Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Leikkimässä Sallyn ja Essien kanssa.

Näin kauan se päätös sitten piti- meinaan sitä päätöstä, että en osta uusia lakkoja ennenkuin oon edes kerran kokeillut tuolla kaapissa odottavaa neon orangea ja cracklea. Pyörittelin sitä oranssia pulloa kädessäni, mutta en vaan millään saanut sitä kynsille.

Tänään käytiin ihan sisustus asioilla kaupungissa päin. Paluumatkalla piti pyörähtää vielä citymarketissa ja löysin sellaisen paratiisin, että voin vaan ihmetellä mitkä silmälaput päässä oon siellä ennen käynyt kun olin missannut sen! Päätin, että saan ostaa yhden uuden lakan. Silmäilin Mavalan uutuuksia ja IsaDorankin hyllyllä pyörähdin, mutta käsiin tarttui kuitenkin Rimmelin 60 Seconds- lakka sävyltään Sky High. No kun Essien hylly nyt sattumalta oli siinä vieressä, niin päätin varalta tarkistaa olisiko sillä matta päällyslakkaa tarjolla. Ja löytyihän sellainen, joten se pujahti mukavasti ostoskärryyn (en mä kyllä raskinut sitä kärryyn laittaa, vaan kannoin koko kauppareissun kädessä). Päällyslakkaahan ei lasketa silleen lakaksi, että edelleen yhdellä uudella lakalla mennään.. Kunnes mies vielä palaa hakemaan jotakin kosmetiikkaosastolta ja seuraan perässä. Silloin huomasin Sally Hansenin lakkojen joukosta jotakin ihanan kimaltavaa joka oli ihan pakko mennä tarkastamaan.. Sieltä se Gem crush ihan huusi mulle, että "vie mut kotiin!", niin pakkohan se oli ottaa! Ja ei mulla ennestään ollutkaan yhtään kunnon glitterlakkaa, niin sehän oli suorastaan velvollisuuskin :D

Sky high ja Be-Jeweled
 Matte about you.
Kynsille tuli siis aluslakan päälle Colortrend Varying violet-sävyisenä (en ollut muistanut tämän lakan olemassaoloa, löysin sen erään laatikon pohjalta..) ja kahtena kerroksena. Päälle Gem crushia kolme kerrosta, joka juuri ja juuri peitti tarpeeksi. Blingas hienosti! Unohdin ihan kokeilla sitä uutta Cesarsin pikakuivattavaakin kun jäin tuijottelemaan kaikkea sitä kimallusta:) Piti päästä kokeileen ekaa kertaa mattalakkaakin. Hyvin toimi, mutta tykkäsin ehkä enemmän näistä kynsistä ennen sen laittoa.

Ainiin, nythän kävi niin että olin niin innoissani kaikesta tästä glitterhöpötyksestä, että kuvaan ei tullutkaan henkilökohtaista esinettä. Mutta kyllä tuo glitterihanuus on nyt niin rakas että täyttäköön se paikan tällä kertaa :)

Lopputoteama: tähän kynsilakkojen maailmaan on näköjään jopa vaarallisen helppoa upota. Pieni katsaus kosmetiikkaosastolle ja hyvätkin päätökset unohtuu.. Mutta ei haittaa sillä löysin tuosta ihanasta glitteristä sellaisen leikkikaverin että! Ens kerralla jätetään vaan Essie pois niin saa Sally loistaa täydellä tehollaan :)

4 kommenttia:

 1. minullakin on tuo sky high, se on niin ihanan värinen! ja tuo sallynki lakka näyttää tosikivalta :)
  ja ymmärrän tuon että "tähän kynsilakkojen maailmaan on näköjään jopa vaarallisen helppoa upota" :D Koska niin kävi minullekin kun aloitin ahkerammin lakkaa kynsiä ja kiinnostua enemmän ja enemmän kynsienlaitosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on käynyt varmaan monelle muullekin :D
   Muistan kun ennen oon vaan kävellyt lakkahyllyjen ohi ja katsonut että onpas kivoja värejä, mutta en sen kummemmin oo jäänyt siihen kuolaamaan.. Niin eilen oli vaan sellanen maaginen pysähtyminen siihen ja olin silleen et "tuo pitäis saada, tuokin, ja vielä tuo ja tuo ja tuo..." Että niinku markettiin sais jo menemään ihan helposti satasia kun ostais kaikki mitkä himottaa + nettikauppoihin tuplat lisää.. Pakko saada-lista on jo melko pitkä ja kasvaa vaan koko ajan!

   Poista
 2. Sulle on tunnustus blogissani: http://betternailday.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iso!! Ensimmäiseni :) Tutustun tarkemmin paremmalla ajalla.

   Poista