Sivut

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kynsihörhöjen tapaaminen vol 2. - Osa 2.


Tässä tulee sellaisella aikataululla miittitarinan jatko-osaa, ettei sitä usko kukaan ja kaikista vähiten minä itse!:D Ennen kuin mennään miittimme materialistiseen osuuteen, niin haluaisin vähän kertoa teille miksi täällä blogissa on ollut viime aikoina niin hiljaista ja sitten yhtäkkiä tekstiä pukkaa kahden postauksen päivätahdilla.

Syksy on minulle sellainen vuodenaika, jota periaatteessa rakastan aivan mielettömästi, koska tykkään fiilistellä ruskan värejä ja poltella paljon kynttilöitä iltojen hämärtyessä. Toisaalta tämä valloittava pimeys vie alaa myös ajatuksistani ja huomaan olevani syksyisin jotenkin paljon saamattomampi kuin vaikkapa keväällä kun auringonvalo alkaa lisääntymään. Yksistään syksy ei tällä kertaa ole ainoa syyllinen tähän blogilamaannukseen, vaan olen muutenkin ollut viime aikoina niin väsynyt, etten ole jaksanut tehdä pakollisia asioita ja vielä vähemmän mitään itselle kivoja asioita. Tästä on tullut varsinainen oravanpyörä; en tunnu saavan mielialaa noususuuntaan, kun en jaksa edes yrittää tehdä niitä asioita, joista tulen yleensä hyvälle mielelle. Tuo lauantainen miitti tuli jotenkin sopivaan saumaan antamaan pienen positiivisuuspiikin ja siitä sain hieman virtaa kokeilla josko tänne blogiinkin tulisi vähän eloa. Aika näyttää hiljeneekö blogi taas hetkeksi näiden miittipostausten jälkeen..Mutta koitetaan nyt pitää tätä positiivista linjaa yllä ja hehkutellaan vähän materialismionnellisuudella ;D


Miittiimme osallistuivat tuotelahjoitusten muodossa Adenina, Mimax, Mereneid sekä Blippo.com. Something Can Go Wrong- blogia kirjoittava Heidi otti "sponssivastaavan" viitan harteilleen ja lähestyi eri yrityksiä sähköpostitse kertoen tapaamisestamme. Adenina ja Mimax olivat mukana jo edellisessäkin miitissämme, joten olin todella iloinen, että kumpainenkin lähtivät vielä uudemman kerran mukaan tukemaan tätä rakasta yhteistä harrastustamme:) Blippo ja Mereneid olivat nyt ensi kertaa miitissämme "mukana".

Edellisessä postauksessa listasinkin, mitä kaikkea nämä yritykset meille lahjoittivat ja nyt ajattelin esitellä minkälaisia tuotteita minun sponssipussistani löytyi. Minun kuvissani sponssituotteet ovat suloisessa sekasotkussa, sillä kuvia ottaessani en ollut ihan varma, että mitä tuotteita mistäkin yrityksestä olimme saaneet. Heidin blogissa on onneksi hyvät kuvat kaikista sponssituotteista yhdessä, joten klikkailkaa sinne katsomaan sitä valtavaa tavaramäärää:)


Mikäli oikein ymmärsin, niin jokaisen miittailijan lahjapussukka oli aikalailla samanlainen, joissakin tuotteissa oli eroa värissä tai esimerkiksi tarrojen kuvioissa. Omastani löytyi prinsessallekin sopivia pinkkejä kruunutarroja, herkkiä kukkatarroja, pieniä tähtikoristeita sekä valmiiksi leikattuja kukkafimoja hyrrässä. 


Iloisia jälleennäkemisiä- noita vetoketjusiirtokuvia onkin pitänyt tilata jo pidemmän aikaa!:) Adeninan miittisponsseista kuoriutui myös pieni pussillinen eri muotoisia niittejä, juuri sopivasti nekin koska meinasin viime viikolla niitä tilata! Minulla vain tahtoo olla sellainen paha tapa, että hamstraan tiettyjä koristelutarvikkeita enkä kuitenkaan "osaa" niitä käyttää.. Niitit kuuluu tavallaan siihen jengiin, mutta jospa saisin itseäni sen verran niskasta kiinni, että kokeilisin niittejä pitkästä aikaa:) Jokaisen miittipussista löytyi kaiketi myös tuota glitterdustia, saas nähdä antaako hermot periksi alkaa sotkemaan tuolla :D


Mukavia yllätyksiä olivat myös Blippon tarjoamat karkit sekä tuo Mereneidin päällyslakka, joka on ilmeisesti kaiken muun hyvän lisäksi vielä pikakuivattava. Mielenkiinnolla otan tuon testiin jo melko piankin, kun Chinan pikakuivattava alkaakin vedellä viimeisiä pisaroitaan:) Mereneidiltä ja Mimaxilta saimme myös viiloja, mutta nämä ovat sen verran karkeita että saavat odotella sitä päivää, kun _ehkä_ innostun rakennekynsien teosta;)

Materialismionnellisuus jatkui, kun saimme kirppispöytämme pystyyn. Itse ryntäsin heti tietoisesti Diman kirppisnurkkaukselle, koska satuin näkemään ja kuulemaan jo vähän etukäteen, että hänellä saattaisi olla myynnissä jotain minua kiinnostavaa ;) Myöskin Mimosan kirppislaatikot houkuttelivat määrällään, mutta siihen en päässyt ihan heti käsiksi, koska kaikki muutkin olivat jo siellä. Se oli se laatikko, jonka Jenny loppujen lopuksi lunasti kokonaan itselleen ;D


Dimavarienin lakkoja aikani tutkittua päädyin maltillisesti yhden lakan ostamiseen. Nuo Perfectin hiekkalakat ovat houkuttaneet minua jo pidemmän aikaa, mutta koska olen edelleen PayPaliton, niin himotukseksi ovat saaneet jäädäkin- tähän asti. Mimosan valtavista valikoimista kotiutin myöskin mielessäni pitkään kummitelleen Color Clubin Sparkle and Soarin. Mitenniin oranssi kausi menossa?:D


Illan emäntä oli ystävällisesti tuttavallisesti laittanut myyntiin näitä ihania Pueenin laattoja, joita olen MYÖSKIN kuolannut toisten blogeista! Alkaako teistäkin kuulostamaan, että oisin PayPalin tarpeessa... Musta alkaa :D Nojoo, nämä laatat oli jotenkin niin söpösiä sydänkuvioisia, että ne oli vain pakko pelastaa kotiin. Enemmänkin olisi tehnyt mieli ostaa, mutta jokin järjen ääni käski pysyttelemään vain näissä kahdessa, kun en nykyään edes juurikaan leimaile. (Postissakin saattaa olla pari laattaa tulossa..)

Jotta semmoisia härpäkkeitä tuli miitistä kotiutettua. Voin kertoo, että on ihan hyvä mieli ja tällä hetkellä olisikin mielenkiintoa alkaa kokeilemaan noita uusia lakkoja ja koristelutuotteita. Saa nähdä mikä fiilis huomenna ja että antaako Termiitti mammalle aikaa hipistellä lakkoja vai onko herralla aivan toisenlaiset suunnitelmat tuleville päiville.. Aika näyttää, jospa myös tänne blogiinkin asti!:)

8 kommenttia:

  1. Kivoja postauksia ja tsemppiä sinne syysmasisteluun, eiköhän se mielialakin kohene kun saa positiivista puuhaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Jospa tämä tästä vielä iloksi muuttuu:)

      Poista
  2. Kiva että olemme pystyneet osaltamme hieman piristämään sinua Miitin merkeissä:o)Toi Sparkle and Soar on ihana lakka, vaikka myinkin omani toukokuun miitin jälkeen, kun sain Zoyan Tanzyn käsiini. Ne kun ovat lähes duppeja keskenään. Se on parhaimmillaan topperina, kun on niin lirua, että vaatii muistaakseni 4 kerrosta peittääkseen. Joku saman sävyinen peittävä oranssi alle ja sit kuorutat koko komeuden Sparkle and Soarilla:o) Tsemppiä syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Mulla onkin ennestään jo Daisy Does It, eikös se olekin tuon S&S:n sisarlakka.. Silläkään ei saa heti peittävää lopputulosta, joten osasin odottaa tuolta samaa. Nättejä ne on silti molemmat:)

      Poista
  3. Kyllä toi Sparkle and Soar varmasti piristää mieltäsi lisää, se on upea lakka! :)
    Ja jään odottamaan postausta tuosta Perfectin hiekkalakasta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin:) Kyllä mulla onkin aikeissa saada se aika pian kynsille, mut vielä on päätös tekemättä kumpi noista uusista ihanuuksista ansaitsee olla eka!:)

      Poista
  4. Noi niitit kyllä tuli itselläkin tarpeeseen, en ole vielä koskaan saanut testattua kynsille, kun aina unohtunut tilauksista. :)

    Mun miittipussukan vaikein tuote on kyllä tikkuhileet, saas nähdä eksyykö nää bakteerit jopa kynsille asti ihan vaan siksi että kaikkea on pakko kokeilla. (Ja ne eivät edes ole mustia säärikarvoja! :D)

    Noi Pueenin laatat on kyllä ihania ja helppo käyttää. Kuviot saa onnistumaan paljon paremmin kuin mm. Bundlen laatoilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä ollutkin niittejä jo varastossa, muttei muka koskaan sopivia:D Nyt on ainaki varaa mistä valita!
      Odotan mielenkiinnolla mitä saat niillä tikkuglittereillä aikaan;)

      Poista