Sivut

perjantai 21. syyskuuta 2012

Hups!

Viikko sitten mun ostolakolle kävi pieni hups, kun törmäsin My dream nailsin blogikirppikseen. Sormet liikkuivat ihan liian vaivattomasti näppäimistöllä ja valikoimasta tuli ostohuumassa kotiutettua viisi lakkaa. Hyvin mä olenkin pysynyt syyskuisessa ostolakossani, että pidän tätä vaikka tsemppipalkkiona itselleni;D Sitäpaitsi kierrätyslakathan on aivan eri juttu kuin uutena ostetut?!


Tällainen rivistö sieltä kotiutui. China Glazen Sexy silhouette ja Long kiss, Misan Pink bling on my ring sekä  Wink, blink, let's get a drink ja Essien Tour de finance. Kävin sisäistä taistelua siitä, mikä uusista ihanuuksistani ansaitsisi päästä ensimmäisenä kynsille. Skittle olisi houkutellut, mutta lopulta päädyin kokeilemaan ensimmäistä kertaa Misaa.Wink, blink, let's get a drink on kynsillä paljon ihastuttavampi lakka, kuin mitä pullo antaa ymmärtää. Oikean värisävyn saaminen kuviin oli haasteellista, enkä usko siinä kunnolla edes onnistuneeni, mutta toisaalta tämä lakka näyttäytyy valoisuudesta riippuen syvemmän tai kevyemmän sävyisenä (termistö taas hyvin hallussa:D). Pikainen googlettelu kertoi tämän lakan kuuluvan 2010/2011 talvikokoelmaan.

Kaksi kerrosta lakkaa riitti täyteen peittävyyteen, eikä tulos ollut huono ensimmäisen kerroksen jälkeenkään. Ainoa miinus lakalle tulee kapeasta sudista, jolla lakkaaminen oli melko töisevää. Tämä seikka on kuitenkin jo melkein unohdettu ja anteeksiannettu, koska lakka itsessään on niin syötävän hyvän värinen! Onneksi päädyin ensimmäiseksi kokeilemaan tätä lakkaa, sillä koristeluihin ei ole ollut koko viikolla aikaa ja tämä oli näyttävä ihan tällaisenaankin.

Mitä ostolakkoon tulee, niin se jatkuu tämän pienen hairahduksen jälkeen. Tosin mulla alkaa kynsinauhaöljy ja käsirasva loppumaan, niin ehkä samaan tilaukseen voi lakosta huolimatta mahduttaa jotain pientä koristelutarvikettakin. Sitähän ei lasketa, jos saan tuleen samoilla postareilla?:D

6 kommenttia:

 1. Joo, kierrätystuotteita ei lasketa ... eikä niitä, mitä tarttee ... eikä niitä, mitkä tulee samoilla postareilla niitten kaa, mitä tarttee, koska sehän on pelkkää säästöä ... ;DD
  On se kaunis sävy. Huomasitko hajuhaittaa? Luin jostain blogista, että Misa haiskahtais keskimääräistä pahemmin, ja pitihän mun käydä omaa ainokaistani nuuhkasemassa, ni haju on tosiaan melkosen vahva.

  VastaaPoista
 2. Hyvä, ei tartte siis potea huonoa omaatuntoa, jos ostoskoriin tarttuu muutaki ku ne pakolliset!:)
  En mä vaan hoksaa et tuo yksilö ois haissut sen pahemmalle ku muutkaan lakat. Voi olla et noiden ihmiseritteiden päivittäisen (työni iloja..) "tuoksuttelun" seurauksena mun hajuaisti ei oo ehkä luotettavin tässä asiassa.

  VastaaPoista
 3. Itse olen päättänyt, että lakko pitää tasan siihen asti, kun tulee seuraava ohittamaton tarjous :) Ja kierrätyshän on aina kannatettavaa!

  Niin ja jos jostain jotain tilaa, onhan se hirveää tuhlausta, jos ei ota niin paljon kun samoihin postareihin mahtuu. Sehän on siloin vaan säästämistä, ei se lakko siitä pilalle mene :D

  VastaaPoista
 4. Niin komppaan Verieanaa, ohittamattoman tarjouksen ohittaminen se vasta tuhlausta on. Samaten se, jos tilaa vain sen mitä tarttee, vaikka samoihin postareihin tulis muutakin hyödyllistä tai itseään ilahduttavaa. Kierrätys on lisäksi jopa suositeltavaa. Sitä paitsi syksyllä on saatava jotain ilahduttavaa ihan väkisin, jotta jaksaa. Itsensä ilahduttaminen on kuin laittais rahaa pankkiin.
  Ei siis kannata potea huonoa omaatuntoa. Ollaan kuitenkin vain ihmisiä ja lipsahtelu on inhimillistä. Unohat ton pikkulipsahduksen ja jatkat lakkoa seuraavaan ohittamattomaan tarjoukseen asti. No harm done... ;D

  VastaaPoista
 5. Joo, ostolakot ei koske tarvikkeita eikä kirppistavaroita:)

  Ihana Misa!

  VastaaPoista
 6. Ihania värejä. Kyllä nainen perustelut keksii ostoksilleen! Saat blogissamme saman tunnustuksen uudelleen;)

  VastaaPoista