää tässä iässä. Ja lisäksi, koska mä olen ollut 1v 3kk ilman tupakkaa, olen ansainnut jotain kivaa. Taatusti terveellisempää eikä rahaa mene kuukaudessa todellakaan yhtä paljon näihin kuin meni ennen savuna ilmaan. Ugh, olen puhunut:)

   Poista
  3. Hyvät perustelut!:) Lisäksi todella käyttökelpoiset, voin käyttääkin miehelleni tulevaisuudessa samoja muuttamalla vain moottoripyörän moottorikelkaksi ja tupakanpoltonkin lopetin kohta 3v sitten. Bilettäminen myös itsellä aika harvinaista nykyään, kun on tuo 11kk poika niin vietän mielummin aikaa kotona katsomassa hänen kehittymistään:)

   Poista
  4. Juu näitä saa lainata ihan vapaasti:))

   Poista
 2. Itse omistan vain 2 kynsilakkaa :D. Kirkkaan ja jonkin kullanvärisen (jonka sain kannustelahjana avonilta). Sitten lisäksi 2 hoitolakkaa.
  Kirkkaita lakkoja käyttäessä ei haittaa, vaikka kynsinauhoille menisi kun eivät näy niin selkeästi :). Ja kun tosiaan ei pysty niitä taiteiluja tekemään, niin turhaan mä ostan niitä kuivumaan kaappiin, vaikka ihania sävyjä oon blogeissa nähnyt :).

  Ja mä oon sitä mieltä, että varmasti jokaisella ihmisellä on jokin "pahe" mihin rahaa menee. Miehillä menee yleensä elektroniikkaan, autoihin ym. moottori-härpäkkeisiin, naiset sitten jakautuu useampaan osa-alueeseen. Toiset ostaa merkkilaukkuja, toiset kenkiä, yksi tykkää kynsilakoista, kolmas taas tykkää bilettää ja tupakoida.
  Itse olen heikkona luomiväreihin :D. Ja noh, kosmetiikkaan yleensäkin :D.
  Niin kauan kun ei satuta muita ihmisiä tekemisillään ja toivon mukaan ei velkaannu ostostensa takia, niin tehköön jokainen mitä haluaa ja kuluttakoon rahansa mihin haluaa :).

  Hyvin sulla alkanut tämä bloggailu! Onnittelut :D.
  Ootko vielä Blogilistalle laittanut blogiasi? Mielestäni ihan kiva paikka ja löytää itsekin hyviä blogeja sieltä seurattavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta syystä minäkään en ole hirveesti käyttänyt värillisiä lakkoja ennen, eli siksi kun onnistuin aina maalaan kynsinauhatkin.. Mutta päätin että harjoittelemalla ahkerasti onnistun saamaan värillisilläkin lakoilla ainakin kohtuullista tulosta:)
   Täysin samaa mieltä tuosta pahe-asiasta. Tai niinkuin miehelleni selitin illalla, että tämä on nyt mun harrastus niinkuin hänellä omansa.. Siitä hän huomautti, että mulla menee täällä blogimaailmassa hirveesti aikaa ja tottakai varsinkin nyt alussa meneekin, mutta kyllä hän itsekin istuu kisakaudella aiheeseen liittyvillä foorumeilla ihan samanlailla. Että pata kattilaa soimaa, vai mitense meni:D
   En oo vielä blogilistalla. Pitikö sinne ensin rekisteröityä erikseen vai miten se homma oikein ees toimii?:)

   Poista
  2. Joo, tunnukset tehdään sinne. Ei ole mitään monimutkaista. Sitten kun oot rekisteröitynyt, niin Lisää blogi-painikkeesta voit lisätä oman blogisi sinne :).

   Poista
 3. Jouduin ihan laskemaan kun en ollut pitkään aikaan pohtinut asiaa, tuli samalla järjestettyä lakkahyllykin... 77 kynsilakkaa (sisältyy pari päällyslakkaa ja art-lineria) + 8 leimauslakkaa :3 Ihan hyvin noita on kertynyt siihen nähden etten ole kauaa bloggaillut enkä mielestäni ole kovin paljon hamstraillut lakkoja sitä ennen.

  Blogisi vaikuttaa kivalta :) jään seurailemaan. Lakkailu on kiva harrastus eikä edes loppujen lopuksi kovin kalliskaan kun vertaa joihinkin muihin harrastuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit:) Mulla on vielä matkaa tuollaisiin määriin..Meinasin kyllä sortua Cesarsshopissa alelakkoihin, mut vielä pidin lupaukseni enkä tilannut lakkoja tai muuta "ylimääräistä", tarpeelliset vaan:)

   Poista