Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

Lomafiilistelyä

Täällä satoi tänään lunta!! Hrr, talvi se tosiaan tulee. Lämmitelläänkö vielä kuitenkin hetki Turkin auringon alla? 8) Keräsin teille valikoiman kuvia lomastamme. Kuvat on tarkkaan valittuja, toisin sanoen yritin ottaa niitä kuvia missä jompi kumpi meistä ei pällistele aivan turistin näköisenä:D En myöskään laita tähän kuvia erikseen kylästä tai pelkkiä maisemakuvia, koska mua ei ainakaan niin hirveesti kiinnosta katsoa sellaisia lomakuvia. Aloitetaan kuvasarja hotellista, toivottavasti tykkäätte!:)

Hotellimme sisääntuloportin kylttiä tuli kyllä kuvattua, mutta itse hotellista ei ulkoapäin ole yhtään kuvaa:D Tosi ammattilaista turistikuvausmeininkiä! Joka tapauksessa hotelli oli siisti, lapsiystävällinen ja aivan ihanan tunnelmallinen. Voin suositella! Hotelli sijaitsee Alanyassa Konaklin kylässä.
Kuvaa hotellin aulatilasta. Meidän huone oli viidennessä kerroksessa ja mulla oli koko loman ajan tarkoitus ottaa myös sieltä kuvakulmasta photoa, mutta sekin siinä "kiireessä" unohtui. Aulassa oli kuitenkin aulabaari ja ihania sohvaryhmiä, joissa oli kiva sadepäivänä istuskella. Onneksi meidän loman aikana noita kokonaisia sadepäiviä oli vain yksi ja muuten saatiin nauttia auringon lämmöstä. Useampana iltana ja yönä salamoi, mutta se oli vain mahtavaa katsottavaa eikä haitannut lomaa ollenkaan.
Tälläisen yllärin siivojatäti oli huoneeseemme jättänyt. Tämä on päivältä, jolloin mieheni oli vahingossa jättänyt kaksi euroa pöydälle. Siivooja ilmeisesti oli luullut rahaa tipiksi ja kiitokseksi laittanut petimme oikein nätiksi:) Vois kaks eurosen huonomminkin käyttää!:)
Toisen ammattini (tai siis ensimmäisen ammattini) puolesta tulee kiinnitettyä aika paljon huomiota ruoan esillelaittoon ja tarjoiluun. Hotellin yhteydessä oli myös kiinalainen sekä turkkilainen a'la carte ravintola, jotka kuuluivat myös all inclusive-palvelun piiriin. Tämä kattaus on siitä kiinalaisesta ravintolasta. Esillelaitto on melkein yhtä tärkeää kuin itse ruokakin!
Sujuvasti ruoka-aiheeseen liittyen hieman lisäkuvia.. Näitähän meillä riittäis, mutta laitetaan nyt vain pienet maistiaiset:) Hotellin ruokatarjoilut oli aivan mahtavat! Valinnanvaraa oli niin paljon, että varmasti jokaiselle vauvasta vaariin löytyi suuhunpantavaa. Ruoka oli myös todella maistuvaa ja keittiöhenkilökunta sekä tarjoilijat hyvin asiakaspalveluhenkisiä.
Pieniä jälkkäreitä :P

Siinäpä oli pieniä maistiaisia hotellielämästämme. Kenelle tuli matkakuume? Mulle ainakin, voisin ottaa Termiitin kainaloon ja palata tuonne vaikka samantien! Vilautan teille vielä Royal Gardenin biitsiäkin vähän. Nämä kuvat katsottuanne voittekin mennä matkoja varailemaan;)

Yleiskuvaa biitsiltä. Perus turistikuva, mutta pelkästään maiseman korkeuseron vaihtelut tekee tästä katsottavan arvoisen kuvan! Ei ehkä paras biitsi millä oon ikinä ollut, mutta aivan toimiva ja SIISTI!
Tuommoisen kyytiin meidänkin piti mennä, mutta monen sattuman summan takia ei päästykään liitelemään:( Se on niitä ainoita asioita, jotka reissussa jäi harmittamaan. Ehkä ens kerralla sitten:)
Vesiskootterilla sen sijaan käytiin kruisailemassa, mies ajoi ja minä pidin lujaa kiinni ja käskin hiljentää vauhtia. Tottunut kelkkamies oli vähän tylsistynyt kun en antanut ajaa lujempaa enkä temppuilla tuolla vehkeellä, mutta mulla oli kovat intressit päästä kotiin yhtenä kappaleena!:D Ei siinä ettenkö luottais hänen ajotaitoihinsa mutta...
Tervee!! Siellä se lomalainen vilkuttelee eikä huomaa että takaa on tulossa aalto. Tästä on oikein kiva kuvasarjakin olemassa; seuraavassa kuvassa oon aallon alla ja vain sormen päät näkyy, seuraavassa pyyhin merivettä silmistä ja suusta ja nenästä jajaja.. :D Oikein onnistunut poseeraus, etten sanoisi!
Tässä sama turisti räpyttelee merivettä auringonlaskun aikaan:) Oli muuten lämmintä tuo merivesi vielä tähänkin aikaan vuodesta!
Muistan hämärästi, että joku teistä lukijoista pyysi kerran parempaa kuvaa tuosta tatuoinnistani. Tässä on parasta mitä voin tarjota. Pitäis tästä ehkä jonkinlainen selko saada, vaikka vähän utuinen kuva onkin:)
Poseeraus ei sitten niinkö mitenkään oo mun juttu, mutta kyllä meillä oli kova yritys saada musta ees yks onnistunut kuva rannalla:D Variaatioita tästä kuvasta löytyy useita kymmeniä. Mua ei vaan oo luotu kameran kuvattavalle puolelle.

Noniin, NYT on lupa lähteä varaamaan sitä matkaa!!:) Olis myös kiva kuulla teidän lomamuistoja ja fiilistellä yhdessä niitä! Onko kukaan lukijoistani käynyt tuolla Konaklissa, tai jopa samassa hotellissa?:)

Mukavaa illan jatkoa,
<3llä huomenna vapispäivää viettävä Teanna

8 kommenttia:

  1. Ooo... onpa ihania kuvia. Ihana toi huonesiivoojan jättämä yllätys. Oisin jättäny seuraavana päivänä 4 euroa ihan vaan nähdäkseni, mitä sillä saa... ;D
    On tosiaan viihtyvyyteen panostettu tuolla. En oo ikinä ollu lentokoneessa, joten en noin kaukana oo koskaan käyny. Haaveilen, jos joskus pääsis käymään Tuuriin... =DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kah, nyt kun asiasta sanoit, niin tottakai ois pitäny kokeilla mitä neljällä egellä saa!:) Sekin saa nyt sit jäädä seuraavaan kertaan, kun ei heti hoksattu. Mäkin olin ekaa kertaa lentokoneessa tällä lomalla. Vähän jänskätti, mutta paluumatkallahan sitä oli jo vanha tekijä:D Eikä se Tuurikaan oo yhtään huono vaihtoehto lomakohteeksi, varsinki jos vielä yöpyy siellä:)

      Poista
    2. 4 eurolla ois ollu varmaan joku ihana hedelmäasetelma ;D ooo... herkkua...
      Nooh, seuraavalla kerralla sitten kokeilet.
      Oli joo suunnitelmissa ens kuussa lähteä oikein hotelliyöpymisreissulle Tuuriin, mutta laskuja tupsahtelee siihen tahtiin, että ei ehkä toteudu. =(
      Ois ollu samalla synttärireissu. =)

      Poista
  2. mulle tuli jostain syystä ihan karmiva nälkä.... :D ihania jälkkäreitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullaki tulee aina kun vaan ajatteleekin niitä ihania tarjoiluja:P Mutta kyllä viikon herkuttelun jälkeen ihan perinteinen kaurapuuro ja ruisleipä maistuivat hyvälle! Reissussa on kiva käydä ja kotiin on ihana palata<3

      Poista
  3. Äääääää, mikä matkakuume! Ja aivan ihania noi ruokakuvat, herkuttelu on parasta lomatekemistä :D Ja ihania rantakuvia myös, tuo auringonlaskukuva on ihan superhieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, enpähän kuumeile yksin:D Herkuttelu todellakin on parasta lomatekemistä!!:P
      nimim.+2kg viikossa:D

      Poista
  4. Voi hitsi, mitä herkkuja ja maisemia <3

    VastaaPoista