Sivut

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Sky high kynsillä.

Glitterit saivat väistyä eilen illalla Sky highin tieltä. Oisin kyllä vielä toisaalta viihtynytkin niissä, mutta aika monesta kynnestä oli lakka kärjestä jotenkin vetäytynyt ja siitä syystä vähän ruman näköinen, niin päätin kokeilla toista uutta lakkaani.

Mies kysyi, että tuoko se nyt on se bloggaamisen tarkotus, että just kun saat tehtyä nätit kynnet niin ne pitää ottaa heti seuraavana päivänä pois että voit tehdä uudet? Näytin sille niitä kynsiä joista lakka oli vetäytynyt ja sanoin että onhan nää nyt jo rumat kun tuolleen repsottaa, niin totes vaan että nätiltä ne hänestä näyttää. Joo, no hänen kommenteistaan huolimatta pysyin siinä kannassa että ei niillä kuluneilla glittereillä enää toista päivää töihin ja ihmisten ilmoille mennä. Taisi päätökseen vaikuttaa myös hieman kaapista huuteleva Rimmelin uutuuteni :D

Laitoin aluslakan päälle kolme kerrosta Sky highiä. Kahdellakin tuli jo melkein hyvä, mutta varsinkin vasemmalla kädellä lakkaaminen on vielä niin epävarmaa että kuultokohtia jää, niin laitoin vielä kolmannen varmistukseksi:) Kovasti kävin taistelua mielessäni siitä, että miten tämä lakkaus tulisi koristella. Jos mulla olisi ollut Color Clubin Diamond Drops, niin olisin käyttänyt sitä Sky highin kanssa tähän tyyliin. Kun tuo vaihtoehto ei nyt ollut käytettävissä ja en kehdannut alkaa enää iltamyöhäisellä töhrimään tätä lakkaa millään viiva/palloviritelmillä niin päädyin koristelemaan ainoastaan vasemman käden nimettömän.

Aamukahvilla Mymmelin kanssa. Mä niiiiin tykkään Muumimukeista <3
Tällä kertaa vain tämä yksi kuva, kun netti meinaa takuta ja toisekseen enpä mä saanut noista kynsistä napattua paljon tän selkeempää kuvaa. Idea tuosta nyt kuitenkin näkyy, eli vasemmassa nimettömässä iso kasa Kiss Nail artin Rhinestoneja.

Pikakuivattava jäi sitten edelleen kokeilematta. Oli niin hulinapäivä töissä että tarvi illalla pysähtyä ihan rauhassa tekemään jotain mielekästä. Töissä se kärsi tuo vasen nimetönkin pienessä yhteenotossa asiakkaan kanssa.. On niitä naarmuja ja mustelmia muuallakin mutta ikäviä tuollaiset pikku käsihaavat kun kirvelevät aika makiasti kun joutuu käsidesillä lotraamaan :/ Ja näyttävät kuvissakin vielä tympeiltä.

Iloisempaa asiaa vielä, uusia lukijoita oli  näköjään pölähtänyt muutama paikalle:) Tervetuloa ja toivottavasti viihdytte! Kommentoikaa vapaasti (kuitenkin asiallisesti) ja palautetta saa antaa.

Mukavaa tiistaita kaikille! Tämä tyttö alkaa valmistautumaan työiltaan :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin minustakin:) Tosin vaatinut vähän totuttelua kun en ennen ole oikein tämän värisiä lakkoja itselläni pitänyt.. Mutta koko ajan tykkään enemmän ja enemmän!

      Poista