Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Puhutaanko vaikka säästä?

Täällä ainakin on ollut sateista ja harmaata jo muutaman päivän ajan. Niinpä päätin käydä taistelemaan arjen harmautta vastaan oikein keväisen räikeällä kynsilakalla. Laitetaanpa kuvia kehiin ja puhutaan sitten lisää.


Pieni vilautus kotipihasta.

Lähempänä luontoa. Kuva otettu ihan meidän kotioven edestä!

Testiin pääsi siis China Glazen Lighthouse. Innoissani aloin vaan sillä lakkaamaan ilman sen kummempia suunnitelmia. Kolmannen kerroksenkin jälkeen kärjet kuulsi ihan läpi ja meinasin jo heittää vesilintua koko pullolla.. Mikä olisi muuten tänä aamuna ollutkin ihan mahdollista, koska ihan meidän kotioven eteen oli tullut pari kaveria vierailulle:) Tää on näitä korvessa asumisen etuja. Luonto on tosiaan lähellä! Jatketaanpa sitten juttua vielä kynsistä.. Mullahan oli vielä testaamatta se Beautyuk:n Neon orange lakka, niin kokeilinpa sillä sitten liukuvärjäystä. Lopputulos on aika räväkkä! Kokeiluun pääsi myös perhosfimot. Näköjään olin onnistunut saamaan tarpeeksi ohuita palasia, koska asettuivat kynnelle niin nätisti eikä päällyslakkaakaan tarvinnut lotrata litrakaupalla päälle.

Jos muuten haluat oppia liukuvärjäystekniikkaa, niin hyvän tuton löydät täältä.
Fimojen käsittelystä videotuto löytyy täältä.

Minkälainen sää teilläpäin on? Joko jossain päin Suomea on ihan kesä?

1 kommentti:

  1. Ihanan pirtsakat kynnet ja todellinen piristys harmauteen!!
    Ja ihana kvaakku-pariskunta <3
    Täytyy toivoa, että näiden sateiden myötä nuo viimeisetkin lumet lähtisivät ja kevät viimein tulisi kunnolla tännekin :).

    VastaaPoista