Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2012

Tuliaisia | Hyvä kiertämään

Niinkuin otsikkokin jo kertoo, niin metsästin teille tuliaisia Turkista! Oikeastaan se metsästäminen liittyi enempi siihen, että minkä kelpuutan ostopaikaksi, kuin sinänsä niiden lakkojen etsimiseen. Kynsilakkoja oli myynnissä lähes jokaisessa pikku marketissa, mutta ne olivat ulkona suorassa auringonpaisteessa ja sinne saivatkin jäädä kuivumaan. Onneksi viimeisenä shoppailupäivänä eksyimme puolivahingossa pienen kauneuspuodin ovelle ja sieltähän niitä lakkoja löytyi:) Värivalikoima oli jotenkin mälsä, mutta löytyi sieltä pari ostamisen arvoistakin. Laadusta en tiedä, kun en ole itsekään merkkiä vielä kokeillut.

Tuliaispaketin kokosin teidän, KUUDENKYMMENEN julkisen lukijani kunniaksi! Tuliaispakettiin kuuluvat kuvassa näkyvät kaksi Cecile-merkkistä kynsilakkaa sekä käsikoru. Pieni, mutta tunteella ja ajatuksella kasattu tuliaslahja:)


Haluatko tietää miten voit saada tämän tuliaispaketin itsellesi?:)

Yksinkertaisesti kirjoittamalla kommenttikenttään nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi ja olemalla blogini julkinen lukija google-käyttäjäraadin kautta! Arvon paketin kiinnostuneiden joukosta ihan perinteisellä laput hattuun-tyylillä. Vanhoja lukijoitani (jotka ovat olleet lukijoitani ennen tätä arvontaa) haluan muistaa tuplaamalla heidän arpansa. Mieltäni lämmittäisi kovasti myös vapaamuotoisesti jätetty palaute blogistani tai mistä tahansa, mistä ikinä haluatkaan kertoa:)

Tuliaispaketin arvontaan on aikaa osallistua perjantaihin 19.10.2012 klo 19 saakka. Paketin saajan ilmoitan blogissani heti, kun arvonnan kerkiän suorittamaan:) Tämän kummempia sääntöjä ei ole, paitsi se, että toimitan paketin vain Suomen rajojen sisälle.

Arpaonnea kaikille tasapuolisesti!:)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten siihen toiseen asiaan, eli laitetaan hyvä kiertämään! Tiedän omistavani jotain, josta eräs kanssabloggaaja voisi tulla hyvin iloiseksi, tai ainakin rauhoittaa mielensä sen saatuaan. Autetaan naista mäessä, tai siis täydellisen lilan lakan etsimisessä;) Eli yhteystietoja kaivataan bloggajalta nimeltään Lila Lakka, jotta saadaan kusti polkemaan oikeaan osoitteeseen!:)

27 kommenttia:

  1. Pakkohan tähän on osallistua. :) Olen vanha lukija nimimerkillä leikkii lakkojen kanssa. Sähköposti: salmi-akki@hotmail.com

    Vapaamuotoisesti voisin todeta, että blogisi on kovin lämminhenkinen ja tekemäsi kynnet on ihania! Tänne on aina ilo tulla katsomaan ja kuulemaan uusimmat blogitekstit. :)

    ps. Lila lakka tulee niin ilahtumaan!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta palautteesta <3 Ehdottomasti kahdella arvalla mukana:)

      Poista
  2. Julkinen lukija jo ennen arvontaa, nimimerkki Tiia Minttu ja sposti pinjeta@gmail.com

    Ihanaa osallistua jälleen erilaiseen arvontaan, mutta nyt ei pää toimi tarpeeksi, että jättäisin yhtään fiksumpaa kommenttia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi arpaa sinullekin tiedossa:) Ei haittaa vaikkei juuri nyt palautetta tai muuta kirjoitettavaa keksikään, kiva että osallistut kuitenkin:)

      Poista
  3. ...apua...
    Et sä voi siitä luopua, eikä se ollut suinkaan tarkoitukseni. Ajatus on kylläkin kaunis, ja liikuttuneessa mielentilassa kädet vapisten tässä nyt yritän saada jonkun ymmärrettävän ajatuksen tähän kohtaan.
    Kiitos kuitenkin ihanasta, todella paljosti mieltälämmittävästä ajatuksesta.
    Sä oot niin suloinen, kiva, kun tulit reissusta, ehti jo vähän ikäväkin tulla.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla. Reissussa oli mahtavaa, mutta koti on aina koti<3 Se on kuule sellainen homma sen lakan kanssa, että se oikein huutelee tuolta kaapista sun nimeä! Se haluaisi tulla tutustumaan sinne niihin lilojen lakkojen rivistöön. Eihän se enään ole kuin uusi, mutta jos kelpaa niin se on sun!:)

      Poista
    2. OMG. No jos siellä on huutamaan ruvennu, ni kai mun täytyy sitten laittaa sulle sen uusi kotiosoite... ;DDD
      Ja Onnea 60 lukijasta !!! Vastahan me syötiin muffineja 42 vai 48 lukijan kunniaksi. =D

      Poista
    3. Sain saffronin uuden osoitteen:) Laitan Kustin polkemaan alkuviikosta sinnepäin! On kyllä mieletöntä miten niin montaa ihmistä kiinnostaa mun jutut ja jaksatte aina kommenteillakin piristää! Vai olettekohan ilmaisien muffinssien perässä täällä?:P

      Poista
    4. Hyvä hyvä. Sano Kustille, että on hyvin vsrovainen sen kanssa, koska se on kuitenkin hyvin rakastettu uudessa kodissaan... ;D
      Sua on helppo ja mukava lukea, koska käytät selkeää suomenkieltä. Lisäksi et oo liian vakava tämän ihanan harrastuksen ääressä. =)
      ... eikä niistä ilmaisista muffineista ainakaan mitään haittaa ole ollut tässä blogiystävyydessä ... ;DDD

      Poista
  4. vaaaanha lukija olen :) säpo: pikkutyttoe@hotmail.com
    ihanaa lukea blogiasi kun sulla on aina joku juju postauksissasi :) ja olet kehittynyt koristeluissa hurjasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oletkin ihan veteraanilukija. Muistaakseni jopa ensimmäisen kymmenen joukossa?:) Kiitos palautteesta, kiva että oon kehittynyt ees hieman muidenkin kuin omasta mielestä:D

      Poista
  5. Täältäkin ilmoittautuu julkinen lukija ajalta ennen arvontaa.
    Minusta on ihana lukia sinun postauksia kun niissä yleensä on oikiasti jotain luettavaa, eikä vaan perusjuttua siitä kuinka hyvin lakka levittyi jne. Sinun blogi on yksi supersuosikeistani. :)

    Toimoi
    toimoinella[miuku]gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaww, miten sydäntä lämmittävä kommentti<3 Ehdottomasti kaksi arpaa;)

      Poista
  6. Vanha lukija (olin varmaan niitä ekoja liittyneitä;)) mukana arvonnassa:) Sissi, betternailday@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olit ainakin eka kommentoija ikinä, sen muistan niin hyvin!:) Ja taidat olla kolmen ensimmäisen lukijan joukossa. Tietysti siis kaksi arpaa mun vesimarmorointi-idolilleni:)

      Poista
  7. Osallistun vanhana lukijana nimellä -Caramel-
    Tähän aikaa yöstä on kyllä jo aivot nukkumassa vaikka kroppa vielä sinnittelee, että en osaa sanoa muuta kuin ihana blogi, jatka samaan malliin. Ja tää sun tausta on kyl niin hieno!
    caramel-1985@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. vanha lukija HANI (sposti heidi-1092@hotmail.com)

    ^^

    VastaaPoista
  9. Vanha lukija, Shere, sähköposti sari.is.bitten@gmail.com.

    Tykkään tosi paljon sun tyylistä ja sun kuvat on kauniita!

    VastaaPoista
  10. Vanha lukija SaraCupCakez täällä :3 Tosi ihanaa, että sä oot sydämellä valinnu meille lukijoille tuliaisia <3

    <3:Sara (sara.vee@hotmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te ootte nii ihania, että pakkohan se oli:) Kaksi sullekin.

      Poista
  11. Ite oot ihana^^ <3
    Osallistun arvontaan nimimerkillä Lila Lakka s-posti: lilaalakkaa (ät) gmail.com
    En ole vanha, mutta olen lukenut blogiasi jo aikana ennen 40 lukijaa (uusi ajanlaskusysteemi =D)

    Ihana toi rannekoru! Pääsisi muutaman kaltaisensa kera ehdottomasti käyttöön. =)

    VastaaPoista
  12. Mä oon onnistunut jotenkin skippaamaan tämän! Vanha lukija ilmoittautuu nimimerkillä Belegwen! :) belegwen81ÄTgmail.com

    VastaaPoista
  13. Teannalandian kello näyttää sen verran, että arvonta-aika on päättynyt! Voittajan arvon ja julkistan huomenna:)

    VastaaPoista