Sivut

lauantai 15. syyskuuta 2012

Hopeista tunnelmaa.

Mä oon miettinyt ja pohtinut kauan aikaa, että mun pitäis täyttää leimauslakkarivejäni hopeisella yksilöllä. Oon kuitenkin yrittänyt pitää pientä ostolakkoa päällä tänä kuluvana kuukautena, koska ollaan menossa ens kuussa viimeinkin häämatkalle ja sinne tarvii tietysti shoppailurahaa. Harmi vain, että asetin ostokiellon koskemaan ainoastaan kynsitarvikkeita ja lakkoja, sillä rahaa on palanut kaikenlaiseen muuhun krääsään sitäkin enemmän. Kulutuksen määrä on siis aikalailla vakio;)


Löysin meidän lähikaupasta ylläolevassa kuvassa näkyvät ihanat tuikkukupit, ja koska tiesin niiden sopivan täydellisesti meidän leivinuunia koristamaan, oli ne pakko laittaa ostoskärryyn. Ne oli sitäpaitsi halvatkin, oli meinaan miehen vuoro kaivaa lompakko kassalla! Kupit on sisäpuolelta sellaiset metalliturkoosin väriset ja ulkoa päin huurteisen hopeiset (aika asiantuntevaa kuvailua:D). Minusta nuo tuikkukupit ovat niin ihanat, että oli pakko yrittää vangita niiden fiilistä kynsillekin. Pohjaksi valikoitui Rimmelin Sky High ja kuviot DRK-A- leimauslaatasta.


Niin kuin alussa jo mainitsin, niin mulla ei ole virallisesti yhtään hopeista leimauslakkaa. Onneksi hätä ei ollut kuitenkaan ihan mahdottoman suuri, koska Sally Hansenin Pedal to the Metal leimasi aika nättiä jälkeä valkoiselle paperille, joten uskaltauduin kokeilemaan sitä myös kynnelle. Värilakan päälle leimattuna Pedal to the Metal ei ollutkaan ihan niin vakuuttava. Kuvio kuitenkin erottuu, joten ei tästä nyt ihan fiaskoa tullut. Mieheni mielestä väri on "örkiä".  Ei taida tuo värisävyjen kuvailu kuulua meidän kummankaan vahvimpiin puoliin:D

Mulla jäi jotain pahasti hampaankoloon tämän lakkauksen kanssa. Ehkä se johtuu siitä, että tästä ei tullut jotenkin..tarpeeksi..jotain?! Ehkä hivenen liian tunkkainen lopputulos, kun hain sellaista syvän tunnelmallista? Vois kokeilla vielä näitä värejä toisin päin, hopeista alle ja turkoosilla leimat, ehkä se juttu ois siinä. Tartteekin varmaan lähteä testaamaan miten Sky High toimii leimailussa!

Illanjatkoja!:)

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sopii hyvin tolleen päin ja näyttää oikein nätiltä.

  Itselle tuli sellanen fiilis, että jos tarkoitat "syvän tunnelmallisella" samaa fiilistä, mikä on noissa tuikkukupeissa on, voisi olla että värin vaihdon sijaan kannattaisi vaihtaa kuvio. Tuo saattaa olla liian "kiireinen" kyseisen tunnelman saavuttamiseksi. Tämä on toki vain mun oma tuntemus aiheesta. Kaunis kuvio tuo kuitenkin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Hmm.. Ehkä tätä pitää kokeillakin uudemman kerran eri kuviolla!:)

   Poista
 2. Ihana kuvio! Ja tosi herkullinen väri. Kuulostaa vakuuttavalta tuo "örkiä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän perheellä on termistö hallussa. Tarttis vissiin perehtyä vähän:D Kiitti kommentista!

   Poista