Sivut

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Suomalainen ranskalainen

Näillä kynsillä lyödään useampi kärpänen yhdellä iskulla! Monessa blogissa olen nähnyt ihania värikkäitä vappukynsiä, mutta itse ajattelin lähteä tähän suomalaisen työn päivän juhlaan vähän erilaisilla kynsillä. Lisäksi nämä kävisivät hyvin itsenäisyyspäivän kynsiksi, mm-kisakynsiksi jne.

Perus ranskalaista ja sinisiä strasseja.


Kokeilin jo jonkin aikaa päässäni pyörinyttä ideaa, eli käyttää kakspuoliteippiä apuna strassien asettelussa. Asettelin strassit pinsettien avulla kaksipuolisen teipin päälle, leikkasin ylimääräiset teipit pois ja juuri ennen "asennusta" poistin teipistä suojaavan taustan. Ja kylläpä oli helppoa! Sitten vaan litra tai pari päällyslakkaa päälle ja valmista tuli:)

Tervetuloa uusille lukijoilleni! Olette sydämellisesti tervetulleita seuraamaan tuleeko tästä jutusta ikinä muuta kuin sanomista:) Kommentointi sallittua ja erittäin toivottua!

2 kommenttia:

 1. Hei hyvä idea toi teippi! Ja hienot kynnet myös :)
  Miten strassit pysyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Strassit pysyi tosi hyvin. Vaikka tuo vajaa vuoden ikäinen poikakin niitä yritti repiä niin ei liikahtaneet mihinkään suuntaan. Toisekseen sitten lähtivät nätimmin irti kuin oikean käden nimettömässä olevat, jotka oli liimattu kirkkaalla kynsilakalla suoraan kiinni. Tuo teippiviritelmä lähti sellaisenaan, kun hetken aikaa painoi kostutetulla vanulapulla:)

   Poista