Sivut

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Syksy.

Kerkesinpäs toteuttaa yhet syksyiset kynnet ennenku talvi puskee päälle!:) Täällä oli alkuviikosta jo ihan kunnon yöpakkasia, maanantaina töihin lähtiessä mittari näytti -4,6. Hrr. Pääsin myös ekan kerran testaamaan ainokaista OPIani ja täytyy todeta, että taitaa jäädä viimeiseksikin samalla. Nuo glitteriset lakat ei vaan mulle kolahda muutenko pullossa, kynsillä ne ei viihdy kovinkaan kauaa. Mulla on ollut muutenkin tarkoitus kuvata omistamani lakat omalle välilehdelleen, niin siinä samalla vois kuvata myös ne lakat, jotka olisivat valmiita siirtymään vaikka seuraavaan kotiin. Eli jos jollakin ois kiinnostusta lakkavaihtareille, niin kantsii pysyä kuulolla.. Tän projektin toteuttamisessa voi kyllä taas mennäkin hetki, että ihan hengittämättä ei kannata odottaa:D

Palataanpas päivän aiheeseen, eli syksyisiin kynsiin. Mulla oli päässä kuva kynsistä, joissa erilaisia ruskan värjäämiä lehtiä lepäilee ruohomatolla. Idea tuli ihan vaan ikkunasta ulos vilkaisemalla ja ajattelin että OPI:n Glow up already! voisi toimittaa nurmikon virkaa. Kokemattomana glitterilakan käyttäjänä aloin kerrostamaan lakkaa ja saihan sitä tosiaan useamman kerran kynsille sutia ennenkuin alkoi lähellekään peittämään kynttä. Parin ekan kerroksen jälkeen hoksasin kuitenkin, miten sudissa saa pysymään useamman kuin pari glitterihippusta kerrallaan ja usko syksyisten kynsien toteutumiseen palasi:) Lopputulokseen taisin kuitenkin tarvita seitsemän(?) kerrosta. Jos joskus käyttäisin tällaista lakkaa uudelleen, niin laittaisin ehdottomasti jonkun värilakan alle hermoja säästääkseni. Lehdet ruohomaton päälle sain kätevästi waterdecaleista:)Kuvissa Glow up already! näyttää paljon tummemmalta kuin livenä. Sen siitä saa kun kuvaa yömyöhään pimeässä.. Googlettamalla löytyy kuitenkin lakasta totuudenmukaisempia kuvia, jos jotakin kyseinen lakka alkoi kiinnostamaan:)

Keskimäärin vähintään joka toisessa kynsiblogissa alkaa näkymään syksy kynsilakkojen väreissä ja koristelutyyleissä. Huomaan itsestänikin, että käsi hakeutuu lakkakaapilla syvempiin sävyihin kuin kesäkuukausina. Syksy on kyllä jotenkin ihanaa aikaa, kynttilöiden polttaminen on niin tunnelmallista pimenevinä iltoina. Lasi hyvää valkkaria ja levyllinen suklaata kuuluu tietysti myös tunnelmointiin. Voin suositella, oon kokeillut em. reseptiä tänään tulevia vapaapäiviä juhlistaakseni. Ihanaa syksyistä illan jatkoa vaan teillekin, mä lähden kokeileen josko tää tunnelma paranis toisella lasillisella;)

11 kommenttia:

 1. Voi että, on taas niin kauniit kynnet :).
  Ja syksyiset myös, alkaa taas harmittaa, kun itselleni en pysty kynsitaidetta tekemään.
  Ja juuri oikealta kuulostaa nuo juhlistamis-suunnitelmat ;D.
  Nyt vaan alkoi itselläkin tehdä valkkaria mieli :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Voin kertoo että oli hyvää valkkaria:P Ootko perehtynyt ollenkaan noihin siirtokuva/water decal- juttuihin? Niitähän on sellaisia koko kynnen kokoisia joilla saa helposti näyttävät kynnet:)

   Poista
  2. Enpä mä niitäkään pysty tuohon vasempaan käteen laittamaan :(.

   Poista
 2. Tykkään näistä -vaikka en syksystä pidäkään:)

  VastaaPoista
 3. Glitterin alle tosiaan voisi olla hyvä idea laittaa jotain toista lakkaa :)

  Mutta hienot kynnet nämä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Seuraavalla kerralla (jos sellainen tulee) tiedän laittaa jonkun värilakan alle.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hihii, haettu tunnelma tavoitettu siis:)

   Poista
 5. Sopii tuo glitter ihanasti syksyiseen teemaan. Ja nuo water decals -lehdet ovat tosi kivat! Ihanasti värit vaihtuu :)

  VastaaPoista