Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tuttu parivaljakko.

Sain tälle aamulle yllärinä vapaa-aikaa, kun mies lupasi telmiä Termiitin kanssa aamupäivän. Illaksi lähden vielä töihin, mutta hyvillä mielin kun oon saanut nyt aamun toteuttaa itseäni:) Napsauttelin kynnet ihan lyhkäsiksi ja viilasin muotoa. Nyt ne on taas neliskanttiset hieman pyöristetyillä reunoilla, just sellaset missä viihdyn!

Kun toukokuussa voitin Ida-Marian blogin arvonnasta vaaleanlilan Saffronin lakan (niiden muiden ihanien palkintojen joukossa), niin ajattelin että tälle lakalle tuskin tulee paljoa käyttöä. Kuitenkin kyseinen lakka on päätynyt kynsilleni kerta toisensa jälkeen, nopeasti laskettuna tämä on kuudes kerta! Tämän lakan paras kaveri on lakkahyllyssäni ja yhdessä nämä lakat ovat olleet kynsilläni mm. liukuvärjäyksen muodossa tässä postauksessa. Toinen asia, mihin en ikinä uskonut tykästyväni on eläinkuosit. Nyt oon ihan hulluna leopardikuvioon, niin vaatteissa, asusteissa kuin kynsilläkin!


Inspiraatio ja värimaailma on suoraan apinoitu Sonnen Liloista Leo-kynsistä. Tässä lilan ja leopardikuvioiden huumassa en vaan voinut jättää tilaisuutta käyttämättä, sillä mullahan oli kaapissa maailman parhaat lilat sekä Konadin M57 laatta sopivalla kuviolla;) Sopivan nopsat ja näyttävät kynnet sunnuntain kunniaksi!

Tämä postaus taisi nyt olla viimeinen (tai toiseksi viimeinen) ennen matkaa. Alanyassa kuulemma lämpötila siellä +30 celsiuksen huiteilla, että ei pitäis palella. Pääsenpähän vielä tälle syksylle kaivamaan holotkin kaapista, täytyy yrittää muistaa vielä kuvatakin ne siellä auringon paisteessa;) Vielä kuitenkin neljä työpäivää (iltaa) sateisessa ja syksyisessä Suomessa.. Jaksaa jaksaa!

1 kommentti:

  1. Sinulle on jotain minun blogissa :) http://kynsikko.blogspot.fi/

    VastaaPoista